למה יש הרים ?

conatus

New member
למה יש הרים ?

מישהו באחת ההודעות שאל למה יש הרים. בנסיעותיי באזור הצפון חשבתי על כך ונדמה לי שמצאתי תשובה לכך. ההרים הם למעשה "שוברי רוח" כמו שיש שוברי גלים השוברים את הגלים על מנת למתן את זרימת המים כך הם ההרים לרוח מאיטים את עוצמתה ומשנים את כיוונה לכיוונים אחרים.

ל נ צ ח

New member
למה יש רוח?למה יש אתה?למה ../images/Emo60.gif

אז למה יש אתה? זה הרבה יותר מעניין, לא conatus ? למה אתה הוא או אני בכלל? למה? מה הסיבה לכולם שזה כולל גם את ההרים conatus ? לא נראה לך שבאם ותפתור לזאת התעלומה כמוני כמו שאני אותה פתרתי אז כבר מהאמת תבין וגם תדע את האמת באמת למה יש הרים?

conatus

New member
המקום הנכון...

חיי נחשבים כקליפה של שום קרא את חתימתי ותבין (אני עומד אחרי כל מילה). הידיעה של למה או איך אני קיים אינה מעניינת אותי כלל מהסיבה שהידיעה או אי הידיעה לא תשנה דבר מחיי על פני האדמה ולכן היא חסרת משמעות. אתה טוען שפתרת את החידה. יפה לך ובכן לאחר פתירת החידה הגעת לפורום פילוסופיה לכל להיות אורח של קבע ובכן אני גם פה אורח של קבע. כך שאם מסקנתך הביאך לפה, כנראה שאני כבר נמצא במקום הנכון.

ל נ צ ח

New member
זו הידיעה < כן > תשנה את חייך !!!

אתה בונה טונות של מסקנות-כוזבות מהקדמותיך המטעות אותך כי הם על סמך חוסר הידיעה שלך שהם הציוד שלך בזה המסע שלך, מסע גישושיך באפלה. עזר עלוב ולא אמין הציוד שלך, הוא משבש לראייתך וגורם לעיוורונך עיוורון שכלי ממנו אינך מסוגל לראות לדעת להבין לאור סיבתם הראשונית של הדברים, לסיבתך שלך שלי של כולם וללמה והדברים. כאשר אתה עיוור בלהבין את השורש שלך, את סיבת האמת שלך, אימפוטנט אתה להבין לדעת לאחת האמת האבסולוטית ממנה ההכל בו החיים המוות ואתה, אני היקום כולנו כוווווולם. האמת שלך בנית וממשיך לבנות אותה על יסודות שקריים כגון שכאלה ההקדמות המטעות שלך, מראייה קצרת-אופקים שלך אתה בוחר להאחז בחוסר הידע שיש לך כאילו והיה הוא אמין כאשר האמת שזה כזב שבמוקדם או במוקדם יקרוס עליך . האמת שלך שאתה נאחז בה מסוכנת ביותר עבורך, זה כמו שבנית בניין רב-קומות על יסודות רעועים כאשר האדמה שמתחתם בוגדת וטובענית. הקריסה בלתח-נמנעת.

conatus

New member
anyway

"...הם על סמך חוסר הידיעה שלך..." לנצח תמיד כשאתה מזכיר חוסר ידיעה אתה מתכוון שלמעשה החלקים החסרים נמצאים בידך. ובכן ידיד יקר ידיעותי מספיקות הן על מנת להביא לחם הביתה ומעבר לזה אני מותיר אותך להתבוסס בידיעותיך שאינם ישנו את טעם הלחם אשר אותו אני משיג. "עזר עלוב ולא אמין הציוד שלך" שוב לנצח אתה אומר זאת ומתכוון שציודך הוא החדיש והנעלה ובכן אומר לך רק זאת - האדם המציא מכונות משוכללות על מנת לאסוף תבואה מהשדות ואילו הנמלה הקטנה עושה זאת בדרך הקטנה והפשוטה ביותר כפי שעשתה זאת עידני עידנים היא פשוט תרה בשטח אחר מזון ומביאה אותו למשכנה - כך אני חי עם ציודי הדל שמותיר אותי בחיים. "האמת שלך שאתה נאחז בה מסוכנת ביותר עבורך..." ובכן לנצח האמת שלי מסוכנת עבורי ומשתמע לדבריך שהיא עלולה להביא למותי. הרשה לי להרגיע אותך לנצח מותי יבוא anyway . שלך לנצח אסף...

