למה נשים חיות יותר מגברים.

augustus

New member
הפתילים אצלנו בפורום

מוכיחים לעיתים שהאנשים מתייחסים לכל שטות נקודה

Boojie

New member
באמ´אמא שלי, מה זה הקשקוש הזה?

אכן, רק מדען מעולה יכתוב "המחקר שעשיתי הוא ברמה מאד גבוהה". רק מדען משובח יבנה מגדלים פורחים באוויר על העובדה ששני הבדלים יצאו באופן מקרי כ- 7.2 אחוזים (אני בטוחה שיש פה אנשים ששמעו על סטיית תקן, מקריות, הסתברות, מרווחי טעות ודברים כאלה. לא בטוחה שה"מדען" שלנו שמע על זה). רק מדען יוצא מגדר הרגיל לא יפרט כלום לגבי הליך המחקר שלו, האוכלוסיה הנבדקת, והדרך שבה הושגו הממצאים. רק מדען מדהים, מהמם, מקסים ומאמי לא יתן סימוכין לשום דבר שהוא כותב. בקיצור, לך, לך הביתה, ילד. לך תשלח את הקשקוש שלך באימייל בתור ספאם להמון אנשים תמימים שלא מבינים כלום. אבל אל תבזבז לי זמן אינטרנט על השטויות שלך, טוב?

ehudmale

New member
אל תקראי

מה מנכתב הוא BREIFING למחקר , את לא חייב לקרוא. אפשר לקבל גם ב-EMAIL את כל המחקר שנשלח גם למספר מרצים וחוקרים ב-UK וקיבל תגובות יותר אוהדות.

sista

New member
גיבוב שטויות מטרום גיל ההתבגרות

כיצד ישמע השרשור הזה בתור פתיח להרצאה: נשים כחיות מיתולוגיות חובבות סקס. גברים, היזהרו לכם! חברים, יש לי חדשות מרעישות - בעולמנו חיים יצורים מוזרים שטרם הפנינו אליהם את תשומת ליבנו. יצורים אלו מכונים נשים. (רחש בקהל) לנשים התנהגות מוזרה ביותר, הכל יחסית לנו, בניו של האדם הראשון. נשים, חברים, אוהבות סקס, ויש לי המון עובדות תמוהות ולא קשורות כדי להוכיח את טענתי, שאכנה אותן להלן "מחקר". כמסקנות, אניח שהן יותר "חיות" מגברים, נתון שמעולם לא נמדד, ושכולם צריכים לעשות סקס והכי חשוב לאונן, כדי להפיק צפיפות עצם משביעת רצון. שני דברים שצורמים לי בצורה שלא אוכל להתעלם מהם: האם האמנם המהפכה הפמיניסטית גרמה לכך שתוחלת החיים של נשים ארוכה יותר? האם גילוח מצביע על תאווה בלתי מרוסנת לסקס? אם אני ממשפחה של 3 ילדים, שליש ממני לא של אבא שלי? אהוד מייל, אם אתה הולך להגיש את המחקר הזה לדוקטורט או משהו, הוא יסיים את דרכו מהר מאוד בשימוש כטיוטה בחלקו האחורי של הדף.

ehudmale

New member
המנפכה הפמיניסטית

בנתונים שאפשר לבדוק בין 50 השנות הראשונות ל- 50 השנים האחרונות של המאה הקודמת תוחלת החיים של שני המינים עלתה אך תמיד היה פער לטובת הנשים . אך ב-50 השנים האחרונות הפער בין נשים לגברים עלה לטובת הנשים . חשבת פעם למה נשים חיות יותר , ואני לא מדבר על מלחמות , האם זה בגלל שגברים נתונים ליותר לחצים או מחויבויות , לדעתי זה שטויות . המחקר המלא נשלח למספר חוקרים וזכה לתגובות יותר רציניות.

