למה כל המכורים לרכיבה הם אנשי בוקר

dgamim

New member
למה כל המכורים לרכיבה הם אנשי בוקר

אני אומנם "זקן" ורק שנה בעסק,אני חובב ספורט ותיק אני לא מבין למה אתם תמיד רוכבים מוקדם בבוקר גם בסופי שבוע ? מדוע לא לישון טוב לעשות לאט לאט חימום ולצאת לרכיבה ? אני לא מדבר על שיא הקיץ. כידוע לכם יש אנשי יום ויש אנשי לילה - מה איתנו אנשי הלילה ? אותם שאלות לאיגוד האופנים: תחרויות מתחילות בסביבות 8 בבוקר אנשים באים מרחוק, צריכים לקום ב- 4.00 בבוקר ? איפוא שינה והחימום ? הרי ברוב אנפי הספורט מתחרים אחרי הצהריים ( יש זמן להתחמם בבקר ) לסיכום יש ספורטאים שקשה להם להתחרות בבוקר !

yehodap

New member
אני למשל מעדיף בוקר ומוקדם

יציאה מביתי ב-4:10 והגעה לעבודה ב5:30-5:20 תלוי בחושך וחזרה אותה יציאה ותלוי בפקקים אתה מבין-מכאן נובע שחלק גדול מרכיבה תלוי בגורמים ניידים אחרים כמו מכוניות בסביבה או דברים אחרים אין כמו לרכב בחושך לפנות בוקר ולראות את הזריחה בכרמל למעלה בעוספייה תבוא פעם לחיפה ותראה בעניין תחרויות- שנהיה בתחרויות הזמנים שם הם שונים והחוקים שם גםשונים לגבי מזון שינה ואימונים

aFish

New member
הנה תאוריה...

רוב הרוכבים הם באיזור גיל 30 ומעלה (בכל זאת תחביב שדורש פרנסה מסודרת++). בגיל זה יש כבר פחות או יותר משפחה. יותר מאשר שותפיך לרכיבה המטפסים מאחוריך, המשפחה נושפת בעורפך בזמן הרכיבה. ובנימה רצינית יותר...יש כאלו שקוראים לזה "פס" מהמשפחה. אני לא ממש מת על מערכת ההגדרות הצבאית ובד"כ לא מכיר אותה מהצד הזה אבל סך הכל יש שאיפה שבמיוחד בסופי שבוע בהם יש זמן סוף סוף למשפחה...הרכיבה לא תבוא (או תבוא כמה שפחות) על חשבון זמן האיכות המשפחתי. מנסים לרכב מוקדם כדי לחזור ולצאת גם לטבע עם המשפחה... דרך אגב...לאנשי הלילה יש גם פינה חמה...במיוחד בקיץ, רכיבות לילה זה היום דבר חם!!!

קרניצן

New member
פעם, אני הייתי כמוך = איש לילה ...

הייתי עובד עד לפנות בוקר וישן עד מאוחר. היום, כדי להתחיל יום עבודה בשעה נורמלית, כמו פעם, 9 או 10 בבוקר ולהספיק גם לרכב קצת אני חייב לקום מוקדם. היום אני מתעורר לפני השעון בלי בעיה בכל שעה. אי אפשר להתחיל רכיבה בשעה 10 בבוקר בלי שזה ידפוק לך יום שלם! כדי לרכב אחרי הצהריים או בערב אתה חייב לצאת מוקדם מהעבודה כדי להספיק לשעות האור. אם תתחיל לעבוד מאוחר (כי אתה איש לילה) וגם תצא מוקדם, מהר מאוד תוכל להצטרף אלינו לרכיבות בוקר
שורה תחתונה, אם אתה אוהב לרכב, אתה תמצא זמן!

IlanShacham

New member
מעבר למה שנכתב עד כאן

צריך לזכור שבחודשים האחרונים היה קיץ, ובקיץ הישראלי או שרוכבים מוקדם בבוקר (או בלילה) או שלא רוכבים בכלל.

מי איש בוקר? איפה איש בוקר????

על מה אתה מדברת??? אני מוכן לחתום בכל אפסנאות לקום ב- 7:30, לתת בארוחת בוקר טובה, לקנח בקפה ומיץ תפוזים (באיזה טיילת נחמדה מול המתנפצים של הים), לנוח קצת, ללכת למקום בו המלך (גם) יושב לבדו ואז, ברגיעון, לצאת לרכוב ב- 10-11... ולסיכום: תחרויות מוקדם בבוקר זה משהו שמזמן הפסקתי לנסות להבין... אצל הטריאתלטים זה כנראה מושרש עוד מימי הקומנדו במארינס, ואצל מארגני תחרויות ההרים זה מושרש כנראה מהטריאתלטים... ולגבי הלילה- תשקיע בזוג אורות מכובד ולך לרכוב בלילה, אני מבטיח לך שתגלה עולם חדש ומדהים... ובקיצור, כמו שכבר כתבו- זה האין ברירה ולא אהבת הבוקר.....

טיראן מ

New member
אני איתך !!!

רכיבות "שוטפות" אחה"צ. רכיבות לילה, עולם אחר, תנסה. בוקר ? מוקדם בבוקר ? לא בשבילי. ניסיתי ומדי פעם אני נופל לבור הזה. אני לא מאופס בבוקר, לא מתפקד כראוי.

menzib

New member
פעם...לא מזמן...

הייתי הולך לישון מתי שאני קם היום...וזה לא בגלל תינוק בבית.... אין כמו הלילה ליצירה ולמוסיקה ולאלכוהול, אבל המקצוע מחייב. התמסרות לרכיבה משמעותה להתאים לתנאי מזג אוויר, משפחה וכדומה. אני מצאתי את המשבצות שלי, הן טיפלה משתנות מידי פעם, אבל מכריחות אותי לישון מסודר ומוקדם יחסית. זה כייף לקום בבוקר מוקדם כי א-ת-ה רוצה והחלטת ולא כי אתב חייב...אם אתה מבין למה אני מתכוון...

natyh

New member
מי אנשי בוקר ?

טוב שהעלית את הנקודה , הרכעבות שלי מתחילות מתוך עיקרון לא לפני 1000 הכי מוקדם . רק לעתים רחוקות אני נכנע חאירועים רשמיים ומשכים קום . נתי

למעלה