למה לכל הרוחות...???

תגיד לי

ראית מה השעה ?? מה אתה ער בשעה כזו ??

m o r a n 2 2

New member
את ההודעות שלך קוראים

בחצי שוק מהמילים הבוטות, חצי חיוך... כי אפילו אני שלא כותבת כאן הרבה, יודעת שזה אתה- YE .. הייתי אומרת שקצת נסחפת בתיאורים, אבל מקובל. מה שנותר לי - להצטרך לתקווה ולאחל לעצמי שבאמת אמצע את הזוגיות האמיתית... תאמין לי שלמדתי לקחת את הדברים בפרופורציות.. שוב- זה פשוט לא מסתדר כל פעם מחדש, אבל ממשיכים הלאה.. לא שיש אופציה אחרת מבחינתי...

אולי

הנשמה שלו לא הייתה מלאה כשלך? אולי הייתה לו עוד מישהי במקביל ובסוף לא הסתדר איתה? אולי הוא סתם לא לוקח אותך ברצינות? ואולי סתם נגמר לו והוא חתך ואז החלה תקופת יובש אז הוא החליט שעוד לא מאוחר מדי בשביל לחזור....

m o r a n 2 2

New member
בהחלט השערות מעניינות

אבל לא עד כדי כך שאתחיל לחשוב עליהן, כי זה בטח לא יגרום לי להרגיש טוב יותר..

מייקי73

New member
והנה דעתי

אולי הוא לא מאנייק, אולי זה לא כי אין לו כבוד לאנשים. אני חושבת שהוא פחדן. וכשמתחילה להיווצר אינטימיות אמיתית הוא בורח. זה לא מגיע ממקום רע. זה מגיע ממקום של חוסר יכולת להתמודד. תחושת בהלה. זה לא אומר שזה הופך את ההתנהגות שלו לבסדר, אבל זה לא הופך אותו לאדם שפל. סתם אחד שפוחד מאינטימיות. הוא יודע שהוא פגע , ואם הוא לא ציני ונטול רגשות, סביר להניח שזה מייסר אותו , והוא גם יודע מה היה צריך לעשות, אבל הוא לא עשה בגלל אלף ואחד תירוצים שמכר לעצמו ובעיקר בגלל קיפאון אדיוטי שתפס אותו. תעבירי הלאה, את לא צריכה פחדנים בחיים שלך. אני יודעת, אני פחדנית כזאת.

יערית

New member
נשמע טוב

זה פשוט כ"כ שאין מה להבין לעומק <אנחנו הנשים> גברים לא פועלים ממקום של עומק, כן לא שחור לבן, הכל "ברור" להם. לא זוכרת שקראתי בכל שנותיי הורטואליות סיפור של גבר "שנזרק" ע"י אישה, או שנוצל מינית והוא תוהה: אבל למההההההההההההההההה? :) והופך את השרשור לניתוח פסיכולוגי. בכדי לשנות את התחושה של "נטישה " <הלא זה מה שהיא מרגישה, מוטב לחייך ולומר לעצמה "טוב שעזב עכשיו ולא אחרי תקופה שהקשר רקם עור וגידים" אזיי במיקרה הזה קשה יותר. אין מה להבין, שיטת הזבנג וגמרנו <ישנן נשים רבות שגם מתנהלות כך>. בד"כ את השיעורים האלו של להיות בני אדם, אנשים מקבלים רק אחרי שהקוסמוס מסדר להם "כאב " קטן משלהם.

m o r a n 2 2

New member
באמת נשמע טוב

בעיקר כי זה היה מאד מאד נכון... אחח.. פחדנות פחדנות... בהלה, תחושה של אינטימיות.. זה מה שמפחיד, אז מה? לא נשארו יותר אנשים נורמליים שלא מפחדים...? ונכון, מוטב עכשיו מאשר עוד חודשיים שלושה, קל וחומר עוד שנה.. חבל על הזמן של שנינו. כולנו לומדים בדרך הקשה, זה טבעו של העולם...

sumerfield

New member
למה את סתם מסתבכת בספקולציות?

אולי הוא מהשב"כ (חיפש את המבחוח הבא), או טייס קרב (התאמן על מודל של אחמדיניג'אד יושב על הצטריפוגה), או שייט (אמרו שבדרך פלא המנוע של הספינה הלובית שבק לאבותיו השבוע) , והיה חייב ללכת לאיזו שליחות עלומה שבזכותה אנחנו יושבים היום ומקלידים בשלום? וברור שהוא לא יכול לספר את האמת (בטחון המדינה וזה...) תחליקי לו ותמשיכי להנות. מה כבר יכול להיות רע?

m o r a n 2 2

New member
אין יותר ספקולציות

גם כי בהתנצלות הכל נאמר, וגם כי זה לא משנה כבר... לא מוכנה ליחס כזה פשוט, ולא משנה מה הסיבה (לא מדברת על אם היה מאושפז חלילה) ומה זה אומר להחליק מבחינתך?

למעלה