למה לא שינוי?!

CANDY MAN

New member
אפשר להגיד "בתמימות ובטיפשות"

הם עושים דברים שלא יעשו ואומרים דברים שלא יאמרו ולמי שמתבונן מהצד זה נראה כאילו הם פועלים נגד המדינה... לא יודע אם זה מכוון, אני רק יודע מה אני מרגיש.

אני רואה שמישהו פה לחוץ?

רוצה דוגמא לדמגוגיה זולה? הנה קבל:"כאילו דם של תינוק מתנחל לא מזיז להם"איך אני אמור לענות לטענה כול כך חסרת ביסוס במציאות? אם זאת לא דמגוגיה אז אני לא יודע מהי כן דמגוגיה. אני אפילו לא הולך להגיב פה לכול ההשמצות שעפות כלפי מרצ.. מאוד אבל מאוד קל לתקוף... אני שמוק(*אהם* מראה על בגרות*אהם*)? מה כול כך הלחיץ אותך בכך שהזכרתי את שינוי? אני מראה את הפנים האמיתיים שלהם? אתה מ-פ-ח-ד! נ.ב חשבת פעם לעבור לנטול קופאין?

CANDY MAN

New member
חבל שזאת המציאות ולא דמגוגיה...

אם חברי מרצ מתעלמים מהאלימות כלפי המתנחלים באופן מוחלט אבל כל הזמן מבקרים ת ההתנהגות שלהם אז זה מה שקורה... אם המתנחלים נרצחים הם אשמים ואם הפלשתינאים נפגעים ע"י המתנחלים אז שוב כמובן הם אשמים.. אני לא מדבר על השאלה האם הם צריכים להיות שם או לא... אני מדבר ליחס הבסיסי ביותר של מרצ למתנחלים... ואני לא חושב שמרצ שונאת אותם, אבל צריך להבין גם את הצד השני ואת קו המחשבה שלו.. במיוחד שאתה הוא הצד "כאילו שפוי" של המפה הפוליטית. שום דבר לא הלחיץ אותי שהזכרת את שינוי... פשוט אמרו לי שאני מדבר עליה כל הזמן ועכשיו שאני לא מערב אותה אז חכמולוגים כמוך מכניסים אותה בכל הודעה שנייה. אתה לא מראה את הפנים האמיתיות של אף אחד חוץ מאשר את שלך... אני לא מ-פ-ח-ד מפני ששינוי עולה וצומחת והעבודה מתרסקת ככה שאתה זה שבבעיות...

ממש לא נכון

מרצ היא המפלגה היחידה במדינת ישראל המגנה כל אלימות ומאשימה את ההנהגה הפלשתינאים וישראלית כאחד כל אחת והטעויות שלה. מרצ לא מבקרת את ישראל אלא את ההנהגה שלה.מרצ היא הראשונה במלחמה החברתית של אזרחי ישראל. כמו כן היא הראשונה בחקיקה הירוקה שבאה להציל את רחבי מדינת ישראל וסביבתה. במרצ ישנם פעילים הפועלים כל ימות השנה בכל הנושאים. במרצ ישנם אלפי מתנדבים שמאמינים שחייבים לשנות דברים במדינה בשביל שהמקום יהיה מקום טוב לכל אדם לחיות בו. תסביר לי איך מפלגה שנבחרה לפעילה ביותר בכנסת על ידי גופים אובקטיבים ועצמאים שתומכיה מפגינים לפחות פעם אם בשבוע אם לא יותר כל ימות השנה ברחבי כל הארץ על המגוון הרחב ביותר של נושאים שמעניינים את האזרח הישראלי (וכן מרצ היא המפלגה היחידה שפועלת בכל המישורים ) יכולה להיות נגד מדינת ישראל !?!? זה קצת סותר את עצמו שאנשים שעושים כל כך הרבה וחיים במדינה מסויימת ירצו לפגוע בה! אתה יכול להסכים או לא להסכים עם דעת התנועה אבל לקרוא לה בוגדת זה דמגוגיה זולה . ודרך אגב מרצ מאז ותמיד לא נלחמה במתנחלים עצמם אלא באידיולגיה ובמדיניות הממשלה שתומכת בהם ובכך הורסת את כלכלת המדינה וביטחון יושביה. רוצה לשנות ולבנות עתיד טוב יותר הצטרף עכשיו לנוער מרצ
. התנועת נוער היחידה שפעילה כל השנה בנושאים חברתיים ופוליטים

CANDY MAN

New member
מבחינה מדינית-ביטחונית אתם כלום!

מרצ עושה המון למען החברה ואני מעריך זאת מאד אך לכל מטבע יש שני צדדים והצד שבו פועלת מרצ מבחינה מדינית ביטחונית היא עד לכדי הרגשה של בגידה במדינה! אני לא משמיץ את מרצ כולה, יש לה כוונות טובות לעשות טוב לישראל... משום מה בקטע הביטחוני מדיני משהו התפספס וזה אם תשאל אותי מה שדופק את המפלגה הזאת ומה שלעולם לא יאפשר לה לגדול.

EverMan

New member
אתה לא משמיץ את מרצ כולה ?

"לא למפלגה של בוגדים כמו מרצ שיוצאת נגד המדינה בכל עת ופוגעת בה"

CANDY MAN

New member
התכוונתי שאני לא מאשים אותה...

