חחחחחחחחחחחח
הצחקתי אותי מר נעם היקר.. לצערי יש לך עוד הרבה מה ללמוד... חיים יבין אמרת?! האמת שראיתי את תוכניתו פעם אחת וגם ממנה ראיתי חלק קטן.. אני לא צריכה תוכניות טלוויזיה כדי להבין לבד את המציאות.. אני אסביר לכל מי שקורא את זה מה הרעיון העומד מאחורי כל תגובה של אדון נעם. יש לכם, המתנחלים, דרך לדבר ולהגיד כל דבר, שיראה כאילו השמאלנים מוליכים שולל את העם.. אתה מנסה לגעת באנשים ברגש ומציג 10% מהתמונה- "להוציא אנשים מביתם אוי ואבוי".. כשאתה אומר את זה נשמע רע. איזה מן צבא יש לנו?! אך אולי תהיה קצת יותר אובייקטיבי, ותתן מספר סיבות למה זה קורה. אני לא מאמינה שיושב היום מישהו מצמרת הפוליטיקה בארץ שהסיבה שלו לתמיכה בהתנתקות היא- "לא משנה למה וכמה העיקר להכנס במתנחלים ולעשות להם רע!!". קל לכם להביא סיבות, להראות שאתם צודקים.. אתם אנשי רגש כשנוח לכם. אנחנו אנשי רגש, אך עם המון הגיון! שימו לב לשתי גישות של איך להציג דבר: "לפנות אנשים מביתם, בכוח, ע"י הצבא שלנו. אנשים שגדלו וחיו שנים על אדמה זו" או "לפנות אנשים מביתם, ע"י הצבא. אנשים שחיו וגדלו על אדמה זו, וזאת כדי אולי לנסות להגדיל את הסיכויי לשקט, או לצמצום הטרור, או אולי אפילו, התפתחות של דרך חדשה והשגת פרטנר לשלום (כן זה נראה רחוק, אבל מי יודע, גם על לבנון אמרתם שזו טעות. ימים יגידו). זה עלול להציל חייל, או משפחה שנוסעת לה ברכב בדרך הבייתה, ותגיע בשלום. אז נועם ידידי, חתיכת פאנט, כדי שתלך למצוא את האמת הפנימית שלך ותפסיק להסחף כמו עדר לרוב הפאנטי שמסביבך! יש עולם שלם בחוץ שלא ראית!! אובייקטיבי אתה לא! שטוף שכל? כן!