למה זה מגיע לי

have2be

New member
למה זה מגיע לי

סוף שבוע הקרוב יש לי יום הולדת. אני וחבר שלי סיכמנו על טיול בצפון וכולי התרגשות לקראתו. בצהרים כשהלכתי לקחת כמה דברים מהבית גיליתי כי פרצו אלי דרך החלון וגנבו את התכשיטים וכסף ועוד כמה דברים. מאז זה לא יוצא לי מהראש.קשה לי לדמיין את עצמי חוזרת לבית הזה ואני כבר לא מרגישה שהוא שלי.אני ממש פוחדת ממנו. חבר שלי נסע למכללה לפני כחצי שעה - עשיתי סיבוב קטן בכפר בו אני גרה ואני פשוט לא מסוגלת להתקרב לשם. אני ממש ממש מפחדת... אני עובדת קשה מאוד בשביל הכסף אותו אני מרוויחה וכואב לי הלב על כל שקל שנגנב. קשה לי להאמין שמישהו היה יכול לעשת לי דבר כזה.ממש לא מגיע לי...... בכמה חודשים אחרונים כל דבר הכי מוזר והכי כואב שהיה יכול לקרות קרה לי ... למה???? ממש קשה לי כרגע ואני לא מצליחה להתמודד עם הסיטואציה בה אני נמצאת...

בהחלט סיטואציה קשה ../images/Emo201.gif

מקווה שההרגשה שלך השתפרה. לפני כ- 4 שנים הייתי בחו"ל למשך חודש לפני הגיוס אצל אחותי, ושבוע אחרי שחזרתי אחרי שלא הספקתי להפקיד את הדולרים שנותרו- פרצו לדירה, גנבו לי את הדולרים, גנבו תכשיטים והפכו את כל הארונות בבית. לא הייתי מסוגלת לישון בבית באותם ימים, הרגשתי שחדרו לי לנשמה כי ממש חיטטו בכל חדר. ואני עוד זאת שמצאה את הבית הפרוץ ולא הצלחתי למצוא את החתול שבסופו של דבר התגלה כי הוא התחבא מתחת למיטה רחוק רחוק כנראה מתוך פחד. הזמנת משטרה
צאי לנופש הזה,תחגגי את היום הולדת- למרות שזה קשה כי עברת חוויה לא נעימה בכלל, ותנסי לחזור לחיים הרגילים ככל שניתן.

למעלה