למה לא מחזרים אחריי:(?

princesa4

New member
למה לא מחזרים אחריי:(?

מרגישה תסכול, עצב והרבה רגשי נחיתות. היום בעבודה קרה משהו שהמחיש לי שלא מספיק להיות יפה , צריך גם אופי סוג של כריזמה מה שלי אין. אני בחורה ילדותית קצת , נחמדה מופנמת . תמיד חיכיתי ואני עדיין מחכה לגבר שיחזר אחריי עד עכשיו זה לא ממש קרה . יש לקוח אחד בעבודה שלי שתמיד נחמד לעובדת שלה יש קסם אישי, היא מלאת התלהבות ואני לא כזאת . יום אחד הלקוח הזה הגיע וקשקש עם העובדת החדשה מה שאיתי מעולם לא היה. הבחור נאה, רואים עליו שהוא בחור טוב .. שאלתי אותה עליו אם היא בעניין שלו והיא אמרה שלא וגם הבטיחה לסדר לי אותו. מה ששמתי לב שהוא לא סתם לקוח הוא מגיע מתעקב ולא רק לעניינ עבודה, הוא אף ביקש ממנה פייסבוק והיא אמרה שאין לה (באמת אין לה..). לפני כמה ימםהיא דיברה איתו עליי והוא אמר שהוא בקשר עם בחורה , שהוא אינו רוצה לפגוע בי. גם אז זה היה קצת חשוד כי כשהוא קיבל ממני שירות בפעם האחרונה אז הוא שאל עלייה ושאמרתי שהיא אנה נוכחת הוא לא נשאר מעבר לעבודה מה שבד"כ עושה כשהיא נמצאת איתה הוא נוהג לקשקש במשך 10 דקות נוספות לפחות). אז היום הוא נכח במשמרת המשותפת שלי איתה , ראה אותה התחיל להתלהב ולמרות שהיא הייתה עם עוד אנשים הוא חיכה בסבלנות , הלך אחריהונשאר כמה דקות כדי לדבר איתה. כשהוא הלך ניגשתי אליה שאלתי על מה דיברו והיא אמרה לי שנראה לה שהוא דלוק עליה . את זההרגשתי מהתחלה ואני מרגישה צביטה בלב . היא אמרה שהיא לא מעוניינת בו , שהוא טוב מדי וכדי שגבר ישיג אותה הוא יצטרך לעבוד קשה. הדגשתי בפניה שהלוואי שמישהו יחזריי ככה אחריי שאף אחד לא נשאר מעבר לשירות כדי לקשקש איתי למרות שהיה עומס עבודה. היא חייכה ואמרה שהוא אמר שהוא בקשר עם בחורה אבל אני לא מאמינה לזה . אני לא עיוורת , תחושת הבטן שלי אומרת שהוא אמר שהוא בקשר עם בחורה כי לא ידע איך להוריד אותי ממנו. הגעתי הביתה מאוכזבת , שכן פעם אחר פעם אני נדלקת על בחורים שלא מעונייננים בי , הפעם אני זהירה יותר ופגועה עוד מהבחור אחר שעליו אני דלוקה כבר כמעט שנה (מעולם לא יצאנו) . אני מתה שעחזרו אחריי ואני בחורה נאה , אני יודעת את זה ואומרים לי את זה. אז למה לא מחרים אחריי כמו הבחור הזה? אני חייבת לשכוח את הבחור הזה שאני דלוקה עליו חודשים . ניסו לשדך לי אותו (הוא מחפש להתחתן) . הוא אמר שאני לא נראית לו ומאז נדלקתי עליו, עד היום אני מתקשה לקבל את העובדה הזאת שאני לא לטעמו . מצד שני אני גם מודעת שאין לי סיכויי כי אני מתעלקת עליו ואולי בגלל זה נבהל כי איזה בחור רוצה להגיע למקום עבודה ובחורה תציק לו בכל פעם מציעה לו לצאת . פעם הוא אפילו אמר "שחררי שחררי" שכרגע הוא לא מעוניין אבל אולי בעתיד. זה נורא פגע בי. אאיך אני יוצאת ממעגל קסמים הזה ..איך אמצא אהבה אמיתית? איפה לחפש מחזר? אני צמאה לאהבה.. בכל 25 השנים החוויתי כמה אכזבות ואפילו בחור אחד ניצל אותי ועד היום אני מפחדת ליצור קשרים עם המין השני. ואם אכיר בחור ואהיה תמימה וישבור לי את הלב? מה עושים? ממחר אני מפסיקה להתאפר גם ככזה זה לא עוזר לי עם בחורים ..