lmatan1

New member
לא על הלחם לבדו יחיה אדם

עובדה היא שאתה חי ועובדה היא שתמות מה שלא ברור זה באיזה טעם אתה מעשיר את ימי חייך על האדמה עד שתמות מענין איזה חומרים הכנסת למח שלך שהגיע למסקנה שהתכלית היא המות ותרשה לי להרגיע אותך אם תחפש טוב תמצא חומרים נוגדי דיכאון שיכולים לשפר את מצב הרוח שלך לטובה .

conatus

New member
בהוואי בין הדקלים

כשאני כותב שהחיים הם טעות אני מאמין בכך. כשאני כותב שהמוות הוא המתקן טעות זו אני גם מאמין בכך. ימי חיי על פני האדמה נחשבים כקליפת השום לפי כל מדד כלשהו אך בראש ובראשונה מהסיבה שאני מחשיבם לכאלה. להעשיר את החיים בטעם ! מעניין ממש מעניין הבא ונבדוק זאת - יכול אדם פלוני להחליט שהוא "מעשיר" את חייו בטיסה להוואי לנפוש שם בין הדקלים הוא עולה שמח וטוב לב על המטוס נשען על משענתו סועד את ליבו ולפתע עקב תקלה טכנית נופל המטוס ארצה ומתרסק למיליוני רסיסים כשלמחרת כותרת העיתון תבשר על 270 הרוגים. אותו אחד רק רצה "להעשיר" את חייו בהוואי בין הדקלים...

sheketz

New member
ומקורה של הרוח הוא

בעלי העצים. העצים מזיזים את הענפים והעלים שלהם וכך נוצרת לה הרוח מהנפנוף הבלתי פוסק הזה.

kk221

New member
אתה רציני?../images/Emo2.gif

זה בצחוק או על אמת? אתה באמת חושב שמקור הרוח בעצים המניעים את עניפיהם?

Levos

New member
מדוע צריכה להיות תכלית לקיום הרים?

אלא אם כן אתה מאמין שמישהו שם אותם שם, אין לקיומם תכלית אלא רק סיבה, המוסברת במדעי הגאולוגיה.

lmatan1

New member
אם תבין איזה תכלית יש לך אז

גם תבין איזה תכלית יש להרים. אלה אם כן אתה מאמין שמישהו שם אותך כאן סתם לבלבל את המוח יש אנשים אם לב אבן ויש אבנים אם לב אדם תכלית צריכה להיות בשביל שיהיה טעם לחיות ולהבין שלא הכל זה סתם סיבה שמוסברת במדעי הזואולוגיה.ותחשוב על זה לאבר.

ל נ צ ח

New member
מתן,אהבתי זאת.אתה גדולIהיום בBlogTV

הפרלמנט של לנצח בשידור-חי. אתפנה לכך לאחר הצהרים. אתמול הייתה לי ההופעה הבכורה עם מצלמה ושמע שידור-ישיר מהפרלמנט היה אקשן ראיונות עם אנשים, ובשעת הנסיון ששידרתי לראשונה אתמול אחה"צ נכנסו 19 צופים וכל התקשורת המקסימה הזאת שודרה דירקט מהפרלמנט של לנצח. זה עובד מתן, כולם היו מבסוטים ראו החתיכות עוברות ברחוב בו אני משדר והיו שרצו שאני אשדך להם בת-זוג לחיים. כאמור היום אחרה"צ אתחבר שוב ואתה ו"החברים הטובים" כאן מוזמנים גם הם. ביי

lmatan1

New member
בן עמי בהצלחה מכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אם מעוררים את הישנים כאן למטה אז מעוררים את השמיים רק על תיפול לכעס שימותו הקנאים חזק ואמץ.

ל נ צ ח

New member
תודה.הכעס לא נח בי. אוהב את כולכם

ביי. אני חייב לזוז לעבודה.

kk221

New member
תכלית היא המצאה של פחדנים

שמפחדים להכיר בעובדה שאנחנו כאן לבד, אף אחד לא שם אותנו כאן ואחרי מותינו לא נמשיך לשום מקום. מרוב פחד הם ממציאים המצאות על בריאה, חיזרים שבאו לבקר, וחיים אחרי המוות.

