למה יש הרים ?

kk221

New member
אם להשתמש במשפטיך שלך

האם אתה עד כדי כך טיפש שאתה לא יודע להגדיר את ההבדל בין איום לאזהרה? הרי טענת שזה ברור לך, אבל אתה מסרב לומר מה ההבדל ביניהם. כמו חבר אחר בפורום, אתה מתגלה כחמקן לא קטן. או שתודה שטעית, או שתסביר את עמדתך.

kk221

New member
אז אולי תאיים עלי

אם אני לא קולט, פשוט תאיים עלי שאני אסכים איתך? ועכשיו ברצינות - מה מהבאים הוא ההסבר שאתה טוען שהסברת: א. לאיום חייב להתלוות הרצון לאחל רע(הוכחית לך שזה לא נכון) ב. ההבדל בין איום לאזהרה ברור לחכמי היהדות ולך(זה לא הסבר, זאת סתם הצהרה) ג. הסבר אחר שלא הופיע בתגובותיך(קדימה, אני מחכה) אתה רואה, פישטתי את זה עבורך מאד, רק תענה א, ב או ג.

lmatan1

New member
השאלה היא למה אידיוט כמוך../images/Emo25.gif

עושה את אותו הדבר בלי להתפנק תקיא הכל ובפעם אחת בהצלחה.

lmatan1

New member
אתה לבד בעולם של תכלית KK ../images/Emo163.gif

איפה ראית אנשים מפחדים אתה מפחד כי אתה לבד תזהר שלא תחרבן במכנסיים אתה ממציא המצאות מלאכותיות שלא עוזרות בכלום למהות החייםשלנו אולי רק היאוש הפך להיות יותר נוח אנשים כמוך חיים כמו חיות וללא פחד הופכים את העולם לגן חיות טוב שיש מי שמאזן את עולם החיות טוב שיש בני אלוהים שלא מפחדים מהחיות .

ל נ צ ח

New member
צהרים טובים מתן. ../images/Emo42.gif ../images/Emo43.gif

הרגע פתחתי את הפרלמנט ב Blog TV מעתה אני משדר משם ב לנצח הפרלמנט
כולכם החברה הטובים מוזמנים, יש מצלמה וסאונד ביי.

kk221

New member
כרגיל, תגובה איכותית

ברורה, בהירה, מספקת ומנומקת. ישר כח.

Levos

New member
נכון, אבל

תכלית צריכה להיות בשביל שיהיה טעם לחיות ליצור מודע. לחיות ובטח שלעצמים דוממים אין צורך בתכלית. ובמקרה לגמרי הצורך בתכלית, דורש כישורים שכליים כאלו שמאפשרים גם להחליט בשביל עצמך מה אותה תכלית יכולה להיות.

lmatan1

New member
יש אבנים שיש להם יותר מודעות מאשר

אנשים חסרי מודעות מה כל כך קשה להבין בכל חומר יש רוח או מודעות או תודעה לעצמו ברור שלדומם אין יכולת אנושית לדבר אבל יש באבןיותר מסתם חומר ואפילו אבן דוממת מתפתחת ומשתנה אז תבוא ותגיד שזה בגלל הרוח והשמש וחום וקור והכל נכון אבל זה לא מבטל את התכליתיות של כל מה שאנחנו רואים וחווים וכך גם צמחים שיש להם תודעה ברמה יותר גבוהה וחיות ,,ועד בני אדם שיש להם יכולת הכי גבוהה של מודעות ותודעה יותר מפותחים ברור שהיה שכל שיצר את כל רמות המודעות האלה אנחנו באים לעולם הזה כשהוא מוכן הרמת מודעות לקראתנו ולאדם ניתנה אפשרות בחירה או להנות ממה שקיבלנו או להרוס את מה שקיבלנו ואו לחיות בלי שום מודעות ובלי שום תודעה כמו זה שכותב כאן לפניך אין אלוהים אין כלום יש לנו כרטיס חד פעמי ואחרי שנמות נגמרה ההצגה וכל זה מראה על תודעה ומודעות שאפילו אבן או הר. מבינים יותר טוב.

Levos

New member
קשה להבין כי זה לא נכון

וכל הניסיון והמידע שבידינו מצביע על כך שלחומר אין שום מודעות. אין רמות מודעות. או שהיא ישנה או שלא. תודעה כלל לא קשורה לאמונה או אי אמונה באלוהים. לאתאיסטים יש לא פחות מודעות מאשר למאמינים. לאבנים אין מודעות כלל.

lmatan1

New member
לאבר כתבת בפירוש ,לאבנים אין מודעות

,,,כלל. וגם בתחתית ההודעה שלך כתוב בזו הלשון ,,אילו אלוהים היה קיים ..מישהו היה חייב להרוג אותו ואתה הרגת אותו לכן אין לך כל רצון לדעת ולהבין למה לאבן יש יותר מודעות ממך .

Levos

New member
נכון, אין לי רצון לדעת דבר שמנוגד

לכל ידיעותי. איני רוצה לדעת למה לאבן יש מודעות. מה שאני רוצה לדעת זה למה אתה, בתור אדם חושב, יכול לחשוב שלאבן יש מודעות.

lmatan1

New member
שיקרת והראתי לך בדיוק ואתה ממשיך

לשקר את עצמך אם הידיעות המסולפות שלך במקום להודות בשקר ולהתנצל אתה ממשיך בשלך .ועכשיו אחרי שאתה מודה שאין לך רצון לדעת למה יש לאבן מודעות. אז ברוב חוצפתך אתה רוצה שאני יגיד לך למה אני חושב אחרת ממך בשביל שתבין למה יש מודעות לאבן אתה צריך לרצות מאוד להבין ולא זם מה שאני יגיד לך אתה לא תביןכי אין לך רצון להבין אתה חסום מההבנה שאפילו אבן יודעת יותר הבנת לאבר.

למעלה