למה זה לא קורה היום?

TheGad

New member
רוק מת - נכון מאוד, אבל הוא יחזור...

שלום כולם. יצא לי לקרוא את הדיון שלכם פה ורציתי להעביר פה את ד-ע-ת-י... רציתי להגיד שמי שחושב שהרוק מת - צודק. הרוק ממש התחיל "לגסוס" באמצע שנות התשעים, ולפי דעתי, ההתאבדות של קורט עזרה בזה המון. לא מספיק זה, להקות מצויינות התחילו להתמסחר ולהיות פשוט גרועות(כמו Metallica - דוגמא מצויינת) ולהקות אחרות התפרקו. פה ושם, היו כמה רגעים באמת מדהימים ברוק אבל הם לא ממש הצילו את המצב. הרוק, לפי דעתי, מת רשמית בשנות האלפיים כשהמצב היה גרוע מאוד ונראה כבר שאין מושיע באופק. עד היום לא ראיתי משהו שגרם לי להאמין שהרוק קם לתחייה וגם כל הלהקות האלה כמו MCR, Taking Back Sunday וכל אלה לא עשו שום דבר מדהים, חדשני ומיוחד. הביטו בהם ותראו עד כמה הם ממוסחרים! אני חייב להודות שפה ושם הלהקות האלה עשו עבודה טובה בכמה שירים אבל זה כלום לעומת פעם, זה בכלל לא משנה תמצב. אני חושב שהמון שומעים אותם בכלל שהם "עכשווים" כאלה, ממש באופנה ולא שומעים אותם בגלל שהם באמת נהנים מהמוזיקה. אני מוכן להתערב עם כל אחד שהשירים של הלהקות האלה לא יוזכרו כמעט בעתיד(לאחר שלהקה תתפרק) כי הם לא חידשו שום דבר במוזיקה! לעומת הרוק האמיתי(נירוונה, לד זפלין, גאנז אנד רוזס(הישנים) וכל השאר) שהם תמיד ישמרו ותמיד יושמעו ברדיו כי הם באמת עשו מהפכה והגדירו מחדש את הרוק. אבל תשמעו, כל אחד והטעם שלו... אין צורך לבוא לאנשים ולצעוק להם שהרוק מת או משהו כזה כי אני בטוח שמתישהו יבואו להקות שמבינות מה זה רוק. זאת דעתי, וכל מי שלא מסכים איתי שלא יהרוג אותי! ():

MilkShack

New member
רצח!!!!!!!!

אני מוכן לקבל על עצמי את מה שאמרו קודם שאנחנו במצב שהוא כמו האייטיז.. אני מחכה. OO" אבל אם לא יקרה משהו זה על אחריותך.

למעלה