למה זה קורה לי?

אור685

New member
לזה בדיוק התכוונתי../images/Emo70.gif

להיות בטוחה שתגיעי לאן שאת רוצה, גם אם הדרך ארוכה יותר ממה שחשבת, קשה יותר. אז מה?! אפשר להתגבר. ואני בטוחה שכשתגיעי לפסגת הקילימנג'ארו יהיה לך כוח גם לרקוד!

לילית462

New member
אני בספק אם יהיה לי אוויר

אבל אי ארקוד, או - הו איך שאני ארקוד.... כל הזמן על המכשיר האליפטי, אני מדמיינת את עצמי על הפסגה בלי נשמה קפואה מקור, מדליקה סיגריה וצורחת אההההה גם אני יכולה !!!!!!!!!!!!!!!! ועוד כל מיני מילים גסות שלא ממש מתאים לכתוב על גבי הפורום

אור685

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולמה את לא מפסיקה לעשן???? אני מכירה את כל הסיבות,גם אני עישנתי פעם , אבל בכל זאת -
תהיי לא רק כוסית , אלא כוסית בריאה!

לילית462

New member
אחת ההנאות האחרונות שנשארו לי בחיים../images/Emo120.gif

מה עוד נשאר לי
בחיים מה ? לישון ? נראה לך עם שתי ילדות - ברור שלא, לפחות לא במיטה שלי כמו בן-אדם, ועל הרצפה או ב10 ס"מ שהן משאירות לי מהמטיה - זה לא נחשב. סקס - ראי את הסעיף למעל ותביני שגם פה אני בצרות. סמים - החלטתי להפסיק - נו את יודעת, אמא, אחריות וכל הגאז הזה... רוקנרול - אני גרה באפריקה, יש כאן הופעה פעם בעשור.... אוכל - אנחנו בדיאטה אלכוהול - משמין בקיצור תנו לי את השלוש ארבע סיגריות שלי ביום ותעזבו אותי בשקט. אז אני אמות בגיל צעיר, נו שויין - לפחות אני אהנה בדרך !

אור685

New member
תגידי-בקשר לשינה (את כל השאר-קיבלתי)

איך את מצליחה לרזות,לעשות כושר,להתאמן ולהתכונן לטיפוס על ההר ולא מרגילה את הבנות לישון נורמלי?( הבנות גדולות,נכון?)

לילית462

New member
תראי, בתור פולניה אני חייבת להתלונן... האמת ה

האמת היא שהן ישנות די בסדר. הן הולכות לישון בשמונה - בדיוק ! אני מקריאה סיפור ושוכבת איתן בחושך עד ששתיהן ישנות. הקטנה עוד במיטת תינוק - ואיתה כמעט שאין בעיות, בד"כ היא ישנה כל הלילה. הבעיות איתה מתחילות כאשר היא מתעוררת פעם ב... ואני עייפה מידי ללכת ולשבת ליד המיטה שלה ואז אני שולחת אותו, שלא יודע מה לעשות והיא גומרת במיטה שלנו - אחרי לילה כזה לוקח לי שבוע להחזיר אותה לישון במיטה שלה כל הלילה - וזה אומר כל לילה לשבת ליד המיטה שלה ולהחזיק לה את היד / לשיר וא כל דבר אחר פרט להוציא אותה מהמיטה. כרגע (שש... שמרפי לא ישמע) אנחנו בתקופה שהיא ישנה, אבל כאמור זה נזיל. הגדולה לעומת זאת מתגנבת לעתים למיטה שלנו - זה בעיקר בימים שהיא לא פוגשת את אבא כי הוא בא מאוחר, באופן אוטומטי בלילות כאלו היא מעבירה את עצמה אלינו. היות ואנחנו אחרי סוף שבוע ארוך גם בגזרה הזאת כרגע שקט. בקיצור - הן ישנות יפה כל הלילה ואני סתם אוהבת להתלונן

לילית462

New member
ססססססססססס אמא של מרפי

אתן חושבות שהלילה הקטנה לא התעוררה - ברור שאחרי שפתחתי את הפה הגדול שלי היא בכתה פעמיים !

אור685

New member
../images/Emo6.gifאת תמיד יכולה לשלוח אליי

אצלנו חוגגים כמעט קבוע בלילות (לא סתם התעניינתי...)

