יש לי הסבר אפשרי למחקר הזה
והוא נעוץ דווקא בשאלת המחקר הבסיסית, כמו שאני מבינה אותה: האם נשים אוהבות סקס יותר מגברים וכיצד הדבר משפיע על תוחלת חייהן? עכשיו, האם נשים אוהבות סקס? -למה שהן לא יאהבו סקס, שזו אחת הפעילויות הפופולריות ביותר מגיל מסוים של כל בני האדם. כמובן, לכל אישה, כמו כל אחד, יצר מיני שונה, תשוקות שונות, צרכים שונים ולדעתי לא ניתן לומר שנשים אוהבות סקס יותר ממה שכל יצור אחר יאהב סקס. האם הן אוהבות סקס יותר מגברים? -אמירה זו נועדה לדעתי לקרוא תגר על מיתוס קיים שלפיו היצר המיני של גברים הוא חזק יותר משל נשים והם תמיד מוכנים לסקס, כשלא תמיד מחובר אליו רגש כלשהו, בעוד שלנשים יש יצר חלש יותר ולכן הן עושות סקס (כמובן לפי המיתוס) רק כדי לרצות את בני זוגן או הכי גרוע, כדי להשיג משהו - כמו בפרסומת של טלפון סמסונג. "אם לא תקנה היום תשכח מסקס בכלל". יפה מאוד שאתה מנסה להפריך מיתוסים עתיקים, שהרי עיתוני הנשים מלאים מאז ומעולם במדורי ייעוץ שממציאים את הגלגל בסגנון "מותר לך להנות מסקס", "מסתרי האורגזמה הנשית" ורות וסטהיימריות למיניהן. אבל למה לך לטעון שנשים, כל הנשים, פשוט חייבות סקס כל הזמן? יש לי הרגשה שאתה חושב שהנשים הן מין יצורים מסתוריים וערמומיים שרק רוצים ממך סקס כל היום. אולי זה נובע מחוסר היכרות עם עולמן של נשים ואם תכיר אותו תגלה שהן לא כל כך שונות מגברים והן כן מאוד שונות זו מזו. משום שהקול הדומיננטי בתרבות היה גברי במשך שנים רבות, הקול הנשי נחלש. התרבות הדומיננטית היא גברית ולכן הנשים נתפסות כמשהו זר, אחר, אולי מאיים. ואסיים בקטע אישי שלי בתור אישה. סקס זה אחלה דבר, אבל הוא לא הדבר היחיד או הראשון במעלה שיש בחיי. אני בטוחה שבכך אני דומה גם להרבה גברים אחרים וגם להרבה נשים אחרות.