למה??למה??

למה??למה??

למה כל השטחיות הזאתי בהערצה המטומטמת של בריטני??? לא משנה כרגע כמה שאני שונא אותה , לא משנה שהיא ממש לא יודעת לשיר ושהיא נראית כמו זונה... בואו נעזוב את זה לרגע , כי זו זכותכם לאהוב אותה כמו שאני אוהב את לינקין פארק.. אבל , תגידו לי למה, למה כל השטחיות הזאתי??? כאילו מה , אתם אוהבים אותה בגלל שהיא "יפה"? מה אתם רבים פה מי יותר יפה בריטני או ג´יי לו? זה מה שחשוב?? או שחצי מההודעות כאן הם על הפרידה שלה מג´סטין? זה מה שמעניין אותכם? אם ההיתם מעריצים אמיתיים , ההיתם מבינים שלאהוב זמר מסוים , זה לאהוב אותו בעיקר בגלל המוזיקה שהוא עושה!!! אני למשל , אוהב נורא את לינקין פארק , קורן , סיסטם אוף אה דאון בעיקר. אני אוהב אותם בגלל שיש להם מוזיקה מדהימה! אני אוהב אותם כי הם משקיעים בכל שיר זמן עצום של כתיבה (לא כמו בריטני) , הלחנה והקלטת השיר. כל שיר שלהם הוא מדהים בפני עצמו! אבל , אצלכם , מה שכנראה יותר חשוב זה שהיא נפרדה מחבר שלה , או שהיא עשתה ניתוח סיליקון חדש או שהיא שוב פעם מכחישה את את השמועות שהיא בתולה.. קחו לדוגמה: כאשר בסוף ההודעה אני רוצה להדגיש שאני אוהב את לינקין פארק , אני כותב "לינקין פארק השולטים" או משהו כזה. אתם כותבים "בריטני הפצצה" , "בריטני הכוסית" או משהו כזה בקיצר , תאהבו את המוזיקה שלכם בגלל שהיא יפה ולא בגלל שהזמרת ששרה אותו היא יפה (מה שבמקרה של בריטני זה גם לא נכון..) הרי זה כל כך שיטחי! דרך אגב , אשמח לקבל תגובות בוגרות ולא בנוסח "מי אלה לינקין פארק המכוערים האלה? בריטני יותר שווה". הרי אני ניסתי להיות כמה שפחות מעליב.. גולן (מעריץ מושבע של ניו מטאל)

TetiBETTY

New member
זו דעתך../images/Emo70.gif

בשבילך ל
את בריטני זו שטחיות,בשבילנו זה לא
בשבילך השירים של לינקין פארק הם יותר יפים,בשבילנו לא
"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אני חושבת שממש,אבל ממש אין הבדל בין- "לינקין פארק השולטים" ל- "בריטני הפ33ה"
זה עובד על אותו עיקרון
לסיום-זו דעתך,והרי לא נוכל לעשות שום דבר כדי לשנות אותה,לא
אז מה הטעם גם אם נגיב
-אתה רק תשנא יותר... * למחשבה -אני-

אוקיי , אולי לא ממש הבנתם אותי

לא אמרתי שלאהוב את בריטני זה שיטחיות. אמרתי שלאהוב אותה בגלל שהיא "פצצה" ו"יפה" - זו שטחיות. יש הבדל בין להגיד "לינקין פארק השולטים" לבין "בריטני הפצצה". אסביר את עצמי: כאשר אומרים את המשפט הזה על לינקין , מתכוונים שהלהקה שולטת - כלומר , הלהקה , בכלליות , שולטת , טובה. במשפט של בריטני מתכוונים שבריטני פצצה - כלומר היא יפה. זו הערצה שיטחית לגמרי! מה , לאהוב זמר ואני מדגיש זמר בגלל שהוא יפה? איזה שטויות! וכן , אני אשמח לקבל תגובות

TetiBETTY

New member
מי אמר../images/Emo35.gif

ש
את בריטני בגלל שהיא יפה
מה-בגלל שכותבים שהיא פצצה אז זה אומר שמתייחסים רק ליופי שלה
ותאמין לי-אנשים בודדים ביותר מפלספים את ´האימרה´ "**** השולטים/ות". לרב העולם כשאומרים בריטני השולטת/פצצה,זה בדיוק אותו הדבר
אז זו דעתך,וזו דעתי... וזהו.

בריטני שולטת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

חחח... אני אוהבת אותה בגלל סיבות... לא רק כי היא יפה... *מוכשרת (היא יודעת לשיר, לרקוד, ולשחק, ועל זה אין ויכוח, כי לא רק שאנ´לא מתכוונת לשמוע טענות שלכם, זה כל אחד ודעתו שלו *היא באמת יפה... :) וזהו, ומה בכלל קשור להודעות של ג´סטין
יש לו ליפה על הראש, השירים שלו סאקס, ולא כל חברי הפורום לוקחים ת´צמם להגיב על זה...

זה שבריטני יפה, זו עובדה!!!

