למה לא שינוי?!

למה לא שינוי?!

-שינוי היא מפלגת ימין– מדיני, כלכלי וחברתי. אם אתם רוצים ששרון יהיה ראש ממשלה, הצביעו עבור שינוי. -לשינוי שתי מטרות בלבד: לדפוק את החרדים ולסייע לשכירים העשירים. שינוי, שתמכה בתקציב האנטי-חברתי ומתנגדת למיסוי ההון, דוגלת במדיניות חברתית התומכת בבעלי ההון, מחזקת את האליטות ומעדיפה את ההתנחלויות על פני עיירות הפיתוח. -שינוי מורכבת מיוצאי צומת ומאנשים שסירבו לחבור למרצ משום שבחלו במדיניות החברתית שלה. -שינוי רוצה לראות את כוחות השוק משחקים לטובת בעלי ההון ואת כוחות הממשלה משחקים לטובת ישראל ימנית ולאומנית. היא מפלגה סקטוריאלית ככל האחרות ואינה מודאגת מהעובדה שמיטוט מדיניות הרווחה תמיט על ישראל אסון כלכלי וחברתי בלתי הפיך. -שינוי היא מפלגה שהעומד בראשה התבטא בחריפות נגד נשים ("לא הפוליטיקה מפלה לרעה את הנשים. הנשים הן המפלות לרעה את הפוליטיקה"), נגד גייז ("קורבנות מקצועיים המשתינים על כולנו") נגד מזרחים ("אין לנו מה לחפש בתרבות הזאת") וכנגד כל גילוי של פלורליזם, סובלנות או סולידריות. -שינוי היא מפלגה שצועקת הרבה ועושה מעט: בכנסת הקודמת תמכה בתקציב שהעביר כספים לחרדים ולמתנחלים. שנאת החרדים של שינוי היא סם החיים של ש"ס, שמגייסת דרכה מצביעים. הצבעה לשינוי מחזקת את ש"ס - ש"ס זקוקה לשינוי, כדי ללכד ולאחד את השורות, ולהפך.

yoavl1

New member
הטיעון של לוקה בחסר משהו...

ואיך בדיוק הצבעה למרצ מגדילה את כוחו של מצנע מול שרון??? הצבעה למרצ במצב הנוכחי, כמוה שהצבעה לליכוד, או לאיחוד הלאומי, מאחר וכדי שמצנע יוכל להתחיל במהלכים להקמת ממשלה, העבודה חייבת להיות חזקה מהליכוד. כל אנשי מרצ שמחו כל כך שפואד הובס ע"י מצנע,אבל מה? עכשיו הם מצביעים מרצ.... הצבעה למרצ זו לא הצבעה למצנע. הצבעה לעבודה = הצבעה למצנע. זו הנוסחה שכולם חייבים לקלוט....זו שיטת הבחירות המבורכת שביילין ומיקי איתן החזירו אותנו אליה.... אתם קולטים? ביילין עשה זאת למען ייחלש כוחם של המפלגות הקטנות, והנה הוא מצטרף לאחת כזו...

CANDY MAN

New member
מצביעים לשינוי או לליכוד או לעבודה

לא למפלגה של בוגדים כמו מרצ שיוצאת נגד המדינה בכל עת ופוגעת בה... עדיף כבר לראות את חד"ש מאשר לראות מפלגה שיוצאת נגד המדינה שלה... מרצ היא הבזיון של הפוליטיקה הישראלית... בקשר לשטויות שנכתבו על שינוי... כבר דנו בעניין על פני שרשורים שלמים וזה כבר מיצה את עצמו.

CANDY MAN

New member
יופי שאתה יודע מה זה "הצהרה גזעית"

מילא היית אומר הערה לא במקום או הערה טיפשית או אפילו היית אומר הערה של ערסים אבל איך לעזעזל "גזעית" קשור לכל זה?

La Gamba

New member
Yוב, לא בדיקו גזענית...

אבל מה זאת אומרת "כולם נראים ל אותו הדבר" כמו מה זה נשמע תגיד לי?

CANDY MAN

New member
כאילו שהדרך של "כולם" פסולה!

בעייני... מה יש לך? למה כל דבר את מפרש בצורה עלובה כל כך? אם לא הבנת למה התכוונתי אז תשאל אבל אל תצעק ביטויים שאין לך מושג מה הם אומרים... כולם נראים לי אותו "זבל" מפני שכולם מובילים לאותו רעיון שהוא חיסולה של מדינת ישראל.