ל נ צ ח

New member
שוב """" עובדה """" ? ../images/Emo6.gif

<<<< כולם מאמינים>>>> והפעם על האמת שלהם אמונתם באלילי הספק, מאת: . לנצח תאריך: 29/06/2002 שעה: 11:09 היא של אלה המאמינים באלילי-התיאוריות על אי-קיומו של אלוהים בורא את השמים ואת הארץ ואותם, הם גם אינם מאמינים שהוא הנשגב מהם והם כאפס לעומתו, ולכן נופלים ויפלו ונורא במלכודתם על זלזולם בלא-ידוע והנסתר להם לחכמתם, להבנתם. יש שרבים בהם מתגאים בתיאוריות החשוכות שלהם אותן בנו על סמך בורות משטיפות-מוח שבחייהם ספגו ממלמדיהם הבורים לא פחות מהם בלהבין ולדעת לאמת האחת אמת האלוהים אמת הבורא האמת הנסתרת מהם מהבנתם-אותה. הם פשוט לא מבינים שעקרים כולם-הם בלגלות אותה את אחת << ה-א-מ-ת >> בעצמם, האמת האחת והיחידה על הסיבה לעצם קיומו ראשיתו ואחריתו של היקום החיים והמוות מאין הם באו ולאין מובלים ולמה בכלל קיומם שלהם ושל כולם-בו. את האמת-האוניברסלית אמת האלוהים אינם מסוגלים לגלות אותה ביוזמתם-הם ולכן בעיוורון החשוך הזה שדר כדייר-קבע בשכלם, מגששים-הם ויומם-וליל מסובבים ומסתובבים באפלת חלל הספקות-שלהם וניזונים-הם ממנו, מחוסר המידע ומהמידע הכוזב שממנו. - וכך במידע-השגוי הזה שלהם הצומח-פרא ב"חכמתם" המתנפחת כבלון ומחוכמת הספקות-שלהם בזה הדבר מפתחים-הם עוד ועוד את מבנה בורותם החשוכה בקשר לאלוהים והעוד ועוד הזה מערפל-להם את שכלם עוד יותר דרך החוצפה הלעגנית המפגרת שבשימוש ברבים שבהם זאת חוצפתם שולפים אותה מחוסר ממאגר חוסר ידיעתם באמת האלוהים והיא מכוונת מזאת בערותם לאלה שלא מאמינים כמוהם באמונתם הנובעת כאמור מהספק. - חוצפתם וזלזולם של רבים שבהם לאמונתם של המאמינים באלוהים בורא-העולם גדולה מאוד ויש דבילים שבהם שמהרשעות והטמטום שלהם אינם מודעים וגם כי אינם מבינים ו או אינם פשוט רוצים להבין שמוסיפים-הם שמן דליק ממושך ביותר להבעיר לאש הנוראות האוכלת שאותם באכזריות-נוראה תאכל ובגהינום תייסר אותם המחללים אותו אלוהים בורא העולם בורא החיים לנשמה לאדם. רשעותם של הרשעים שבהם ובורותם שלהם ה"נאורים"החשוכים מצל ספקנותם-חכמתם נובעת מהמידע השגוי שלהם שצומח ברבים שבהם פרא, מזיבולי-המוח שעשו להם ושהם עצמם עושים לעצמם ולאחרים דרך הבורות שלהם בדבר האמת על הנסתר להם מבינתם ועוד אומרים-הם ובגאווה אידיוטית עליהן המסקנות הכה-עלובות שהגיעו אליהן מקיר-הספקות החלקלק שלהם: " עובדה "! - הם הספקות שלהם ביחד עם אבק השאריות של הספקות שלהם שמורות-אתם במחסני-האפלה שלהם המאחסנים שם את כולם שכאלה "עובדות" שלהם עובדות שלהם כי רק בעיניהם ובעיני מאמיני אמיתתם עובדות-הם - "עובדות" המנופחות "מהמציאה שלהם"אותן בנו באבני הספקות שלהם. והם החכמולוגים האלה, האמת, הוי - כמה שמסכנים-הם! - הם עדיין ברובם לא חושבים ת`צמם לכאלה, כי עדיין בטוחים-הם בשלל "" העובדות" החכמות שבעיניהם "" על אמונתם באמונתם שבנו אותה אי-שם במקום ריק קר וחשוך מחוכמה מקום חדל-שכל שכזה הנמצא קבור בתאי המוח שלהם וכגוסס שמפרפר ופולט להם את המסקנות הכה-כוזבות שלהם. המשך שבוע נעים לכולם, וכמובן גם לאלה שהזכרתי כאן וידעו גם הם וכולם את האמת אמת דעת קדושים דעת בינה: בקרוב מאוד-מאוד-מאוד * אור-חדש על ציון יאיר * * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * * כולם מאמינים!!! 