לילית462

New member
אני משתדלת להמנע מחגיגות

יושבת בחושך על כיסא לידי ועושה ששששש אפילו מנסה לגמול אות מלהחזיק יד, הקטנה שלי אוהבת לצבוט לי את היד כדי להרגע - הרגל מימי ההנקה העליזים. אני מקווה שאחרי שהלילה ישבתי לא מעט זמן לידה, הלילה היא תישן טוב. זה מוזר / מצחיק איך הם קולטים שאין בשביל מה להתעורר כי ממילא לא תהיה חגיגה ותוך לילה או שניים חוזרים לישון כל הלילה. הגדולה דווקא ישנה כל הלילה במיטתה למרות שאבא חזר מאוחר...

קרמבו 112

New member
האמת שגם אצלינו../images/Emo168.gifחוגגים בלילה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif....

כך שגם אליי אתם מוזמנים ... נשיקות
וחיבוקים
של
....

אפולו284

New member
אנחנו אלופי החגיגות הליליות...

ככה זה שאמא עושה את התיזה על בעיות שינה אצל ילדים. הסנדלר תמיד יחף הרי...

../images/Emo39.gifאוי לילית, אם זה היה כל כך קל

אז כל דייאטה היתה חד פעמית ולכל החיים, ולא היינו יורדות ועולות כצעד תימני כל כך הרבה פעמים ולא היה קיים הפורום הניפלא הזה......כדי לשתף גם כשקשה ונאחס וגם כשהולך ניפלא
. אני חושבת שישנה הרגשת שאננות קלה כשרואים את מחוג המשקל כלפי מטה, מעין קטע של - הינה הוכחתי לעצמי שאני יכולה/מצליחה/מתמידה/ניראית נפלא ובאופן בלתי מודע מורידים את הרסן. המטרות שהצבת לעצמך ניכנסות לקטגוריה של - מעבר לשפויה
אז יקח יותר זמן, אז לא תלבשי את המכנס המדובר.... בפסח השנה, תיקני לך משהו אחר שנראה נפלא [הכי כייף, ככה תדחדשי ב 2 פריטים
] ותראי שאת חוזרת לשפיות ולא נכנסת למעגל של הענשה עצמית על עליה במשקל ואיבוד שליטה. עשי ניקוי ראש ב"יוגה" הבאה, נראה ליי שהדברים יראו אחרת

אור685

New member
עוד דבר קטן-

באחת הפגישות האחרונות בש"ש המדריכה אמרה שיש אנשים, שכשהם מגיעים למשקל כבוד - מתחילים לעלות (מאותה סיבה-הצלחתי,רזיתי,עכשיו נתחיל לאכול...) ז"א - המלחמה היא לכל החיים , אין מה לעשות
אבל יש מה לעשות-לקנות עוד ועוד בגדים של כוסיות, לא ?

לילית462

New member
../images/Emo24.gif תודה ירדנתי

נעים כל כך לקבל את החיבוק והתמיכה, ולהבין שיש מי שקורא את כל השטויות שאת כותבת. תודה, באמת תודה

לילית אהובה שלי../images/Emo24.gif

תשמעי יקירתי, אם יש מישהי שאני לא דואגת לה מבחינת הורה במשקל- זו את
את כל כך מודעת לעצמך, כל כך עם יד על הדופק, כל כך נחושה במטרה שלך. אז יש גם נפילות. זה כל כך טבעי. בלעדיהן לא ניתן להמשיך. ירידה במשקל היא תהליך לא קל. זו מלחמה בלתי פוסקת. תני לעצמך גם שבועות כאלה. אל תאכלי את עצמך מבפנים. את בעיצומו של תהליך. אני באמת מאמינה שאת תצליחי. בינתיים שולחת לך המון חיבוקים ואנרגיות להמשך

jesie12

New member
לילית../images/Emo24.gif

עד ליל הסדר יש לך כמעט חודש ואל לך לשכוח את הביוץ תאמיני בעצמך כי אני מאמינה בך

מאיוש1982

New member
ליליתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

רק עכשיו נכנסתי לפורום, אתמול הייתי נורא עסוקה(לא בזלילות ברוך ה'). תראי קודם כל היה פורים ואולי זה הוציא אותך קצת מהשגרה, החוכמה הכי גדולה בדיאטה זה לחזור למסלול אחרי נפילה, שזה יותר קשה מלהתחיל דיאטה בכלל, וממה שאני מכירה אותך (בזמן הקצר שאני מכירה אותך) את קודם כל האמא של כולן כאן ואני אישית רואה בך ובהרבה בנות אחרות כאן מודל לחיקוי, אז לא נורא זה קורה יש נפילות (כמו שהיתה לי ביום ראשון)ואני מאמינה שטת תצליחי לקום כל גדולה ולהמשיך את התהליך שהתחלת בו.

למעלה