La Gamba

New member
צעקתי?! לא, הערתי

אני לא רואע שום אופן בוא אתה יכול לקרוא את הודעתי בצורת צעקה. בדרך שבה אתה מכליל את כולם, ואורמ שכולם דומים, ושאין הבדל בין אחד לשני, "כולם אותו ´זבל´" המילותיך שלך, עצם העבודה ששוב פעם אמרת לי לא "´לצעוק´ ביטויים שאין לך מושג מה הם אומרים", ואז אתה מוכיח את ילדותיותך הגדולה בכך שאתה עושה אותו דבר- "שכולם מובילים לאותו רעיון שהוא חיסולה של מדינת ישראל." אז לשם שינוי, תסתום.

CANDY MAN

New member
זאת דעתי וראות עייני...

כמו שנודניקים כמוך מעדיפים לצעוק את המילים "גזען" ו"שונא" אני רואה את הדברים ככה... אני מרגיש שבוגדים בי? אתה רוצה לשנות את ההרגשה שלי? את התחושות שלי? לא יילך לך...

La Gamba

New member
אז על פי דעתי אתה גזען

ועל פי דעתי אתה צריך לשתוק. זו דעתי, ואין לך מה להגיד.

CANDY MAN

New member
יופי פיגורי, עכשיו תלמד מה זה גזען.

ואם אתה לא רוצה ללמוד אז תפסיק לזרוק מילים כמו טמבל... את היפות נפש שלך תשמור למחבלים החברים שלך, לא לי...

La Gamba

New member
חכם.... חתיכת "אדיוט"

(כן, גם אני יודע מה לכתוב בכותרת) אם אתה חושב שהם בוגדים, לי מותר לחשוב שאתה גזען, בוגד בערכי המדינה, אתה לא ציוני, ואתה שואף, אם כי בתת מודע, להשמדת המדינה בטווח הארוך. זכותי לחשוב כך, לא? ואתה חתיכת "חרא" אחד, פוגע בזכותי לחשוב כך, מי אתה שתגדי אם מותר לי לחשוב כך או לא? הגיע הזמן לסתום אחת ולתמיד. די לפגוע לי בחופש הביטוי. אתה זה ש,מפגר" כאן, לא מבין שום מילה שמכוונים אליך. אגב, שמת לב איזה כישרון יוצא דופן יש לי, (טוב גם לך יש אותו, וברמה הרבה יותר גבוהה) למלא את ההודעות בשטויות? למלא את ההודעות בקללות? "יפות נפש" אתה חושב שהפורום הזה היה יותר טוב אם כל אחד היה מוציא את העצבים שלו אחד על השני? מסתבר שכן, כי אתה התומך הכי גדול (במעשים) ברעיון הזה. מבחינתי גם לכל הודעה שלי אני אוסיף את ה"תוספות" האהובות עליך (במחיר תוכן אמיתי), רק שבפעם הזו בלי הגרשיים, ועם יותר כוונה.

EverMan

New member
אני צבוע ?

שונא חרדים , שלא שם זין על הפועל הרגיל , קפיטליסט שוחר רעות , עוכר ישראל שונא עמך ! צבוע תקרא לאחותך ! אני אומר רק את דעותיי ומעולם לא אמרתי דבר שאני לא מתכוון אליו. צבוע הוא אדם שמתחזה ומשקר. אני לא שיקרתי מעולם ביודעין (ולרוב גם לא ביודעין) ! ומעולם לא התחזתי לאדם שאני לא ! להבדל ממך שאוהב מאוד להתחזות לאוהב חרדים למרות שאתה רוצה להרוג אותם ! להבדל ממך שאוהב מאוד לדבר בזה שאתה רוצה שלום בלבד ובו זמנית חושב שצריך להשאיר צבא בגושי אוכלוסיה ! מי שצבוע הוא אתה שאומר שאתה אידיאולוג ובו זמנית תומך במפלגה שאידיאולוגיה לא מתחרזת איתה ! צבוע תקרא לאמך לפני שתקרא לי כך !

CANDY MAN

New member
ענבר הצטרף לגוש שלום חה חה חה...

