למה לא שינוי?!

CANDY MAN

New member
הנה המתנשא הגדול... נהנה שבוגדים בך

תמיד היית בוגד כמו המפלגה שלך... בגלל זה אתם משלמים את המחיר! עם ישראל אל ישכח את הסכין שתקעתם בגב האומה!

CANDY MAN

New member
הבכיין התחיל לדבר... אתה מגוחך...

אתה יכול לזרוק עד מחר מילים שכנראה אין לך מושג מה הן אומרות... העובדות מדברות בשטח... הבוגדים של מרצ לא ישכחו... יזכר להם לתמיד בספרי ההיסטוריה איך תקעו סכין בגב המדינה בשנים הכי קשות שלה! אני שמח שעובד שוק מחות כמוך משתמש בקללות כי אין לו משהו אמיתי לומר אבל אני באמת לא מרגיש קרוב לרמה שלך ולכן אני ימנע מלהגיב לשטויות שלך. גם אם מוציאים את העצבים זה בריא, אני לא יודע איזה תוספות אהובות עליי... אבל עלוב וירוד כמוך בטח ילמד אותי אז אני מחכה... בכל מקרה תכתוב לי מה שאתה רוצה, אני לעומתך עברתי את גיל 3... אני יודע למה להתייחס ולמה לא.

La Gamba

New member
עבד שוק מחות?

הי, ההודע הקודמת הייתה השתקפות שלך. אבל מכיוון ששיקרת לטענת הגיל שלך, אתה לא יכול להבין זאת. גאון

CANDY MAN

New member
הנה עוד בדיחה מהלכת...

תצטרף לכישלון של העבודה יחד עם ענבר... אני רואה שאתם נהנים להיות לוזרים ביחד... בקשר לגיל ממש לא שיקרתי... אני בן 18 ממש עוד קצת... ואם ההודעות שלך זה השתקפות לשלי אז למה ההודעות שלך כל כך ירודות ועלובות? זה לא מתאים לי...

EverMan

New member
איזה אגוצנטריות !

איזה תפיסת תחת! "אני גדול , אני מהולל , אני יודע הכל , כל האחרים בוגדים" רוצה מראה ליומולדת פינוקיו???

CANDY MAN

New member
אמר האיש שחושב שהוא תמיד צודק...

ושוב ענבר כמו שרוב חברי הפורום מדברים עלייך מאחורי הגב בפרטי... צבוע!

EverMan

New member
פשש , מדבר על עצמך ברבים

ובתור רוב חברי הפורום ? יפה לך ! זה כמו המוטו הגאוני של הליכוד "העם רוצה שרון" כאילו שהעם עשה סקר וכל אחד ואחד אמר שהוא רוצה שרון ... וצבוע אמרתי לך כבר - תקרא לאמא שלך לא לי.

CANDY MAN

New member
אהה... נכון, אתה קורא את המסרים שלי

רוב חברי הפורום זה אלו שאני מדבר איתם במסרים ותאמין לי שאתה זכית במקום גבוה אצל כולם בצביעות ובשקרים... מעניין מה זה אומר אם כולם אומרים את זה... הליכוד כותב "העם רוצה שרון" מפני שהליכוד מקבל 36-35 מנדטים... משמע, העם באמת רוצה שרון... לעומת זאת, העבודה עם 21 מנדטים יכול להגיד... הובסנו - כי בגדנו! אחלה קמפיין... צבוע אני קורא למי שצבוע, כלומר, לך! לאמא שלי אני לא יקרא כך משום שהיא לא צבועה... ואת שפת השוק שלך תשמור בכיסים.

