למה לכל הרוחות...???

m o r a n 2 2

New member
למה לכל הרוחות...???

למה? למה בנאדם יכול להיות בקשר חודש, קשר אינטנסיבי, טלפונים כמה פעמים ביום, מפגשים ספורים, אבל קשר כזה ששתי הנשמות מלאות בו מספיק, ועדיין לחתוך אותו, כאילו נמשך יום אחד, בלי מילה, טלפון, הודעה, משהו... למה בנאדם פשוט בורח מאחריות, מי ישמע איזו אחריות? אני שוברת את הראש ולא מבינה את זה... ואחרי שבוע להציץ משום מקום, כשהכל מובן מבחינתי כבר, ולהתנצל עד עמקי נשמתו?? אף אחד לא קשר אותך לנצל, בטח אם לא התחתנת.. אז מה הבעיה?

המסקנה אליה אני הגעתי

אל תנסי להבין. זה מתסכל, אבל לאור העובדה שאתם לא חושבים ו/או פועלים זהה, לא תצליחי להבינו לעולם. ככל שמנסים, כך נפגעים ופוגעים יותר.

m o r a n 2 2

New member
החבר'ה שכנעו אותי

במה שאת מציעה, פשוט להמשיך הלאה, כפי שעשיתי, ולשים ... עליו... :p

איקאה1

New member
זבל....

תעבירי את כל האנרגיות והכעס להתפרקות ביציאה טובה עם חברים ותמשיכי הלאה. אחר כך יבוא משהו יותר טוב. תמיד משדרגים!!!

ye44

New member
ככה

כי הוא לא שם עלייך
ובתור גרושה את צריכה כבר לשנן את המשפט כבדהו וחשדהו ! כגודל הציפיות גודל האכזבות ,אז מתי כבר תפנימו שקשר אמיתי לא מתבטא במ"ס היציאות לשלוותה או לחתול והכלב או בשיחות
של " מה המצב ? את באה אלי היום ? " אלא בשיחות של "מה שלומך ? אייך עבר היום ? מה שלום הילדים ? את זקוקה לעזרה ? בואי נצא להתאוורר ? " כשהמשפטים הללו יופיעו בלקסיקון שלו אז תביני שהוא רציני
תפנימי ציפיות יש בכריות לא נורא זה רק יחשל אותך

יערית

New member
עד מתי צעירים ילוזו?????

החיים הם לא מספר הנשימות שאתה נושם ,אלה מספר הפעמים שהנשימה שלך נעתקת <דיפאק צ'ופרה> זו התובנה שרצית להעביר לה או לנו הנשים בכלל בייקום? בשום מקום בעולם לא מחייבים אדם לקשר, אבל בעולם כמו בעולם, חיים בני אדם ובעלי חיים ועוד יצורים תחת מיקרוסקופ, ובתוך צלחות פטרי- אז לאיזה זן אנחנו שייכים? רק להיות בן אדם, לא מעבר לזה, לזה הוא מחוייב כשהוא יוצא עם בת אדם. אתה הבנת את זה YE?

ye44

New member
התובנה שרציתי להעביר זה

" וולקאם " טו דה קלאב זאת המציאות שלצערי קיימת היום כמה אמיתיות וכנות יש כיום ? נאטינג נאדה גורנישט בשביל למצוא זוגיות אידיאלית צריך לאכול הרבה קש ! עפ"י קושניר אנחנו הציידים ואתן הטרף מבחינתו הוא שיפד אותה
והוא ממשיך לטרף הבא אף אחד לא אמר לה להשתפד תוך שבוע שבועיים ואחרי זה לבוא לילל שהוא הבריז לה מבלי לומר שלום ,תפעילו כבר את השכל והאינטואיציה לא כל משפט של " וואו את מטריפה כוסית מלכה " מפיל אתכן
וישר אומרות לעצמכן הגיע האביר על הסוס הלבן וישר נופלות בפח הגיע הזמן שתתחילו לחפש סוס ולא אביר תפנימו כבר וזאת תשובה לשאלתך לצערנו אנחנו חיים בגן

יערית

New member
אתה באמת לא מבין אה ?

