למה לא עמיר פרץ?

youvall

New member
מוו?!?

תמיד יש בחירות...לאו דווקא, אבל מוזר מאוד שההשבתות הגדולות שלו היו בדר"כ פחות מחודש לבחירות או לחילופיין ברגע שהתחיל ריח של בחירות באוויר... זה לא נראה לך מוזר!? למה הוא חיכה שנה? כי ההלנת שכר התחילה ולא היו בחירות, וברגע שהתחיל ריח של מאבק על תפקיד יו"ר המפלגה הוא השבית את במשק...ככה לפחות זה נראה.... הוא לא צריך להשבית הכל על הכל...אבל נגיד ובאירגון המורים מפטרים מורים-למה שההתסדרות המורים לא תשבות? אם עובדי נמלי התעופה והיבשה והים שובתים בשביל הפקידים של העיריות למה שהמורים לא ישבתו למען מורים אחרים? כי לא היו בחירות אז.... שלא ישבית למען הסטודנטים...אבל שיתן תמיכה מוראלית...אבל זה לא מעניין אותו... סליחה, בין השגים בעליה והשגים לא חברתיים יש מרחק עצום....לא זכורות לי הצעות חוק של פרץ שלא נגעו לנושאים חברתיים...הוא לא הציע הצעה אחת רצינית שמטרתה היא לא רק להציג אותו כאביר השכבות החלשות...

EverMan

New member
למה פואד לא התייצב

לימין הסטונדטים ? למה דליה איציק לא ? למה מצנע לא ? כי גם אם הוא תומך לחלוטין במאבק , מה זה "תמיכה מורלית" ? לבוא להפגין איתם ? לשלוח להם מכתב ? מה אתה רוצה שהוא יעשה לעזאזל ? לך לא זכורות. כי אתה צעיר קטן , שפרץ נכנס לפוליטיקה היית בקושי זרע. וסלח לי , אבל את הפרנויה שלך , ואת החוסר דבקות לנתונים - אני אתן לך לשמור לעצמך.

youvall

New member
למה?

כי פואד לא מנהיג העובדים והשכבות החלשות, והוא גם לא מתיימר להיות בעוד שפרץ כל שני וחמישי מזכיר שהוא דואג לכל המסכנים בעם שלנו! צעיר קטן? ענבר...אתה בשנה יותר גדול ממני...אל תגזים! אתה לא מי יודע מה בעצמך! ואיזה חוסר דבקות בנתונים? תסביר לי בבקשה איפה לא דייקתי?

youvall

New member
אני חוזר בי...

פרץ לא משבית את המשק רק כשיש בחירות בקרוב, הוא משבית או שיש בחירות בקרוב למענו או כשחלילה מאיימים לפגוע באחד מהגופים היותר משוחתים במדינה, חברת חשמל, בזק או נמלי היבשה האוויר והים....

EverMan

New member
הסטודנטים הם "השכבות החלשות" ?

וממתי ההסתדרות מגינה על השכבות החלשות ? זו תפקידה של מפלגה , לא של ההסתדרות.

youvall

New member
כן!!!

סטודנטים הם שכבה חלשה.... הם עובדים, לומדים, מנסים לסיים תואר, גם ככה חסרות להם 3 שנים שתלמידים בחו"ל כבר עם תאור ראשון בהם... סטודנטים הם שכבה חלשה, שמשום מה אף אחד לא מתייחס אליהם...שכר דירה, מחייה, נסיעות לאניברסיטה, וכל זה בדר"כ עם פחות ממשכורת מינימום...ולא לכולם יש אפשרות להעזר בהורים שלהם! עמיר פרץ הכריז על עצמו כבר כמה פעמים כמגן השכבות החלשות-אז שיגן גם על הסטודנטים!

EverMan

New member
אתה צריך להתחיל ללמוד

כמה מונחים. כמו "מהי שכבה חלשה" ו"מהי תפקידה של ההסתדרות"
אתה נשמע עכשיו כמו החירותניקים מלפני 40 שנה שעדיין שונאים את מפא"י.

youvall

New member
הסטודנטים הם שכבה חלשה...

תגדיר לי שכה חלשה... זה חייב להיות מישהו שחי בדרום הארץ, מזרחי ומצביע ליכוד? זה ההגדרה שלך לשכבה חלשה? ולא אמרתי שתפקיד ההתסדרות הוא להגן על השכבות החלשות...אבל פרץ אמ ר שהוא מגן השכבות החלשות-אז שיגן על השכבות החלשות ולא רק על חברת חשמל, בזל והנמלים!