אור 1987

New member
הרים של הזדהות

גם עליי כל מי שסביבי מרעיף מחמאות מגיל צעיר על כמה אני יפה וכו'...עד לא מזמן אפילו לא הצלחתי לראות את זה בעצמי.. וגם אני שואלת את עצמי 24 שנים את אותה שאלה...למה כל הבחורים שאני רוצה בלתי ניתנים להשגה? (ואני נשבעתתת, שאין לי שום נטיה הרסנית של הבנות האלה שרוצות שיתעללו בהן, ידרכו עליהן ורק לזה הן נמשכות) יצאתי בקיץ הקודם עם בחור שבאמת...הוא כ-ל מה שהייתי רוצה בגבר...ועד היום כואב לי לחשוב על למה לעזאזל לא הייתי מספיק טובה בשבילו, שהוא ירצה להמשיך להיות בקשר איתו ולהפוך את זה ליותר רציני ממה שזה היה... גם אני תמיד הסתכלתי על הבנות הכריזמתיות וה"פני סמיילי" האלה שבאמת איך אפשר באמת שלא ליפול לרגליהן...גם אני ירדתי על עצמי שנים, על כך שאני לא כזו.... רק לבחורים שהכי לא הטעם שלי יש אומץ להתחיל איתי..ואם תשאלי אותי, זה עדין מרגיש כיאילו אף אחד לא מחזר אחריי.. עצתי אליך, מצאי לך חברה או שתיים, רווקות כמובן, צאו תבלו תטיילו.. שתינו יודעות שהנסיך לא ידפוק לך על הדלת מחר בבוקר... תמשיכי להאמין שתכירי את האחד.. טפחי לעצמך על הכתף על כך שיש לך בטחון להתחיל עם בנים ולהזמין אותם לצאת איתך, את מודעת לעצמך וזה טוב מאוד.. הלוואי שגם אני אפתח את התכונה הזו ואפסיק לפחד כל כך מדחיה..

0אימבר0

New member
הי פרינססה

ניסית לעשות משהו בכדי לשנות את המצב? אני לא מתכוונת ללהתלבש באופן אחר או להראות באופן אחר אלא על תהליך פנימי... ניסית משהו כזה?

princesa4

New member
תהליך פנימי כמו מה?