מי דיבר בכלל על צייד/טורף נטרף וכל זיוני השכל שהמצאתם? מסכימה איתך שהמציאות של היום היא עגומה נוראית ומאד דוחה לשני הצדדים, בשם חופש "הבחירה" אנשים פוגעים באנשים מבלי להביט אחורנית ואולי לחשוב איזה נזק זה עלול לגרום. תקרא את מה שכתבתי, להיות בן אדם אומר, לומר :"לא מתאים לי". ואם הוא רוצה לחסוך את הבכי והדמעות וכל המניפולציות הריגשיות של "זיינת אותי וזהו?" שישלח SMS הפחדן ויאמר "שלום". לא כוסית ולא נעליים, תמשיכו עם הריקנות האין סופית הזו... ולא הפניתי את זה אליך, פשוט יצרת אצלי גם איזה סוג של הכללה ואני בכלל לא במקום הזה, לא שלה ולא שלך. יש לי דוקי, רוצה לשחק?

ye44

New member
למה שיאמר לה

"לא מתאים " הוא שומר אותה על אש קטנה לגיטימי לשיטתו מה עושה אישה חכמה ? שולחת אותו לכל הרוחות ולא יושבת ומייללת ומצפה לדרך ארץ ומוסריות
דוקי אני משחק בשלישיה

m o r a n 2 2

New member
אגב,

ממש לא מחכה, מה יש לחכות...? זו פשוט סוגייה שאני עדיין לא מצליחה להבין.. אבל זה לא אומר שלא קיבלתי את זה והמשכתי הלאה..

m o r a n 2 2

New member
YE , כנראה שיש לי לחדש לך

מי אמר שהשאלות האלה לא נשאלו...? בטח שכן. אם לא היו נשאלות, משהו אחר. וסה"כ הציפיה המינימלית היתה שיהיה בנאדם, שיבוא ויגיד "לא מתאים".. בכלל, אין לי ציפיות מאנשים, לפחות לא בשלב כזה..

ye44

New member
אם אין לך ציפיות אז

תסלחי לי על הביטוי " תזדייני איתו בכייף " קחי
תאמרי לו להתלבש ולהתחפף או שתתלבשי ותתחפפי ותראי אח"כ כמה הוא רציני וכמה הוא מוכן להיות איתך כך לא יהיו לך מועקות

m o r a n 2 2

New member
אולי הפתרון הזה

יהיה רלוונטי לנקסט.. בכל הנוגע אליו - ממש לא..... אין לי ציפיות כלל, רק שיכבדו אותי כבנאדם, ואם גם לזה לא צריך לצפות, אז ממש לא יודעת מה נותר...

מבינה אותך

נדמה שאין כבוד לכלום , והכי קטע שאנשים שוכחים שיש לנו ארץ קטנה ו "מחר" את יכולה לפגוש אותו ברחוב/מסיבה/ חברה שלך תכיר אותו ...ואז אייזה פרצוף יהיה לו .... אני מעדיפה תמיד "לסיים את זה יפה" כי זו הדרך שלי ובזה אני מאמינה -אבל לא כולם אותו דבר -לצערי.

Rtitan

New member
זו בול הטעות שלי... ../images/Emo4.gif

לאדם כזה לא יהיה אכפת מה יגידו עליו ומה תחשבי עליו - סביר להניח שהוא אפילו יהיה הרבה יותר מקובל בחברה מאחר והוא מניפולטיבי מספיק כדי שכולם יחשבו שהוא אחלה גבר או שהיא ממש מוצלחת עם איך שהיא מסובבת את כל מי שהיא רוצה. את תהיי במסיבה שהוא / היא יהיו בה - והיחידה שתרגיש רע מהמפגש היא את (או בן הזוג של מישהי כזו) והוא או היא יהנו מכל רגע. שיהיה - פשוט למחוק אותו מהעבר שלנו בלי לצפות שהוא או היא ירגישו לא נוח...

m o r a n 2 2

New member
RT

גם אתה צודק במשהו, אנחנו נהיה אלה תמיד שנרגיש רע ולא נעים בסיטואציות שבהן יסתובב הגלגל.. מי שמסוגל לזה- הרי לא "שם" על העולם.. יש עוד 10% ל- delete המלא... :)

ye44

New member
מורן את כמו ../images/Emo211.gif

הוא טועם אותך עד הסוף
ובסוף נהיה לו מר אז הוא נח קצת ועובר לחטיף אחר , מה שנותר לך ולרבים כמוך זה שיתמזל מזלך ותמצאי זוגיות אמיתית מהר ,רק קחי בחשבון שזה יכול לקחת שנים אם בכלל אז טיפה חוסן נפשי לא יזיק לך תלמדי לקחת אכזבות בפרופורציה

למעלה