למה לא עמיר פרץ:

כי אם עמיר פרץ והשביתות שלו לא היו קיימות, המשק הישראלי היה כבר יוצא מזמן מהמשבר. רק מה, כשהמעמד הפוליטי יותר חשוב לך מהמשק, אתה מוכן לפגוע בכל המדינה כדי לזכות בכמה נקודות פוליטיות.

EverMan

New member
איזה שטויות.

"אלא השביתות המשך היה יוצא מהמשבר" זרוק עוד כמה אקסיומות , למה לא ...

youvall

New member
ענבר...אי אפשר להתעלם מהעובדות...

השביתות הגדולות של פרץ במשק, כשהוא משבית את הנמלים, כשהוא עושה שביתות הזדהות ומראה לכולנו מאיפה משתין הדג ושהוא הבוס הגדול ומראה לכולנו כמה מנהיג דגול הוא, עולות למשק מיליארדי דולרים! בעלי מפעלים שמייצאים לחו"ל מאבדים את הלקוחות שלהם כי הסחורה נתקעת בישראל!

EverMan

New member
למי אכפת אם זה עולה מיליארדים

כאשר השביתה צודקת ?! אתה בטוח שאתה בשמאל החברתי בכלל ?!

אתה יודע כמה נזק הוא גרם??

אתה ידוע כמה מיליארדים הפסדנו בגללו?? כל חודשיים שביתה בלי תירוץ אחר. הוא רצה להרוס את הסיכוי להבראת המשק כדי להגיד אחר כך שהוא צדק וביבי טעה. המיליארדים האלה היו מבריאים את המשק בקלות. רק בגללו צריך כל הזמן לקצץ מחדש. אולי כדאי שבפעם הבאה, האוצר יכניס לחישובים שלו גם הפסד צפוי של כמה מיליארדים למדינה כתוצאה מההרס שפרץ יביא... הבן אדם הזה פשוט הרס את הסיכוי להבראה.

EverMan

New member
תירוץ תירוץ

אבל כל תירוץ מוצדק. כלך ילינו שכר , כאשר לך לא יתנו משכורות , כאשר אותך ירצו לפטר ללא סיבה - מעניין מה אז תגיד.

ש

שלמה איזקסון

Guest
ענבר, מה לגבי מתן וילנאי?

EverMan

New member
אני לא מתחבר אליו.

הוא לא "מנהיג" לטעמי. אדם טוב ? בהחלט. מנהיג ? קשה לי. אבל עוד לא קבעתי את דעתי ולא שללתי אותו כמו את פואד נגיד. או פרס.

ש

שלמה איזקסון

Guest
צריך לארגן לך פגישה איתו והא אדם רצ

הוא אדם רציני עם דעות מגובשות בנושא הביטחוני מדיני...והוא ביטחוניסט אך לא קיצוני,אדם מתון םפרגמטי ישר ונקי כפיים...הוא פופולרי בציבור והוא אדם עם רגישות בחרתית שמתנגד בהחלט למדיניותו של נתניהו! הוא האופציה השפויה שיכולה להחזיר את הסומק למפלגת העבודה ולהחזיר אותהה לךדרכה האמיתית והקלאסית!

youvall

New member
ענבר...

כשלך ילינו שכר במשך 3 חודשיים ותיכנס לחובות, וההסתדרות עדיין לא תעשה שום דבר כי אין בחירות באיזור אז זה לא מועיל ליו"ר שלה להוכיח לכולם מי באמת שולט פה....מעניין מה אז תגיד!

דבר מזה לא היה מוצדק

לגבי הלנת השכר- מי שאחראי על תשלום המשכורות היו הרשויות המקומיות ולא הממשלה. מדוע שהממשלה תשלם על טעויות של אחרים?? אם ראשי עיר הם מושחתים ומשלמים עשרות אלפי שקלים למקורביהם אבל לעובדים האמיתיים הם לא משלמים, למה הממשלה צריכה להשלים את המשכורת של העובדים?? הלנת השכר היא דבר בלתי מתקבל על הדעת לחלוטין וטוב מאוד שקמה זעקה בארץ אל מול התופעה המחרידה הזאת, שאנשים עובדים ולא מקבלים כסף. אבל השביתה היית מיותרת לחלוטין ופגעה במדינה יותר משעזרה. בכל זאת, איני יודע אם היה ניתן בסוף פתרון, לולא היתה השביתה. זהו עוול שלא ניסו צעדים אחרים קודם לכן. כל שאר השביתות- אין בכלל ספק שהן היו כל כך גרועות ומיותרות, והן פגעו במשק בצורה כל כך איומה. מאות אנשים פוטרו ומפעלים שלמים נסגרו בגלל השביתות המטומטמות של פרץ. בושה וחרפה.

למעלה