הייתי בטיפול כשנה וזה לא מממש עזר לי. המטפלת הדגישה חד וחלק שהירידה במשקל תעלה לי את הדימוי העצמי שכן אם אראה טוב ארגיש טוב . אך כבבר נראיתי מליון דולר ועדיין דווקה אז הרגשתי חסרת ביטחון . כאילו מהש חשבתי לפני הטיפול בא לידי ביטוי שצדקתי אני כי התווכווחתי איתה על זה והיא הציגה עובדה שלה ובסוף אני צודקת אחרי שנה של טיפול אצלה(כבר עזבתי אותה לבנתיים). שמתי לב שיש לי בעיה לא רק עם המין השני אלא גם אם יצירת קשרים חברתיים . איכשהו אני מרוכזת בעצמי תמיד ופחות מתעניינת בסביבה . היום בעבודה שוב אותה העובדת החדשה שנראית לא רע (אני לא חשובת שהיא נראית יותר טוב ממני) שוב התחילו איתה ואני התחרפנתי היום. בחור חמוד אחד כמעט מרוב ייאוש שקלתי להתחיל איתו . ניגשתי אליה ומסתבר הוא השאיר לה את הטלפון הראתה לי ואז התבאסתי. שאלתי אותה איך זה שלא מתחילים איתי גם אני רוצה.. גם בחנתי אותה וראיתי היא חברמנית מאוד ואני לא . אני יותר מופנמת , לפעמים כשאני מחייכת אז אני מתנהגת בצורה ילדותית קצת . אני מתכוונת לעשות משהו פנימי . אני מנסה כל פעם לעבוד על התת מודע שאני יפה ויבוא הנסיך אבל כרגע אני עובדת על עצמי כי המציאות מראה לי אחרת.. הלואי וגם אני הייתי חברמנית אבל כבר ניסיתי לנהל שיחה עם הבנות בעבודה שלא קשור לבנים או על עצמי ונורא התקשתי. מה שהן סיפרו לי לא ממש עניין אותי , מהר שיניתי נשוא על עצמי וכשלא היה על מה לדבר נוצרה שתיקה או שדיברתי שטויות. מה גם אין לי תחומי עניין ואין לי מיומנות חברתית. אולי אם אשנה את זה יבוא לי גם חבר בדרך.. באמתש לפעמים אני מנסה ליצור שיחה כייפית אבל א יודשעת על מה לדבר . למשל בעבודה הייתי רוצה לפרלטט עם לקוח שהוא יחשוב שהוא זה שמעוניין כשבעצם אני גרמתי לו להידלק אבל לא יודעת איך. מה לשאול בצורה שלא תפיל אותי . כרגע בשלב הזה אני לא יתחיל עם בחורים אבל אני כן ינסה להיות כמוהה ולהיות נחמדה . לא בטוח זה יעזור לי אבל אני חייבת לנסות כי אני מתקשה לקבל עובדה שהיא מחוזרת יותר ממני .

0אימבר0

New member
בעולם של היום

אין ספק שהמראה החיצוני הוא רלוונטי. אבל ברור שהוא לא הדבר החשוב ביותר. כמו שאת מדגישה, העובדת השניה שונה ממך בכל שהיא יותר נגישה (בחורים רואים בהתנהגות שלה משהו שמאפשר להם להתקרב), נגישות יכולה להיות מורכבת משלל התכונות שאת מתארת - פתיחות חברמניות וכו'. אני קוראת ממה שאת כותבת שמץ של קנאה ורצון שיהיו גם לך את התכונות האלו. אז תשמעי משהו מדהים, באמת, האישיות שלך היא דינמית. היא ניתנת לשינוי לפי בחירתך. אם את רוצה שתהיה לך תכונה מסויימת (בהעדר הגבלות פיזיולוגיות כמו מחלות נפשיות לדוג') אין שום סיבה שלא תהיה לך אותה. את רוצה להיות חברמנית, את יכולה. את רוצה להיות פתוחה, את יכולה. את רוצה להיות מפלרטטת, את יכולה... זה לא מקל קסמים, אבל זה גם לא קשה. אם את מתחייבת לעצמך את יכולה להתחיל לראות תוצאות ממש מהר ולהגשים את המטרות שלך בטווח די קצר באופן יחסי... זה לא עניין של לעבוד על התת מודע, אלא דווקא על המודע. בגלל זה שאלתי אם עברת תהליך...

תתחילי לחשוף את עצמך

תנסי ללכת לפעילות חברתית כמו ריקודי עם אן לעשות התעמלות בחוגים משותפים של גברים ונשים ללכת לסדנאות שבהן תוכלי לפגוש אנשים להתפתח חברתית להתרגל להכיר אנשים ליצור תקשורת פתוחה , לא במטרה שיחזרו אלא שיכירו אותך להפתח כמו פרח מניצן שנפתח לאט לשושנה פורחת ואז שהשושהנה נפתחת יבואו החיזורים

למעלה