EverMan

New member
את שמור בכיסים תייעץ לליכוד

והכוונה לכסף ולשוחד... רוב חברי הפורום זה האנשים שאתה נהנה להשמיץ איתם אנשים ולפסול אותם על סמך שקרים וביזיונות במקום לדבר אידיאולוגיה ! אתה לא מסוגל לסתור אותי אז אתה מעדיף להשמיץ ... כל כך פשוט ! אתה לא מבין את הדעות שלי כי אתה נחות , ואחרי זה הולך לקרוא לו צבוע כי אתה פשוט מטומטם מדי בשביל להבין... סלח לי , או שתבין , או שלא - אבל צבוע - תקרא לאמא שלך , לא לי. 32 המנדטים של הליכוד (לפי הארץ) זה לא העם. העם זה 120 מנדטים. וזה בקושי רבע.(וגם זה עוד לא סגור!) אז אם זו לא צביעות ושקר ...

CANDY MAN

New member
זה בטח לא כמו 20....

תראה לאיזה שפל הגעתם, מפלגה עם 6 מנדטים בדרך לעקוף אתכם! זה המחיר שמשלמים על בגידה ועל צביעות! הליכוד הוא לא מעוז החלומות שלי, לכן אינני מצביע לו! אני לא מתכוון להצביע למפלגה שחוץ מביטחון חלקי לא עשתה כלום! לעומת זאת אני רוצה לחזק מפלגה שאני מאמין בה ובדרך שלה - שינוי! אתה מצביע כי אתה שפוט... נכנסת לבועה ואין לך מושג איך לצאת... הרי הם בגדו בך וירקו עלייך... ובסוף הם גם ידרכו עלייך... אתם כלום! בגדתם ועכשיו תשלמו את המחיר! אתה לא מסוגל להגיד מילה אחת נגד שינוי מפני שדרך יש לה וגם מצע... אז אתה משמיץ וקורא סיסמאות ששמעת אצל החברים העלובים שלך... "שונאת" "שונאת"... כן בטח... שוב, אני יסביר לך ילד איטי, אמא שלי לא צבועה, לעומת זאת אתה כן... וגם שקרן שזה מתאים לך... ולמה שהארץ לא ייתן לליכוד 32 מנדטים, הרי כבר ראינו איזה עיתון אובייקטיבי ואמין הוא... זאת לא צביעות... וזה לא שקר... העם רוצה שרון.! ובטח שלא את מצנע.

מפלגה של בוגדים?

מי אתה שתקבע שמרצ מפלגה של בוגדים? למה הם נחשבים בעינך בוגדים? כי הם הולכים נגד הזרם? כי הם לא דילדו(אשכנזי) פוליטי כמו שינוי שנלחמת בכול דבר שלא דומה לה? לפני מספר שנים כשמרצ היתה הראשונה שדרשה משא ומתן עם הפלשתינים,נסיגה מהשטחים והקמת מדינה פאלשתינית כולם אמרו שהיא קיצונית, שהיא בוגדת במדינה. היום שני הנושאים האלו נמצאים בקוזנזוס(גם הליכוד בפנים) בחברה הישראלית(חוץ מימין המשיחי שנשאר בחוץ). תעשה לי טובה ותשאיר את הדמגוגיה הזולה והמתרפסת שלך אצלך...

CANDY MAN

New member
אני אדם חושב בעל דעות...

ולפי דעתי מרצ בוגדת! מי אתה בכלל שתפתח את הפה? אין פה שום דמגוגיה... אני רואה את המעשים שלהם נגד המדינה ואני לא מאמין שזאת מפלגה שחברים בה ישראלים... כאילו דם של תינוק מתנחל לא מזיז להם וזה באמת לא שאני תומך במתנחלים וכולם יודעים את זה! אבל יש גבול לטמטום ולמה שצריך להאמר... אם אתה מתכוון להיות שמוק ולהכניס את שינוי בכל שיחה גם איפה שהיא לא קשורה אז לך תחפש מישהו אחר... בינתיים מרצ יורדת ושינוי עולה... לעם נמאס מצבועים (מיסטר שריד: "ריד מיי ליפס")! הדמגוגיה שלי לא קיימת... אבל אתה בוחר להתרפס סתם ככה אז עדיף כבר עם דמגוגיה...

למעלה