גם אני הייתי בהתלבטויות כמו שלך
TMAX כבר היה לי - אני יודע מה הוא שווה. קטנוע ספורטיבי מעולה (שזה אומר לא הכי נוח בעולם, כפי שכבר הבנת לבד).
הוא בעייתי מסיבה נוספת - אם אתה רוכב עליו אתה אוטומטית חשוד או סתם ערס.
גם אם אתה מת לרכוב עליו עם קרוקס - אין מצב שתעשה את זה (עניין של תדמית...)
כמו רכב של BMW - אחלה אוטו, בארץ לא תקנה אותו כי ישר ישייכו אותך לקבוצת אוכלוסית מסויימת שמדביקה מטענים למכוניות נוסעות...
היתה מחשבה לכיוון הבימר - יקר מדי.
בורגמן 650 מבחינתי משול לרכיבה על חמאה - רך מדי (אם יש דבר כזה)
גם הסיפור של הבורג המפורסם לא ממש משך אותי
נשארו הונדה - וכבר די ננעלתי על האינטגרה. ואז רכבתי עליו - נוחות רחוקה ממנו כמו סטייל ורעיית רוה"מ..
שלא לדבר על אחסון (מה זה ?).
זה אכן קטנוע אחר, אבל המחיר שצריך לשלם בשביל לקבל אותו (לא הכסף, הויתורים / פשרות) לא מתאימים.
במקרה היה בסוכנות סילבר 600 (הצורה החדשה) - רכבתי ונדלקתי.
הקטנוע לא פראייר בכלל, סוחב נהדר, נוח (גם בשניים תעיד זוגתי שתחייה), ים של אחסון מתחת למושב (ואני הוספתי גם ארגז יפהפה, shad sh49).
בקיצור - הלכתי עליו (לפני מספר חודשים) ובכל יום אני מרוצה מההחלטה מחדש.
אז נכווון - הוא צורך יותר דלק אם לוחצים (ומה לעשות - הוא דורש את זה, רכיבה בנונשלנט על מאה ששים פרחים לכלה),
אז נכוווווון - הוא באמת מרגיש כמו לרכוב על גל בסוויפרים מהירים (מה שגורם בסופו של דבר להורדה של הגז ותחושה לא נעימה של חוסר בטחון)
אני כבר מת להחליף צמיגים למשהו יותר אוחז, רק כדי לדעת (לקוות) שזה קצת ישפיע על האחיזה.
במחיר הזה אתה מקבל קטנוע יפה כמו שירלי בוגנים (סליחה, לא סובל את בר תלקק לי), סוחב כמו מלך, מאחסן כמו נושאת מטוסים, נוח כמו אמריקן קומפורט,
אמין כמו בנימין זאב בגין, טוחן קילומטרים כמו GS1200 (שלומי יכול להעיד כנראה).
תומרקה - אני רוצה תמלוגים
גילוי נאות - אין לי מניות בהונדה, אני פשוט כל כך מתלהב שאני רוצה לדעת שיהיו עוד שותפים.