למה כן? - למה לא?

yarivb

New member
סילבר 600 בשבילי

הייתי בדיוק במקום שלך לפני כמה שבועות.

היה לי בורגמן 400 וחיפשתי מה הכלי הבא שלי עם שיקולים דיי דומים לשלך.

בסופו של דבר, אחרי רכיבות נסיון על כמה כלים, התביתתי על הסילבר 600. רכשתי כזה מיד שניה ואני נוסע עליו כבר חודשיים.

אני מאד מאד מרוצה מהכלי. נח, שקט, חזק, מתמרן יפה, נראה יפה והכי אמין לאורך זמן עפי כל מה שקראתי.

לגבי צריכת הדלק, זה לא עד כדי כך נורא. אני כרגע על ממוצע של 22 קמ בנסיעה בעיקר מחוץ לעיר. כשנכנסתי לעיר או כש"בדקתי יכולות" הצריכה ירדה ל 19.5. ולעומת זאת, כשמאד נזהרתי הגעתי גם ל 24+.

פרט אחד ששמעתי ממוסכניק על הבורגמן 650 נוגע להחלפת מכלול מאד יקרה כל 24 אלף קילומטר. אני לא מספיק מכיר אז רצוי לוודא פרטים.

בקיצור, מאד מבסוט מהבחירה שלי ויכול רק להמליץ.

SHLOMY2009

New member
פעם ראשונה משהו עם 600 מאשש את טענותיי

טוב, אולי בגלל שקר יותר ויש לי משקף גיוי ואני חזיר גז בזמן האחרון אני רואה 17.5, אבל בגדול בלי שום תוספות, בנסיעה רגועה ה600 יעשה 22-25, וזה בדוק.

T0MERKE

New member

SHLOMY2009

New member
הנה עוד עובדה על הסילבר שאף אחד ממכם לא ידע..

הוא אחלה MUD-SCOOTER!!

ilan91

New member
אפשר לשכור אותו ממך לכמה ימים?

למחנה חולות חלוצה של רוכבי השטח?

ilan91

New member
השאלה היא...

האם היתרונות של הבורגמן מספיק כייפים עד כדי כך שאוכל לחלום עליהם בזמן שאני בפקק ...
במילים אחרות, האם עדיין אשמח לא להיות ראשון ברמזור, להגיע כמה דקות מאוחר יותר הביתה, לנשום עוד דקה-שתיים אויר מזוהם ובתמורה לקבל נוחות וחימום לרוכב ולמורכב פלוס 10-12 כפתורים חשמליים שאוכל לשחק איתם בזמן הפקק?
או עד כמה זה נכון שבעלי בורגמן (משוחדים או לא) אומרים שה לא הכי גרוע בפקקים?

כנ"ל אותה שאלה לגבי יחס היתרונות\חסרונות של הסילבר ושאר הקטנועים.
למשל, האם זה כיף לספוג מהמורות ולעלות מדרכות עם האינטגרה תמורת מחסור חמור במקום איכסון?
ועל כך קשה מאד לענות, אפילו נסיעת מבחן בודדה לא מספיקה...

SHLOMY2009

New member
היתרונות והחסרונות שאתה מעלה מוגזמים

הבורגמן כן יכול לעלות מדרכות ועובר בפקקים בסדר גמור כמו הסילבר, ההבדל הממשי היחידי הוא הגלגלים של האינטגרה שמדלגים מעל מהמורות טוב יותר.
אל תשכח שלבורגמן גיר אוטומטי עם טיפטרוניק, ויש להשגיח עליו ב-7 עיניים (עיינין הבורג שנשחק) כי כשהוא הולך, גם הכיס שלך הולך, דבר שלא קיים בסילבר.. אגב יש לי בסילבר גם חימום לגריפים ובמושב, כך שאין מה להתלהב מכל הפיצ'פקעס מסביב.

ilan91

New member
כן, לגבי הבורג - ידוע.

ז"א שאולי זה עלול יהיה כך גם באינטגרה במעבר בין אוטומט לידני...
לא הבנתי על החימום בסילבר.

פרארי1

New member
הגיר של האינטגרה שונה מזה של הבורגמן

לא נראה לי שיש מה להשליך מאחד לשני.
בכל מקרה, טכנולוגיית המצמד הכפול עדיין חדשה יחסית בעולם הדו גלגלי וצריכה להוכיח את עצמה מבחינת האמינות.

SHLOMY2009

New member
אין קשר בין הגיר של ההונדה לסוזוקי

שנייהם שונים מאד במהותם, משניסיתי להסביר בקשר לחימום זה שאת כל התוספות שמגיעות בבורגמן ניתן להוסיף על הסילבר. (חוץ מהמראות כמובן.. אבל יש הרבה בורגמנים שמאסו בהן והוסיפו מראות של סילבר..
)

ז ר ח

New member
הסבר, פרט ונמק.

אתה לא יכול לטעון דברים כאלה ללא הסבר.

AVNER XR

New member
לא בגיר של האינטגרה,לא רשמתי שהתכוונתי לרכבים

המצויידים בגיר הנ"ל ומכאן הטעות.

פרארי1

New member
יש בעיות בכלי רכב עם DSG?

אם תוכל טיפה להרחיב, למרות שזה אוף טופיק פה, נשמח.

הנסיך.

New member
עשה חיפוש בVWVORTEX

הנושא הזה נטחן היטב בפורומים שונים בחו"ל
(אישית, מעבר לשמועות וסיפורי זוועה אני לא מכיר את הנושא, אבל יש לא מעט שרשורים בVWVORTEX שמספרים את הסיפורים בפרטי פרטים, כולל הדגמים הספציפיים בהם נתגלו הבעיות)

AVNER XR

New member
להרחיב לא ,אבל כנס לגוגל הוא יספר לך על היקף

התופעה והתקלות.

למעלה