למה לא קדימה???

טלי06

New member
למרבה הצער כשמנחם בגין הגיע לשלטון

הוא שכח הרבה מהתיאוריות שלו. פעל לתת אוטונומיה לפלשתינאים, והחזיר מייד את כל סיני.

איתיet

New member
במובן של 79

* - אוטונומיה - תרבותית ומנהלתית. בינינו, אף אחד לא מעוניין לשלוט עליהם. סיני - לא חלק מארץ ישראל שיועדה לנו (עפ"י 1920) הסכם סן-רמו. הטעות של בגין, פינוי יישובים.

טלי06

New member
פינוי יישוב אחד.

בסיני איתי נהרגו מטובי בנינו לשם מה לחמנו עליה אם בסופו של דבר החזיר כלאחר יד את כולה בלי לדעת לנהל מומ באופן שחלקו יישאר בידינו או למצער נחזיר איתה גם את עזה? כנראה שיכולת ניהול מומ לא הייתה מיכולותיו בגין אינו פרה קדושה בגין הבטיח אף שעל ורימה את בוחריו

איתיet

New member
אז היינו אופטימיים

אני לא חושב שאנחנו צריכים להאשים את העבר. בגין הובל בידי משה דיין שר החוץ, עזר וייצמן שר הביטחון ואהרון ברק היועמ"ש. מה משותף ביניהם? אז חיינו קצת באשליות. נכון שנהרגו מיטב בנינו, אבל סיני הייתה בתודעה כשטח שיוחזר במו"מ עוד בהסכמי רוג'רס שלמרבה האירוניה בגללם פרש בגין ב1971 מממשלת גולדה.

טלי06

New member
מי מאשים את העבר

איש לא מאשים את העבר גם אין דבר כזה "להאשים את העבר" מאידך, גם אי אפשר לומר תמיד "בגין הובל" "רבין הובל" וכיו"ב כראש ממשלה הייתה עליו אחריות. הוא שגייס את דיין, לשרת בממשלתו כך את שרון ואת ווייצמן\\ לא ניתן תמיד להפיל אשמה על אחרים בגין כמו שרון מבחינה זו לא הלך לבחירות כדי לקבל מנדט מהבוחר לעשיית שלום עם מצרים תוך החזרת כל סיני והשארת עזה בידינו.

למה לא קדימה ?

כי זו לא מפלגה,אלא אסופת ג'ובניקים. מפלגה בלי סניפים,ועוד שבוע יתברר גם שבלי אנשים. מישהו מכיר מצביע של "קדימה, ? גורלי לא שפר.אני לא.

טלי06

New member
למה לא קדימה

כי קדימה תוביל אותנו היישר לתהום הי קדימה מפלגה של אופורטיוניסטים כי קדימה רוצה לחסל את ארץ ישראל גם אם לא מתוך כוונה מודעת כי קדימה היא בית לשחיתות כי קדימה יש לנו כבר עכשו ולמישהו טוב עם זה? קדימה זה אחורה קדימה זה רע קדימה זה אולמרט, שאין לו שום ניסיון בניהול המדינה קדימה הביתה עזרא מופז אולמרט וליבני בוגדים בארץ ישראל ניפגש בבחירות.

mangoyarok

New member
גורלך אכן לא שפר ../images/Emo10.gif

nizanm

New member
אתי וטלי החמודים. תפנימו בבקשה !

מדינאות איננה לפי חשק או אידאולוגיה של מי ששולט עכשיו במדינה. מדינאות היא גם לא מה המון הבוחרים רוצים או מה הובטח להמון לפני הבחירות. מדינאות היא ניהול אינטרסים לאומיים בזירה הפוליטית הבינלאומית.

בהחלט חביבי

אולי אני מורתך אבל אתה הוא זה המנסה להסביר לאהאבלים... ואכן אופטימיות היא דבר נהדר אם איננה הופכת למאניה... יום טוב שיהיה לך! מורתך.

למעלה