למה מחקתם?

odedmmm

New member
אוןףףף

ילדון שעוד מעט יותר גדול ממך
וכן נראה לי מוזר אבל בדרך כלל משתנ הצבע במצלמות לאדום אזכבר חשבתי שיש התקשרתי לחנות ואמרו שיש להם חמוס בן כמה חודשים צבע לבן שזה נדיר כמו שכתבת שם חיפשתי בגוגל אשכרה שעות קנייה של חמוסים והכתבה הזאת מצאתי וראיתי לפני ששלחת לי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1381&a=61521&c=6560&sc=0&ssc=0 אז אני לא יודע אם אני ייקח מהחנות כי ביניים אף אחד פה לא רוצה למכור לי ): והוא נתן לי מחיר טוב 350.. ובטח אני יוריד ל 300...

Sweet Fantasy

New member
אין לבן בארץ

בדר'כ מי שאומר לבן מתכוון לאלבינו (לבן עם עיניים אדומות) ולא קונים חמוס מחנות!!!! תחכה לעונת ההמלטות ואז יהיו מלא חמוסים למכירה, גורים וגם תוכל לחסוך כסף ולהמשיך ללמוד. בדר'כ בעונה יש את רוב הצבעים שקיימים בארץ - קינמון, סייבל ואלבינו. העונה מתחילה במרץ-אפריל, תחכה.

Sweet Fantasy

New member
גדול? פיזית?

אני לא אתפלא אני כולה 1.65 אבל בגיל זה יהיה קצת יותר קשה..

odedmmm

New member
תבחרי

איזה נמוכה חיחחי אני 1.75 עוד 100 שנה אם את תמותי את תמותי בגיל 118 ואם אני ימות בגיל 124 אני יהיה יותר גדול
וידעתי שזאת העונה אבל אין לי מושג בסדר של החודשים עוד כמה זמן זה? אני רוצה עכשיו בעיקרון כי חורף אתה בבית כייף עכשיו.. ואם הוא לבן..הוא שווה?

Sweet Fantasy

New member
אין לבן. (עם עיניים שחורות)

סמוך עליי.. מרץ זה 3 אפריל זה 4 אנחנו עכשיו בינואר (1) דהה.. :) ממליצה באמת לחכות, ואם באמת איפכת לך אתה לא תקנה מחנות.

odedmmm

New member
בעע

את עכשיו עושה לי מניפולציה על הלב.. אולי לא כל החנויות ככה אי אפשר לדעת בכל זאת התקשרתי הוא חמוס צהבהב לא לבן ...בעסה בין 4 - 5 חודשים גיל מתאים התקשרתי לחנות אחרת אמרו לי שהעונה עוד חודש ושהוא מוכר אותם בגיל 6 שבועות שזה עד חודש וחצי ככה ממה שקראתי אבל אסור לפני 2 -4 חודשים למכור /: אבל אולי זה לא נכון ואפשר.. אז יש לי לחכות חודש וחצי חודשיים

Sweet Fantasy

New member
כל החנויות ככה

אין חנות שמזיקה חמוס בתנאים טובים, אין קשר ללב שלך. ברגע שאתה קונה חמוס מחנות אתה מסתכן בחמוס נשכן ולא בריא נפשית.. הכי מומלץ לקנות חמוס מגיל חודשיים, אבל רוב המגדלים מוכרים אותם מגיל חודש וחצי.. וצהבהב זה אלבינו, כמו שאמרתי.

Sweet Fantasy

New member
איך כזה דבר "האכלת יד"