אז אנחנו רק מזכירים את זה.. יש אנשים שאוהבים את בריטני רק בגלל היופי.. אבל אין הרבה כאלו.. זה פשוט.. לאנשים יש דעה שלילית על המעריצים של בריטני - שאנחנו שטחיים, אפילו אומרים שאנחנו טיפשים ואני יכול להמשיך עוד ועוד בכינויים שנתקלתי בהם בתקופה שאני מעריץ את בריטני.. אנחנו פשוט חוזרים וכותבים כאן שוב ושוב את אותם הדברים ובאמת, זה כבר מתחיל להמאס!! אני לא צריך להצדיק כל הזמן את העובדה שאני אוהב את בריטני!!!! ועוד משהו... אצלנו, כמו שאתה אומר, לא יותר חשוב אם היא עשתה הגדלת חזה (כי אנחנו גם לא מאמינים בזה) או זה שהיא בתולה, כי זה עניינה האישי בלבד!!! בקשר לפרידה מג´סטין.. זה עניין אותי נכון, כמו שעניינה את כולם הפרידה של טום קרוז וניקול קידמן, או החתונה של מדונה וגאי ריצי והלידה של הבן שלה..

FUCKTHESYSTEM

New member
לינקין פארק? מטאל? מה הקשר?

לאהוב את לינקין פארק בגלל שהם "קולים" ו"קשוחים" זה לא פחות דפוק מלהעריץ את בריטני בגלל שהיא יפה. שניהם ממוסחרים, שניהם עושים מוזיקה בשביל הכסף ולא בשביל הנשמה. מה ההבדל בין לכתוב "בריטני הכוסית" לבין "לינקין השולטים"? אני אגיד לך מה ההבדל. ההבדל הוא שמי שרושם בריטני הכוסית עושה את זה כי הוא חושב שבריטני מושלמת, ומי שכותב לינקין שולטים עושה את זה כי הוא חושב שהוא קשוח. שניהם מנסים להיות מה שהם לא. ילד, תתבגר, תתחיל לשמוע מטאל אמיתי. למרות שאני גם שומע סיסטם, אני עדיין לא עושה מהם פסגת המטאל, אתה אפילו מלינקין פארק עשית מטאל!!! לינקין פארק זה לא מטאל!!! וזו עובדה, לא דיעה! ודרך אגב, לא אהבתי את המשפט האחרון שלך... "תאהבו את המוזיקה שלכם בגלל שהיא יפה..." תסלח לי, מינו אותך באחרונה לאלוהי המוזיקה? כי עד כמה שידוע לי, הם יכולים לאהוב את בריטני מאיזה סיבה שהם רוצים, מבלי שאיזה ילדון שחושב שהוא מגניב יבוא ויגיד להם את מי ואיך לאהוב. תביע דיעה כמה שאתה רוצה, אבל להתחיל להגיד לאנשים מה לשמוע? קצת מתנשא, קצת יהיר לא?

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מום!!!!!!

זה רק נראה לי, או שבהודעה שלך כתבת משהו לזכותנו??? את האמת.. אני לא כל כך מתפלא עלייך, כי אתה לא היית נגדנו רוב הזמן (רק בהתחלה, קצת).. נכון, אתה נגד המוסיקה שאנחנו שומעים, אבל זה לגמרי בסדר.. ולא כמו אנשים אחרים שלא אוהבים את בריטני שנכנסים לכאן ומשמיצים אותנו, אתה מביע את דעתך ובצורה יפה (ברוב המקרים).. תמשיך כך איש!!!!

FUCKTHESYSTEM

New member
אני לא הייתי אף פעם נגדכם

רק לקח לכם זמן להבין את זה. הייתי נגד מי שהיה נגדי, זה הכל.

אור יקירי...../images/Emo184.gif

1. זה התפקיד שלי לדקלם את שירי המעודדות הוואנבי פרחות הנ"ל
2. למה אתה מתחיל לשיר את שירי המעודדות הוואנבי פרחות הנ"ל
אתה מתיימר להיות אחת כזאת
*נסקלת למוות* אני יודעת שזה לא המקום אבל השיר מזכיר לי את כריסטינה (
)... וזה לא נשמע מש´ו בזכר
והוא לא היה נגדינו אפ´פעם...

N i C o L

New member
סיסטם אוף א דאון!!מתה עליהם!../images/Emo153.gif

בריטני לא שולטת.ביי!

Polyphonic

New member
תבין משהו אחד

על בנות תמיד יגידו שהם יפות, פצצות, שוות כוסיות וכו´ וכו´... זה כמו שאתה מתרגל לעשות משהו מסויים, ככה התרגלו לדבר על בנות!

...

תודה רבה על התגובות שלכם. אהבתי אותם , וקיוותי שכך תגיבו. עכשיו אני אולי מבין אתכם קצת יותר טוב.. רק בקשר ל - "FUCKTHESYSTEM": ואו , איך שאתה טועה בגדול! 1. לא אמרתי שלינקין פארק הם מטאל , אלא אמרתי שהם ניו מטאל , יש הבדל 2. מה זה השטויות האלו , לאהוב אותם כדי "להראות שאני קשוח"? מה אני בגן? לא , אתה יודע מה , אתה צודק... אני אקשיב להם , יוציא עליהם מאות שקלים (דיסקים מקוריים , פוסטרים , חולצות) , רק כדי להגיד שאני קשוח ומגניב....צודק! אז פעם הבאה , תחשבו פעמיים לפני שאתה סתם זורק דברים לאוויר. אה , ואני לא "ילדון"...