aaa123

Member
חן(sista) צודקת שמדובר בשטויות

לפי כל הדעות המקובלות גברים רוצים סקס יותר מנשים ולא להפך. הנה מה שכתוב בידיעות אחרונות של אתמול (זמנים מודרנים עמוד 7) שקר מספר 6:"אני לא רוצה סקס אלא אם גם את רוצה" נשים אוהבות לעשות סקס עם האדם הנכון,כשהן במצב רוח הנכון... האהבה של גברים לסקס היא ללא תנאים... אבל גברים מודעים היטב להשפעה המפחידה שיש לתאוות הבשרים שלהם על נשים "אם נשים היו יודעות על מה אנחנו חושבים רוב הזמן,הן כנראה לא היו מכניסות אותנו הביתה" אומר שמוליק, 35. לגבי שאלתך מה הסיבה שנשים חיות יותר מגברים אז לדעתי זה נובע מהעובדה שיש הבדלים פיזים בין גברים לנשים ,וכלל לא קשור לקטע של יחסי מין. נשים פשוט חזקות יותר מגברים בממוצע בקטע של הישרדות כמו שגברים חזקים יותר מנשים בממוצע בקטע של כושר גופני.

ehudmale

New member
תגובה

חלק ואולי רוב התיאוריות שגברים מחפשים סקס יותר מנשים הומצאו ונבנו על ידי גברים . אין היום שום קביעה מדעית אמיתית למה נשים חיות יותר מגברים וזה קיים כבר משחר ההסטוריה . התנועה הפמיניסטית הביאה הרבה דברים מבורכים , שגם אחד מהם הוא שגברים צריכים היום להתאמץ פחות , ולדעתי בעתיד הרבה פחות כדי לעשות סקס , אבל גם לכך שתוחלת החיים של נשים יחסית לגברים עלתה , והטענה שלי שנשים הם יצורים יותר מיניים יכולה לפגוע בגבריות ובדברים שמורגלים להם , ואני אכן חושב שעשיתי מחקר טוב.

aaa123

Member
לפני שאתה מביא טענה שנוגדת את כל

מה שמקובל להאמין רצוי שתביא את הנתונים שתומכים בטענה. אם אתה לא מביא נתונים אלו אז אין לך מה להתפלא שמתייחסים לדבריך כשטויות. נתונים שתומכים הם לא הנתונים שנשים חיות יותר כי לזה יש הסבר אחר. יותר גברים נולדים עוורי צבעים מנשים,יותר גברים נולדים מפגרים מנשים ,וברור שההסבר לזה בכלל לא קשור לסקס. העובדה שהפער לטובת הנשים גדל יכולה להיות מוסברת בשיפור מעמד האישה ,והגיוני ששיפור התנאים שנשים חיות בהן מגדיל את תוחלת חייהן. אני חושב שהגיוני שעשיית סקס עם הרבה פרטנרים דוקא מקצרת את החיים כי זה מגדיל את הסיכון למחלות מין כמו איידס.

Boojie

New member
תגיד, שמעת פעם בחיים שלך את המושגים

"קשר מתאמי" ו"הסקה סיבתית"? כי בכל קורס התחלתי בנושאי מחקר (שבו, אגב, גם לומדים להתנסח בצורה קצת פחות עילגת) לומדים למה הסקה מקשר מתאמי לסיבתיות היא דבר רע, רע, רע, ושממש לא עושים אותו בלי ערימות על גבי ערימות של היקשים לוגיים מקדימים שיתמכו בצדקת טענתך.

ehudmale

New member
לא רציני

אם הייתי כותב שאכילת צנון עוזרת לקריאה , התגובות שלך לא היו כל כך סרקסטיות ועילגות , אני גם חושב שצורת התגובה שלך מעידה על אופי מסוים , לא העלבתי אותך , לא כתבתי מילים גסות ובכל זאת השתמשת בביטויים מגעילים .