חמוסים הם מורגלים לאדם ז"א שמרגע פתחית העיניים המטפל מלטף ובא איתם במגע כדי שהם ילמדו להכיר אותו ושיתרגלו למגע. האכלת יד זה לקיחת הגור מהרגע שהוא נולד ולתת לו לאכול ולטפל בו בעצם במקום האמא, זהלא נעשה עם חמוסים. בדר'כ בחנויות החמוסים לא ממש מורגלים לאדם והשהייה המרובה בכלוב גורמת להם לסטרסים שגורמים להם להיות תוקפניים ואלימיםף חינוך חמוס שהיה בכלוב כל הזמן הוא קשה וזה לא מומלץ. לכן כדאי לקנות ממגדל פרטי שהקדיש לגורים יחס ותשומת לב אם אתה לא תמהר ותחכה לעונה ותלך לכמה מגדלים אתה תראה את ההבדלים, אבל אם תמהר ותקנה כל מה שבא ליד אתה לא רק שתעזור לחנות חיות להרוויח כסף, אתה גם תקבל חמוס נשכן וכל החוויה שבגידול חמוס תהרס לך.. ד'א אם אתה חושב שזה זול 300 שקל מחנות אתה טועה, המוכר שמוכר לך ב300 סביר להניח קנה את החמוס באיזה 100 שקל ממגדל פרטי שלא רצה את החמוס שלו יותר, וניסה להפטר ממנו.

odedmmm

New member
אממ

אני לא יודע אם זה אלכת יד הוא אמר שזה הסוג שלו לא ממש הבנתי.. הוא אמר לי יש פראי ויש את זה.. ועדיף נקבה?

Sweet Fantasy

New member
תקשיב

דבר ראשון תוריד מהפרק את הרעיון של לקנות מחנות.. עזוב מה שהמוכר אמר המוכרים יגידו הכל בשביל למכור, והסברתי לך למה לא. תקרא את כל המאמרים שיש בפורום ואת השאלות הנפוצו (וכבר נמאס לי להגיד את זה בפעם האלף) המאמרים יעזרו לך להבין מה יותר כדאי בשבילך זאת החלטה שלך, נקבה אתה תצטרך לעקר בגיל חצי שנה, חובה! תקרא תקרא תקרא וכשהעונה תגיע את כבר תהייה מוכן.

odedmmm

New member
טוףף

דיברתי עם איזה מוכר הוא קונה שבוע הבא חמוסים ממישהו ישר אני ייקנה ממנו אחד באותו יום לפני שהוא היה בחנות.. הבעיה הוא אמר 30 ומעלה מחיר

Sweet Fantasy

New member
אל תקנה מחנות!!!!

תקשיב ברגע שאתה קונה מחנות אתה מעודד את המוכר להמשיך ולהביא חמוסים לחנות, לא איכפת לך שחמוסים אחרים ישבו בכלוב ויסבלו? תתנהג קצת כמו ילד גדול ותחכה. לא תמות, מבטיחה.

odedmmm

New member
אבל במילא

במילא הוא מביא חמוסים ככה אני מציל אחד מהם..

Sweet Fantasy

New member
זאת הטעות

נדמה לך שאתה מציל בעצם אתה מעודד אותו להביא עוד חמוס במקום זה שקנית.. הוא רואה שמישהו קונה אז הוא יביא עוד.. תעשה מה שבא לך kid אני את שלי אמרתי. ד'א, גם מגדל פרטי שמוכר לחנות חיות מבחנתי מחוק זה מישהו שלא איכפת לו מהחיות שלו ומחפש רק להרוויח כסף, אז תחשוב על זה.. יום טוב.

mikonww

New member
הלו אני רואה מה הולך כאן !

אני מבקש, מיכל לנשום ולהרגיע. אני דורש שתשריצי לי דג !

odedmmm

New member
האם קיים.?

האם קיים חמוס שנשאר בגודל קטן כל החיים?כמו ארנב ננסי נגיד

Sweet Fantasy

New member
רק אם אתה יכול לשרשר

ולא לפתוח הודעות חדשות
תודה הגודל הפיזי של החמוס נקבע לפי ההורים בדר'כ זה גנטי.. חמוס שההורים שלו קטנים יחסית, ישאר קטן. אי אפשר לדעת מה יהיה גודלו הסופי של החמוס אבל אפשר לשער לפי ההורים. חמוס בגודל של ארנבון ננסי לא נראה לי אבל יש כאלה קטנים.. רוב הסיכויים שזאת תהייה נקבה, יש נקבות שנשארות פיצקיות. אם אתה מחפש קטן נקבה תתאים, אבל חשוב שתדע ותקרא על ההבדלים בין זכרים לנקבות.. תקרא במאמרים פה בפורום.

למעלה