למה זה קורה לי?

jesie12

New member
למה זה קורה לי?../images/Emo178.gif

ארוחת בוקר לחמניה מחיטה מלאה עם גבינת סימפונה +2 מלפפונים וכוס נס ואני מרגישה כבדה וחנוקה למוות, התיישבתי עם הקפה מול המחשב ולא מוצאת את הכוח לקום תיכננתי לנקות היום, אני עובדת ערב ואחרי העבודה מסיבת פורים מאוחרת של הסניף שבו אני עובדת............ קבלו תמונה טריה(יום חמישי) ממסיבה אחרת..משמינה אותי אבל שיהיה.....

אולי

זה כבר לקיבה שלך על הבוקר? בלחמניה מחיטה מלאה יש הרבה סיבים שדורשים מאמץ מוגבר בעיכול ואולי את צריכה משהו יותר קל לפתוח איתו את היום? כדי להכניס את המערכת לעבודה...... מחר תנסי מעט קורנפלקס עם חלב / לבן עם 2 כפות גבינה / חטיף אנרגיה תראי איך זה ישפיעה עלייך. הכל עניין של ניסוי ותהייה
וג'סי את נראית נפלא

jesie12

New member
../images/Emo51.gifירדנה../images/Emo9.gif

זו ארוחה רגילה שהורגלתי אליה אם עקבת אחרי התפריט היומי שלי אבל הבוקר הרגשתי ממש כבדה לא אכלתי בכוח וקורנפלקס בבוקר לא משביע אותי, התרגלתי לארוחת בוקר מילדות

את נראית ממש טוב הלוואי עלי.

ובאשר לארוחת בוקר מילא. גם לי לפעמים יש ארוחות כבדות על הבוקר.

חשבתי על

מה היה גורם לי להרגיש הרגשת מלאות וכבדות על הבוקר והתייחסתי לארוחת הבוקר שלי [2 לחם קל עם גבינה או פסטרמה וירקות וב-12 פרי] וחבל לי שלא יכולתי לעזור ומצד שני - איזה מזל שאני לא דיאטנית
כל גוף מגיב כל כך שונה וכל אחד הוא עולם ומלואו
מה שמזכיר לי - להיות תמיד קשובים לגוף שלנו וללמוד להכיר אותו

נראה לי שמזג האויר קשור איכשהו להרגשת הכבדות

והעייפות גם אני מרגישה ככה... התמונה ממש לא משמינה - את נראית נהדר

jesie12

New member
../images/Emo51.gif איריס ../images/Emo20.gif

כתבתי מגילה אתמול ולא נשלח, התפוז קירטע אצלי אתמול
יכול להיות שאת צודקת, כי גם בצהריים כל מה שאכלתי היה סלט ירקות ושתיתי המון מים לאורך כל היום זוכרת שבערב בדרך למסיבה חישבתי פחות מ700 קלוריות , חברה שלי אמרה "נו, יופי" עניתי ש"זה לא יופי"
במסיבה השלמתי

יעל י

New member
ג'סי...את עם חצאית מיני?

או שזו אשלייה של התמונה? את נראית נפלא.

לילית462

New member
למה זה קורה לי ../images/Emo35.gif

כל כך מזדהה עם השאלה - אבל מכיוון אחר. אני עובדת כל כך קשה בשביל לרזות, מתעמלת, מתאמנת, מזיעה כמו סוסה ואחרי חודש וחצי של שמירה הדוקה וירידה יפה כולל הגעה למשקל הנמוך של כל הזמנים... אני זוללת וחוזרת אחורה
אז אני יודעת שבחיים זה צעד קדימה שניים אחורה סקובידו
אבל אני על סף יאוש... שבוע שעבר עבר רובו ככולו בחטאים על גבי חטאים, בסוף שבוע הארוך (תודה לאל שהוא נגמר) הוספתי חטא על פשע והמשכתי בזלילות - ועכשיו אני פרה !!!
עצבנית ונפוחה. אז נכון שאני בביוץ (תירוצים) ונכון שלא הכל הלך לפח אבל למה ? למה אני עושה את זה לעצמי, למה בשבוע אחד אני מקלקלת שמירה של חודש וחצי, ואיך לעזעזל אני ארד 3 ק"ג עד ליל הסדר? כבר הייתי צריכה רק 1... אני לוקחת נשימה עמוקה וצוללת בחזרה לתוך משמעת עצמית הדוקה !!! על הבוקר עשיתי שעה יוגה ומייד אח"כ 45 דקות על המכשיר האליפטי
אני עומדת לשמור על התפריט שקבעתי לעצמי ולהתמיד ולראות תוצאות !!! אני רק לא מבינה למה אני עושה את זה לעצמי... סליחה על המגילה, תודה למי שהגיעה עד הלום

אור685

New member
ליעל ולילית ../images/Emo140.gif

מה שחשוב זה הכיוון,והמטרה- כשהמטרה ברורה והכיוון הכללי נכון-לדעתי הכל בסדר. ברור שזה קשה, ויש שלבים שנתקעים או אפילו עולים במשקל, אבל ההתמדה משתלמת. כמו שאומרים בש"ש - אם זה היה קל - לא היה צריך את ש"ש. תחזיקו מעמד, התקופה הקשה עוברת (ואומרת לכם את זה מי שעברה שלושה חודשים כאלה!)

לילית462

New member
את כל כך צודקת, אבל...

חשבתי שעברתי את הקושי, נלחמתי בו ממש חזק. הייתי תקועה במשך חודשיים והצלחתי לזוז בכיוון הנכון, ועכשיו אני מתחילה לחשוש שהכל הולך ונשמט לי בין האצבעות... האמת, אני פשוט מפחדת - לא רוצה להיות שמנה ! אני רוצה לרזות, ויעיד המכשיר האליפטי שלי שאני קורעת לו את הצורה כל יום - כולל אתמול בתשע בערב !

לילית462

New member
ותשובות יש לך ?

אחותי... כבר אמרתי ? אבל הפעם אני לא מוותרת, אני עוד אהיה כוסית, אפילו אם זה ימשך שניה אחת מתוקה שלאחריה אני אעלה קילו או שניים, אני עוד אראה את ה 6 כקידומת!!! וארקוד על פסגת הקילימנג'אורו

למעלה