אתה בדיחה מהלכת... הרגת אותי עכשיו... "רוצה להרוג את חרדים" חה חה חה... נכון, אל תשכח את ההצעה שלי להכניס אותם לגטאות ולאחר מכן להוביל אותם למחנות השמדה בנגב... אוי ענבר, חשבתי שיש לך קצת שכל, חשבתי שאתה קול שפוי בפורום... מתברר שאתה סתם עוד פעיל מתוסכל... עוד אחד ששטפו לו את המוח ואין לו דרך לברוח... מסכן שכמוך. "עוכר ישראל"... "שונא עמך"... חה חה ... תשמע את עצמך.. רק תלבש שחור או בגדים שכתוב עליהם "ישראל רוצחת ילדים קטנים" אתה ממש תומך מושלם... כן, של חד"ש... בחיים לא חשבתי שאני אראה אותך פולט שטויות עלובות כאלה...אוי אוי אוי... לאן הנוער של העבודה הדרדר... ונכון, שמענו אינספור פעמים איך כינת את חיילי צה"ל רוצחים... אז להבדיל ממך אני מבין את החשיבות של הפעילות שלהם שם... אני יודע להתסכל על מספרים ולראות שמאז שהם שם הפיגועים ירדו ב-85-90 אחוז... ממש איש רע אני... אידאולוגיה... ממש... אם להצטרף למפלגה רק בגלל הכסא זה אידאולוגיה אז סבבה... ואם להצטרף לכיבוש זה איד´ אז סבבה ואם להגיד שאתם מפלגה שדואגת לחלשים ואז להמנע בפחדנות מהתקציב זה איד´ אז סבבה... צבוע אני יקרא לך, תמיד היו לך שתי פנים... אלו ששיחקת בהם כאדם ביטחוניסט שדואג למדינה ומצד שני אלו שכינת את חיילי צה"ל רוצחים... אתה בושה למדינה... ושוב אני צוחק עלייך מלמעלה... חה חה חה!

EverMan

New member
אני אמרתי אי פעם בחיים שלי

שחיילי צה"ל רוצחים ?! שקרן בן שקרנים ! זה כל מה שניתן להגיד עליך. בתור אדם שתומך בשינוי ובשנאתה ללא כל מחשבה שניה - לא הייתי מדבר של שטיפת מוח ! לא שווה בכלל להגיב להודעה שלך. שגל של שקרים ובושה ניגר ממנה. אז הוכחת שאתה ביריון - וואו. תמיד היו לי שני פנים ? אלו שהייתי בהם ביטחוניסט ואלו שאמרתי שצריך להגן על הפלשתינאים. זה לא סותר. ואתה יודע זאת מספיק טוב. אבל אתה מעדיף לשקר , ולהמציא , ולחרף , ולעבוד על אנשים בעיניים. תתבייש לעצמך איש סוכריה , אתה מצוץ מהאצבע.

CANDY MAN

New member
והנה שוב שינוי בעסק יא צבוע...

אתה לא יכול לחיות אם זה שהם עולים על העבודה... מצחיק... אתה רק אל תתאבד מהתיסכול... תשמע את עצמך יא מגוחך... מרוב שאמרת לי לא להזכיר את שינוי אתה תוקף את שינוי פה ותוקף אותה שם... תראה איך אתה נראה? אין לך מה להציע אז אתה תוקף את שינוי... כמו שלמצנע אין מה להציע אז הוא גונס סיסמת בחירות שאומרת שהוא יכול אבל הליכוד לא... סתם בקשר לזה, שרון הוא האיש היחיד בעולם אולי שיש לו כוח להזיז מתנחלים מבלי לגרום למאות הרוגים... לא מצנע, לא העבודה, לא מרצ ואפילו לא בוש - רק שרון! אז אל תבלבלו את השכל על היכולות של מצנע. לא שווה להגיס על שלי? תראה איך אתה מדבר, כמו ילד ממורמר שרע לו אז הוא רוצה שיהיה רע לכולם, לא איכפת לך מה הרוב רוצה איכפת לך רק מהתחת הצבוע שלך... זה שנגד חיילי צה"ל בקריאות מביישות אבל בעד שלא יהיה טרור... אתה מוזמן לחסום את המתאבדים בגופך יקירי... אני לא משקר, אני אומר את האמת... תראה את עצמך כמו איזה פאנט דוס... ממש כמו אריה... במקום להודות בדברים שהוא אמר הוא ממשיך להכחיש ולקלל ולצעוק מפני שרק הוא יודע שהכל אמת! אני מצוץ מהאצבע? אז מה אתה יקירי? משהו שקרוב למיץ של החרא...

למעלה