21/2/2000 23:10 לנצח ----------------------- האמונה חובקת הכל, כולם מאמינים, לכן היא "כוח" כוח עליון כוח החיים. מדענים מאמינים בתיאוריות "הגרנדיוזיות" שלהם על האבולוציה (תורת הקוף), היווצרות העולם, היקום , הזמן, האדם כמוצר אבולוציוני דארוויניסטי, תקופת הדינוזאורים שהייתה בעבר וכדבריהם כך גם אמונתם ואמונת הרבים המאמינים להם . אלה תיאוריות שמהגדולות שבהם, כבר היום בקושי שורדות ובקרוב קבורתם. אחרות חולפות, ז"א הם מתחלפות, מעוצבות מחדש ו או משתנות לאחרות ושוב חולפות ושוב צצות אחרות וכך הלאה; ויש המתות בין המדענים טרם הגיעו או מייד אחרי הגיעם להכרת הרבים נכון, הם מתמידים ויש הדבקים באמונתם שמהם תבוא סוף-סוף "התיאוריה השלמה של הכל" ויש להם מאמינים. אך ידידיי, זו הטעייה שכלית! כי זו אמונה יחסית ,היא שברירית, כי היא משתנה , זה ניתן לעקירה כי אין לה השורש = * האמת * ולכן זה לא רציני. ""יסודות אמונתם"" בו הם בונים אמיתותם סדוקות מטעות ושקריות, הם ניזונים ונאחזים בספקנותם הם חיים באשליית אמיתותם כי מצפים בזו דרכם-אמונתם לגלות את ""האמת"" בכלים מדעיים ובמחשבת המדע . ויש ביניהם גם כאלה שבעידוד "התגלית החדשה" עד לבאה, נחפזים בישר לנפנף בניצחונם. ומנגד לכל התיאוריות על "האמת" ללא אלוהים החולפות ברוח , האמונה באלוהים, ובמיוחד שלנו היהודים האמונה באלוהים היא אמונה עקבית באמת הבריאה מאלוהים אחד שהיה הווה ויהיה כשהיה תמיד לנצם נצחים. זו כן אמונה רצינית כי היא עקבית ומבוססת על אמת שהועברה לדורות מאב לבן ויסודותיה המושרשים לאורכו של מרחק-הזמן איתנים כתמיד ופשוט ובלתי ניתנים לעקירה לעומת תיאוריות ""אמת העולם"" הרעועות של המדע האתיאיסטי המחוזק בדבק האפיקורסיות וכל איחוד אנטי-אלוהי אחר המחשיבה את עצמה, ולא מוכנה להבין לדעת ולקבל את *האמת * (וכמובן לא האמיתות= "הטלפון השבור") מהדת, ולא מוכנה או לא רוצה או פשוט לא קולטת ש"""לעולם לא תצליח ובכל תיאוריה מדעית מבריקה שלא תהיה, לגבור על אמת הסוד שבאה מהדת, האמת האחת והיחידה ז"א * אמת הבריאה שמאלוהים * """. המשחק שלהם עבוד מראש וטוב שידעו זאת לפני תבוסתם הגדולה ונפילתם בבושת פנים אל מול האמת של הבריאה ונכון הדבר שהיא מוכרת עדיין נכון להיום כאמונה בלבד, אמונה שהיא עוצמה, עוצמה אדירה עקבית וסולידית של הדתיים ושל איש ירא ה' באמת האלוהים. יהיו דברים וקרוב הדבר שהאמונה באלוהים תהיה ל " י ד י ע ה " וכך יידעו בבוא היום כולם, דתיים למיניהם וחילונים כאחד, בזו * האמת המוחלטת של הבריאה * * אמת האלוהים! * ספר ישעיה פרק יא (ט) לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי כי מלאה הארץ דעה את יהוה כמים לים מכסים: כך נכתב וכך יהיה ! * * * + + * ____ * ל נ צ ח * ____ * + + * * *