קראתי ולא התרשמתי - על אף שאינני

מבינה ולא כלום בתהליכי המורכבות הסטטיסטית-מחקרית. אבל אחרי כל הסערהשקמה פה, התאמצתי לקרוא מה שכתבת ואינני רואה כאן שום דבר שיכול לשכנע אותי. לא איזכרת שום פרט ממשי מחוץ לזה ששיבחת את עצמך ואת המחקר שעשית. זה שמתנפלים עליך, זה לא אמור לרגש אותך יותר מדי. אולי כתגובה אתה יכול להביא יותר "בשר" מהמחקר שעשית. ובשקר לטעון שלך על תוצאות המחקר - ההערה שהערת בענין תרומת הפעילות המינית לשינוי חיובי בירידת צפיפות העצם, ממה שלי ידוע על הנושא, אינני רואה כל קשר בין פעילות מינית לבין שמירה על צפיפות העצם. השינויים ההורמונליים הם שמביאים לירידת צפיפות העצם - קורה גם אצל גברים - ולעלייה במחלות כלי דם ולב. ממה שאני קראתי, פעילות מינחת בכל גיל מביאה להנאה, הרפייה ושמחת חיים ואם כבר, אולי אלה הגורמים היכולים להביא לאריכות ימים. ובמחשבה שנייה, מי בכלל רוצה להאריך ימים על פני הכדור הזה ולמה???

sista

New member
יש לי הסבר אפשרי למחקר הזה

והוא נעוץ דווקא בשאלת המחקר הבסיסית, כמו שאני מבינה אותה: האם נשים אוהבות סקס יותר מגברים וכיצד הדבר משפיע על תוחלת חייהן? עכשיו, האם נשים אוהבות סקס? -למה שהן לא יאהבו סקס, שזו אחת הפעילויות הפופולריות ביותר מגיל מסוים של כל בני האדם. כמובן, לכל אישה, כמו כל אחד, יצר מיני שונה, תשוקות שונות, צרכים שונים ולדעתי לא ניתן לומר שנשים אוהבות סקס יותר ממה שכל יצור אחר יאהב סקס. האם הן אוהבות סקס יותר מגברים? -אמירה זו נועדה לדעתי לקרוא תגר על מיתוס קיים שלפיו היצר המיני של גברים הוא חזק יותר משל נשים והם תמיד מוכנים לסקס, כשלא תמיד מחובר אליו רגש כלשהו, בעוד שלנשים יש יצר חלש יותר ולכן הן עושות סקס (כמובן לפי המיתוס) רק כדי לרצות את בני זוגן או הכי גרוע, כדי להשיג משהו - כמו בפרסומת של טלפון סמסונג. "אם לא תקנה היום תשכח מסקס בכלל". יפה מאוד שאתה מנסה להפריך מיתוסים עתיקים, שהרי עיתוני הנשים מלאים מאז ומעולם במדורי ייעוץ שממציאים את הגלגל בסגנון "מותר לך להנות מסקס", "מסתרי האורגזמה הנשית" ורות וסטהיימריות למיניהן. אבל למה לך לטעון שנשים, כל הנשים, פשוט חייבות סקס כל הזמן? יש לי הרגשה שאתה חושב שהנשים הן מין יצורים מסתוריים וערמומיים שרק רוצים ממך סקס כל היום. אולי זה נובע מחוסר היכרות עם עולמן של נשים ואם תכיר אותו תגלה שהן לא כל כך שונות מגברים והן כן מאוד שונות זו מזו. משום שהקול הדומיננטי בתרבות היה גברי במשך שנים רבות, הקול הנשי נחלש. התרבות הדומיננטית היא גברית ולכן הנשים נתפסות כמשהו זר, אחר, אולי מאיים. ואסיים בקטע אישי שלי בתור אישה. סקס זה אחלה דבר, אבל הוא לא הדבר היחיד או הראשון במעלה שיש בחיי. אני בטוחה שבכך אני דומה גם להרבה גברים אחרים וגם להרבה נשים אחרות.

ehudmale

New member
תוספת

קיבלתח תגובות מענינות . אני רוצה להוסיף שגם בדקתי את תוחלת החיים באוכלוסיה של אריות ( ששם ידוע שאריות זכרים פעילים יותר מינית מלביאות) והסתבר שאריות זכרים חיים יותר מלביאות בממוצע של 10 חודשים.

למעלה