למה מחקתם?

• פותח הנושא Tnen
  • פורסם בתאריך

Tnen

New member
למה מחקתם?

אולי כתבתי את זה אתמול בצורה בוטה מידי... אבל סמדר שיר באמת כתבה כמה ספרים שהיו בול אותה עלילה רק עם שמות אחרים! אל תתווכחו איתי, אני (לצערי) קראתי כמעט את כל הספרים שלה עד סוף גיל 13בערך היא פשוט בושה לשפה העברית. יש לה את הסגנון הכי זול בארץ!!! ואתם עוד קוראים לעצמכם פורום לספרות.. רוצים להעביר ת´זמן - לכו לגלילה רון פדר... רוצים לקרוא - כו לסופרים אמיתיים! למה שלא תסגדו לספרי חלומות מתוקים וזהו?!

ZaUberFlo†e

New member
אם לא שמת לבף תשובתך נמצאת

בשמונת המילים הראשונות בתוכן ההודעה שהשארת

ציפי ג

New member
לכתוב טוב זו אכן מיומנות

שלא כולנו רכשנו, אבל קריאה אני חושבת שכל מי שנמצא בפורומים כבר יודע. הנה הודעתך. אתה מוזמן לקרוא אותה שוב ושוב ושוב ושוב. היא לא נמחקה.

אני מסכימה עם כל מילה

פעם, כשהייתי קטנה, בת 8-9, קראתי את "ג´ינג´י" ו"חלומות מתוקים" וכל הקיטש הזוועתי הזה. עכשיו, כשנהייתי חכמה, הבנתי שסמדר שיר וגלילה רון פדר מייצרות ספרים בסיטונאות. איכס. זוועה.

כמה שאני מסכים איתך!

מכיוון שפגשתי את גלילה רון פדר ואת סמדר שיר וקראתי בילדותי (וכשהייתי מוכרח) כמה ספרים שלהם, אני יודע מי אלה באמת. שתי סופרות שמזלזלות באינטלגנציה שלנו, מנסות להיות "קוליות" ו"מגניבות", מחזיקות בדעות קדומות (במיוחד גלילה), מתחמקות משאלות (שוב גלילה), תקועות בשנות ה80, כותבות בצורה שטחית, ובושה לספרות בארץ. הייתי ממליץ לגלילה להפסיק לכתוב לנוער, אנחנו כבר מבינים כשמזלזלים בנו.

למעלה