למה מחקתם?

odedmmm

New member
למה מחקתם?

הנושא שפתחתי פה מיקודם נמחק למה מחקתם לי?או לאיפה נעלם אתם הורסים לי תחלום לחמוס משלי):

Sweet Fantasy

New member
שורה למעלה בולטת, קשה לפספס

או שבעצם קל.. הפורום אינו לוח פרסום. אתה מוזמן להשתמש בלוחות. + תקרא הרבה מאמרים , ותלמד למה לא מומלת לזווג נקבות ומה הסיכונים הכרוחים בכך, אני ממליצה לקחת חמוס בודד. לילה טוב.

odedmmm

New member
אממ

חשבתי זה סתם פירסומת אז לא קראתי קראתי כמה מאמרים לא מצאתי שאסור לזווג רק קראתי שאם היא מיוחמת חייבת זיוות ולא מתה זה נכון?

Sweet Fantasy

New member
זה לא שאסור

זה מסוכן.. הכי מומלץ ובריא זה לעקר ולסרס . ותאמת הכי כדאי לגדל חמוס יחיד אם אתה מספק לו חברה, הוצאה על 2 חמוסים היא כפולה, אתה חושב שיש לך כסף להשקיע? תקרא פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1381&QID=15289 ופה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1381&a=61605&c=6559&sc=0&ssc=0 (דגש על החלק הראשון) ויש לך לא מעט מאמרים בפורום ובשאלות נפוצות, תקרא :) ואני מקווה שתגיע להחלטה הנכונה.

odedmmm

New member
כמה

אני מקווה קודם שבעזרת הפורום אני יימצא חמוס לא במחיר שחיטה
ושיהיה לי חמוס כמה כסף אמור לעלות עיקור?

Sweet Fantasy

New member
מזה מחיר שחיטה?

המחירים בהם מגדלים פרטיים מוכרים חמוס הוא ממש לא שחיטה וזה שווה כל שקל, מי שמוכן להקיע בחמוס ישקיע בכל הדברים שלהם הוא זקוק, ולא חסר, חיסונים, אוכל יקר, עיקור\סירוס, כלוב, חול, צעצועים ועוד.. עיקור עולה - 400-450 וסירוס - 300-350 אם אתה חושב שאין לך מספיק כסף פשוט תחכה קצת ותחסוך, חמוס זאת חיה שצריך ללמוד עליה הרבה ונראה לי שלא יזיק לך לשאוב עוד קצת מידע :) חבל שתשקיע כסף ובסוף תגלה שחמוס זאת לא החיה בשבילך ותאלץ למכור.. תקרא הרבה, יש המון חומר בפורום.

odedmmm

New member
....

התכוונתי שיש כאלה שמוכרים גורים במחיר שחיטה 500 שקל לגור זה הרבה לעומת זאת יש כאלה ב 150 250 וקראתי הרבה פשוט לא על סירוס

Sweet Fantasy

New member
K תמיד יש מה ללמוד :]

מגדלים פרטיים לא מוכרים ביותר מ300-350 הכי יקר ומי שמוכר ביותר לא קונים ממנו זה באמת יקר.. בן כמה אתה?

odedmmm

New member
:)

אפשר להשיג עם חמוס בחורות ,חושבת? נגיד אני יילך איתו ברחוב ויבואו אליי בנות

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo3.gif מה נהייה מהפורום

בדר'כ בנות נגעלות\מפחדות מהחיה הזאת. בעצם זה תלוי.. תנסה לבד :]

Sweet Fantasy

New member
לא הכללתי

ואמרתי שזה תלוי..
יש כאלה שנגעלות ויש כאלה שחולות בע"ח כמוני ואוהבות הכל.

odedmmm

New member
לא הבנתי

החמוסה שלך מתה? ואיזה צבע הפרווה שלה היתה צבע יפה..

odedmmm

New member
/:

הצצפתי במשתמש שלך
את חמודה כמו החמוסים שיש שם
ולא יודע דרך שם הגעתי לאיזה נושא לזכר החמוסה שלי...והרבה תמונות של חמוסה

Sweet Fantasy

New member
לא זאת לא החמוסה שלי

זול החמוסה של ענת מהפורום zulli ,והצבע שלה היה קינמון.

odedmmm

New member
אה

mikonww יש לך במה.. אנחנו לא מכירים הרבה זמן אבל זה לא מפריע לנו ביני לבין מיכל קשר חזק עמוד וכנה
וגם שלך חמוד או חמודה לא בטוח חחח נראה לי כזה צבע אני רוצה גם עניים כחולות .. http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=321551&b=0&c=1208200546578.jpg&d=79.-13.-12.-14.-6.-12.-14.-14.-9.-10.-8.-9.-7.-6.-16.44.50.41.96

Sweet Fantasy

New member
אין כזה עם עיניים כחולות ../images/Emo6.gif

זה מהמצלמה.. אתה חייב ללמוד עוד ילדון. יש במאמרים המון חומר מעולה תעשה טובה תקרא.. יודע להכנס למאמרים?

למעלה