מתלונן נגדך? וואו ממש מערכת בית המשפט פה חוצמזה מותר לבן אדם לבקש שלא תגיב לו....זאת לא פקודה זאת בקשה... לא טיפוס מלשן היה עדיף שתכתוב את זה ב"המודיע"...
``די נמאס לי ממך`` ! זה סוג של פקודה. וכשהוא כתב ``מבקש`` אני לא בטוח שלזה הוא התכוון אלא תעוף לי מהעיניים ! וכן זה סוג של פקודה. והרי יותר מכך - הייתה כאן מישהי (אולי מישהו? לא זוכר כ``כ) שאמרה לך תלמד, תטייל וכו` אז אחד שלא למד דקדוק כנראה שהוא גם לא יודע איך לבטא את עצמו נכון.
אבל הגעתי למסקנה שהמחשבות הללו מתרגשות כשהשעמום גובר או כשאין יעד מסוים קרוב או רחוק לשאוף אליו. עצתי לך, מצא תחביב או תכנן לך טיול ארוך או תירשם כבר ללימודים. לא חבל עליך?
אנחנו אחרי זה. אם לא הייתי מבין שאת עובדת היום הייתי מציע לך אופנים. ועכשיו עם כל התגובות של הירושלמי המוזר הזה (צחוק צחוק אבל כמה אפשר), אני בעד הצעת חוק לרשיון לקרוא פורום. רשיון לכתוב בפורום יהיה מדרגה ג.
אין אחרי זה. אחרי שמשהו מתמלא או מוגשם או סתם מתבטל מחוסר הוכחות תמיד יש את השלב הבא. ובעניין הירושלמי, שמח על מה שה` (או הגנים) נתן לך וחסך מאנשים מאנשים אחרים. ואם אתה גבר גבר אתה בא איתי מחר בחמש וחצי בבוקר לים. שתרגיש מה זה להרגיש.
אלוקים הוא קל נעלם קל מסתתר למה העולם נקרא עולם? מלשון העלם העולם כולו נעלם לא רואים את הבורא רואים רק רוע (חוץ ממתי שחכמתו יתברך גזרה שאלוקים יתגלה) ועוד יותר בדורות האחרונים אלוקים רצה שרק אדם שבאמת רוצה להתקרב אליו הוא יעזור לו כי בא להיטהר מסייעין אותו אדם שבא ליטמא פותחים לו וישאר מבולבל איפה אלוקים יש רק דרך יחידה למצוא אותו והיא טמונה בכל אחד שונה אצל כל אחד לכל אחד יש דרך פרטית משלו תיקון משלו אבל אם ירצה זה בידו אף אם הוא רחוק ביותר לא נסגר בעדו דלתות התשובה