בכל התחומים מפני שלפי דעתי היא מעבירה הרבה חוקים טובים ואפשר לראות שאיכפת לה ושהיא מעוניינת לעזור (בניגוד למפלגת העבודה... אההממ) בכל מקרה, התכוונתי שבחלק שלה בביטחון ובענייני המדינה היא יותר פוגעת מאשר עוזרת ורוב הפעמים הדברים גובלים בטיפשות ובבגידה במדינה.

EverMan

New member
עכשיו תסביר את ההקנטה העלובה שלך.

העבודה לא מעוניינת לעזור ? אז היא סתם מתנגדת לתקציב ? היא סתם עוזרת לאנשי מילואים ? היא סתם התנגדה לחוק ההסדרים ? אתה לא רואה שהעבודה מנסה לעזור לעם הזה ?! סלח לי , או שאתה טיפש , או שאתה באמת סתם מנסה להרגיז.

אם אתה

אדם חושב ובעל דעות אני מאמין לך אבל במקום לצעוק בוא נדבר ונדון פה אחד עם השני . בשביל שאני אגיב לך לגבי האימרה של" לפי דעתי מרצ בוגדת" אתה חייב לנמק את דעתך ולתת דוגמאות . ברגע שתעה כך אני אשמח להגיב לך . להגיד " דם של תינוק שלמתנחל" זוהיא דמגוגיה. האימרה נכתבה ללא דוגמה והיא באה על מנת תקיפה והוצאת שם רע ללא נימוק או יחס לדעות של מרצלכן זו דמגוגיה . דמגוגיה היא לא דבר נדיר אלא שכיחה אצל כל אדם עושק הפוליטיקה (לא בהכרח מדינית). לכן צריך לעשות כל דבר לצמצם את הדמגוגיה ואת הקריאות החסרות נימוקים למען דיון נעים ונקי לכולם. בסקרים מרצ עולה בעוד שינוי נשארת באותו מקום מתחילת הסקרים ובחלק אף יורדת אז אל תכתוב דברים ללא בסיס . צבועים- מעניין אותי אם אתה בכלל יודע מתי ובאיזה הקשר נאמר ה"ריד מי ליפס" של יוסי שריד. אם רק הייתה בודק ולא חי מתעמולות הייתה יודע שהדבר הוצא מהקשרו. יוסי שריד אמר "ריד מי ליפס, אני לא אשב עם מפלגה שמונהגת על ידי פושעים" בהתייחסות לדרעי. מרצ נלחמה יותר מכל פלגה אחרת בכפיה הדתית בקדנציה האחרונה ומרצ היא היחידה שממלא את הכתוב במצע שלה ונתון זה נבדק על ידי אירגונים אובקטיבים ועצמאים. רוצה לשנות ולבנות עתיד טוב יותר הצטרף עכשיו לנוער מרצ
. התנועת נוער היחידה שפעילה כל השנה בנושאים חברתיים ופוליטים.

CANDY MAN

New member
אוקיי, סבבה...

אני עדיין טוען שזאת לא דמגוגיה מפני שזאת האמת (כמו שהיו שכינו את הנאום של שריד (עם הילד הרעב עם הנקניק) דמגוגיה למרות שאני לא רואה שם שום דמגוגיה... הכל אמת!) מרצ גורמת לך להרגיש שהיא פועלת בחד צדדיות, ולא רק אני אומר זאת, רבים מהחברים שלי שתמכו מרצ החליטו שנמאס להם והם בוחרים בעבודה... מרצ הפכה לקיצונית מידי בשבילהם, הם רואים מה קורה במדינה ושומעים את שריד וזה עושה להם רע... תחשוב מה זה עושה לאחד ימני כמוני. שינוי נשארת בערך בין 12-10 ומרצ היא זו שיורדת מהבחירות הקודמות... הסיבה שעלה לכם מנדט זה בגלל ההצטרפות הפאשיסטית של ביליין ודיין... ככה מנהלים מפלגה דמוקרטית? "ריד מי ליפס" נאמר על ש"ס וגם אני וגם אתה יודעים שדרעי הוא רק זבוב בערמה של חרא... ידעתם טוב מאד מי זאת ש"ס, לא גילתם אותה אתמול... אבל מה זה לבין אינטרסים פנימיים. נכון, מרצ נלחמת בכפייה הדתית אבל שאר הדעות שלה יותר מתאימות לאלו של חד"ש... אתה מצפה שאני יצביע להם? שאני ייתן להם את הקול שלי?

EverMan

New member
הצבעה למפלגה קטנה

גורמת להקטנת כוחם של המפלגות הגדולות. כך שביחס למפלגות הקיצוניות הם יותר קטנות. ולכן צריכות להיכנע יותר למפלגות קיצוניות וסחטניות כמו שינוי וש"ס עצמן. אז במקום לבזבז את הקול ולגרום להמשך החוסר היציבות הפוליטית באזור. תבחרו דרך ! שמאל או ימין ! עבודה ומרצ או ליכוד והאיחוד-לאומי ! תחליטו ! אל תשבו על הגדר. אל תצביעו למפלגה חסרת אידיאולוגיה ממשית כמו ש"ס או שינוי.

למעלה