kk221

New member
ידע, אמונה ואיומים

קודם כל, תודה על התגובה התמציתית והברורה. די נמאס מאנשים שמכבירים מילים רבות על מנת להסתיר את העובדה שהם בעצם לא אומרים כלום. האם אתה מבין את ההבדל בין אמונה לידע? אתה משתמש לא פעם באיומים של אש הגהנום שתשרוף כל מיני חוטאים ומזלזלים. האם ברור לך שאמונה מתוך חשש מהגהנום אינה שווה כלום? האמונה חייבת לבוא מתוך מקורות עמוקים יותר. הגהנום הומצא על ידי עסקני הדת אשר חיפשו דרכים טובות יותר לשלוט בהמונים, והרי הרבה יותר קל להפחיד מישהו מאשר להסביר לו, או חלילה לשמש דוגמה. ואתה, שהרי ברור שאתה אדם משכיל וחד, מדוע אתה בוחר להשתמש בגיהנום בתשובותיך? אם אני אקרא את דבריך ואחליט לקבל את כל השטויות שאתה כותב רק משום שאני מפחד מהגהנום, האם תרגיש מסופק? האם אני אחשב מאמין אמיתי? אולי פשוט תאיים עלי באקדח שאפסקי לזלזל, הרי התוצאה תהיה אותה תוצאה. אגב, אם אתה כבר מדבר על הרעועות של המדע האתיאסטי - איך יתכן מדע כזה? הרי אלוהים הוא הכל, אז בוודאי שהוא גם המדע האתיאיסטי. הרי גם המכחישים את קיומו של האל הם חלק מתוכניתו, אז למה אתה כל כך מתעצבן? אין צורך לענות לי, הצורך היחיד שיש הוא לענות לעצמך. אתה נוהג לסיים באוסף ציטוטים, אז גם אני אתן לך ציטוט קטן, לא של אלוהים, רק של אבא שלי: "זה בסדר להלחם על אידיאלים, רק תוודא קודם שהם האידיאלים הנכונים" יאללה, רוץ לבלוג TV שלך, ההמונים מחכים.

lmatan1

New member
אולי תואיל לספר לנו על איזה אידיאל

אתה מוכן להלחם או האם יש איזה אידיאל שמצאת ואתה מוכן להלחם עליו.האם יש לך איזה אידיאל קדוש שאתה מוכן למסור את נפשך עליו ,כי לפי מה שאתה כותב אין לך שום אידיאל כזה או עדיין לא מצאת אידיאל כזה אז למה אתה שופט אחד שיש לו אידיאלים שהוא מוכן להלחם עליהם בחרוף נפש אם זה לא קנאה או שנאה מה שמניע אותך אז תועיל בטובך הרב להביא לנו אידיאל שכנגד במקום לבטא את מורת רוחך ממי שיש לו כאלה פתח פיך ויאירו דבריך.

kk221

New member
בוודאי

קודם כל, יש לך בעיות בהבנת הנקרא. לא שפטתי אדם עם אידיאלים, רק אמרתי שכדאי לבדוק שמדובר באידיאלים נכונים. הרי עצם הלחימה בחירוף נפש אינה מספיקה. אדם הנלחם עבור עצם הלחימה, ללא הבנת המטרה אינו יותר מברברי. אידיאלים ששוה להלחם עבורם - איכות הסביבה, מוסר, וכמובן חיי אנוש. אגב, אם כבר אנחנו באים בבקשות - אתה חייב לנו הסבר למושג פרדוקס שאתה כה אוהב להשתמש בו. יש לי הרגשה שאתה לא יודע את משמעות המילה. כמו כן, בעבר הלא רחוק טענת שיש אקסיומה בבסיס האבולוציה, אבל לא ידעת לומר מה היא. למעשה לא ידעת לומר מה זה אקסיומה. אני סקרן אם כבר פתחת מילון?

למעלה