FUCKTHESYSTEM

New member
הממ...הגיון פשוט, ידידי

ניו-מטאל ומטאל- מה משותף להם? נכון!!! המילה מטאל! 2. זורק לאוויר? באמת? בפעם האחרונה שראיתי אותם או מכתבין של מעריציהם, ראיתי נסיון ברור להציג אותם כקשוחים ומאאאאגניבים.

אתה יודע

זה אולי בקשר למעריצים אחרים שלהם... אני ממש לא כזה. אני מת על המוזיקה שלהם! שמעת פעם שיר אחר חוץ מ-IN THE END? שמעת אולי את WITH YOU? תשמע אותו , תחזור אלי אחר כך... כאן באמת בא לביטוי היופי האמיתי של לינקין פארק..כאן רואים את ההשקעה! בקיצר , אני לא יודע מה אתה שמעת עליהם , זה מה שאני יודע עליהם: הם להקת ניו מטאל (ניו מטאל זה קצת יותר "רך" ממטאל , טוב?) אני שומע אותם לא להראות מגניב! אני שומע אותם כי אני אוהב את המוזיקה שלהם! יש לך בעיה עם זה? יש לך בעיה שכמה ילדים מפגרים שומעים אותם בגלל שהם חושבים שהם מגניבים וקשוחים? יופי , גם לי יש בעיה עם זה , רק אל תבוא עם זה אליי...

FUCKTHESYSTEM

New member
חביבי,

אתה מדבר כאן עם אחד ששמע שירים של לינקין פארק ללא הפסקה במשך שעות רצופות...עד לפני שנה שמעתי אותם, עד שנשבר לי מהקטע שלהם, הם סתם משחקים אותה.

אה , אם שכחתי להוסיף

אני באמת אהבתי את התגובות שלכם כייף לדעת שיש אנשים שיודעים להגיב בצורה בוגרת ומשכנעת , אפילו גם קצת אותי..

אלו Z

New member
FUCK THE SYSTEM...

תראה... למרות שגם אני דיי שונא את לינקין פארק אני לא יכול להסיק מסקנות סתם על מישהו שאני ביכלל לא מכיר. אתה אומר לו שהוא קרא ללינקין פארק מטאל. כשהוא אמר שהוא קרא להם נו מטאל אמרת שזה עדיין לא מטאל. נכון שלינקין פארק אפילו לא מתקרבים למטאל אמיתי אבל מה לעשות שהסגנון שלהם הוא נו מטאל! נכון שהם לא מטאל אבל ככה קוראים לסגנון! למה אתה מצפה... שיגיד: אני אוהב רוק-ראפ-אלקטרו-דאנס-הרדקור טכנו? לא. ובקשר לקשיחות... אני אוהב נו מטאל, מטאל אמיתי, ורוק קל. בקיצור רוק. ורוב האנשים שאני מכיר שאוהבים נו מטאל לא אוהבים את זה כדיי להראות קשוחים... אלא כי הם אוהבים את המוזיקה בדיוק כמו שאני אוהב את המוזיקה שאני שומע. אני לא מכיר אנשים שמנסים להראות קשוחים כי הם שומעים "נו מטאל" אבל עם אתה מכיר כמה אנשים כאלה אז אני מוכרח להגיד שהם אשכרה אידיוטים.

אתם די סותר את עצמך. ולא רק אתה.

הרבה רוקיסטים אעלק ששונאים את בריטני טוענים שהיא נראית כמו זונה, ושהמעריצים שלה שומעים אותה רק בגלל שהיא יפה. יש כאן סתירה- אם לדעתך המראה הוא סממן שלא צריך להתייחס אליו כשזה נוגע למוזיקה, אז למי אכפת אם היא נראית כמו זונה? יבושם לה. מה שמעניין אותך הרי זה המוזיקה לא? אז מה כ"כ מפריע לך הלבוש?... זה דבר אחד. דבר שני- אתה ביקשת לקבל תגובות בוגרות, אבל אם להודותל באמת- עצם הרעיון של ההודעה שלך מאוד לא בוגרת. להתחיל וויכוח על הנושא הזה זה הדבר הכי ילדותי בעולם. לא טחנו על זה מספיק? שמת לב גם שתמיד הקהילה של ה´רוקיסטים´ שונאי הפופ המושבעים, תמיד הם אלא שמתחילים את הריבים המטופשים האלה על מה יותר טוב, רוק או פופ? זה כ"כ טיפשי לסיכום אני אגיד שלדעתנו בריטני יותר טובה מלינקין פארק, כמו שלדעתך זה ההפך ואין יותר מה להתווכח בנושא.

למעלה