למה לעזאזל???

bravdy

New member
למה לעזאזל??? ../images/Emo46.gif

אני צריכה לעבור שוב תחקיר ביטחוני?? לפני הגיוס שלי עברתי תחקיר של 3 שעות וגם מילאתי טופס לא קצר במיוחד אתמול אמרו לי בבסיס שלי שאני צריכה לעבור את התחקיר שוב ולמלות את השאלון שוב. כול הבנות שאיתי בקורס צריכות לעבור אותו שוב. למה?????? ומישהו יודע מה זה התפקיד צפ"טית?? מה שאתם יודעים יעזור לי מאוד. תודה.

טוב תראי...

אי אפשר לפרט יותר מדי כאן על תפקיד הצפ"טיות מה שכן אפשר להגיד זה שזה תפקיד די מעניין עובדים עם חומר מאד מסווג ומה שיותר טוב זה שהן עושות שבוע-שבוע :)

אתה בטוח שצפ"טיות שעושות שבוע-שבוע?

באופן די אישי יצא לי להיתקל בצפ"טית או שתיים... והן אמנם לא עושות יותר מידי שבתות ויוצאות חמשושים די קבועים... אבל מכאן לשבוע-שבוע הדרך ארוכה
. ש.צ.

akapulko2020

New member
../images/Emo150.gifשמע...

השם שלך( הניק)... זו לא סתירה פנימית ?
))) ( מזל שהשתחררתי מזמן,אחרת הייתי מה-זה נלחצת-שוט צבאי דיב ראיתי!)

היי

יש צפטיות שעושות שבוע שבוע הן קשורות לצפט חיק שלא כמוני שקשורה לצפט אמן צפט אמן 027 כבוד

maorroz

New member
צפ"ט

בתור צפ"ט אני יכול להגיד לך שהעבודה לא כל כך מעיינת (תלוי איפה) אבל סבירה ובדר"כ היציאות טובות (עוד פעם -תלוי איפה) אני אישית עושה 2-5 (יומיים בבסיס חמישה בבית).

nanimor

New member
צפ"טית

זה תפקיד טוב ולא בכול הבסיסים עושים שבוע שבוע כפי שאת כבר יודעת את תעבדי עם חומר סודי ביותר את גם תשבי בחדר סודי ביותר שלהרבה אסור להכנס אליו מניסיוני כי אני עובדת אם צפט"יות הן דיי נהנות אבל צריך הרבה אחריות כול מה שאני יכולה לאחל לך זה בהצלחה בקורס בבה"ד 7 כייף שם תהני מכול רגע !!! nanimor

היי

אני את הקורס עשיתי באוקטובר 2001 איזה קורס את היית אני דיי נהנית בתפקיד שלי

למעלה