למה זה לא עובד? בחרתי בלוג, נפתח חלון, אבל שום דבר לא מופיע בו
D danielee New member 26/3/05 #2 earrae על מנת שנוכל לטפל בבעיתך אנא צרף צילום מסך של הבלוג, זה קורה בשידור שלך? או בשידורים אחרים? חלון הצאט נטען? אתה יכול לראות את מה שמשדרים? חג שמח
earrae על מנת שנוכל לטפל בבעיתך אנא צרף צילום מסך של הבלוג, זה קורה בשידור שלך? או בשידורים אחרים? חלון הצאט נטען? אתה יכול לראות את מה שמשדרים? חג שמח
ב בחור רזה 3 New member 27/3/05 #3 מצטרף לשאלה, גם אצלי, קרה גם כמה פעמים בעבר, וגם היום, נפתח מסך לבן כשלוחצים על "כניסה לתוכנית שלי" או מקסימום נפתח המסך שצריך ללחוץ "אישור " ובחירת סוג התוכנית, ואז מסך לבן והבלוג לא עולה .
מצטרף לשאלה, גם אצלי, קרה גם כמה פעמים בעבר, וגם היום, נפתח מסך לבן כשלוחצים על "כניסה לתוכנית שלי" או מקסימום נפתח המסך שצריך ללחוץ "אישור " ובחירת סוג התוכנית, ואז מסך לבן והבלוג לא עולה .
E earrae New member 27/3/05 #4 המסך הלבן המסך הלבן מופיע שאני בוחר לצפות בבלוג של אחרים אין לי מה לצרף כי פשוט הכל לבן
ב בחור רזה 3 New member 29/3/05 #7 גם אצלי, שוב היום אותה בעייה נכנסים על "לשדר את התוכנית" ונפתח חלון נפרד לבן (אתמול זה דווקא שידר טוב). מסתבר שזאת לא רק בעייה אצלי. לא מתייחסים כי הבעייה לא מוכרת ?
גם אצלי, שוב היום אותה בעייה נכנסים על "לשדר את התוכנית" ונפתח חלון נפרד לבן (אתמול זה דווקא שידר טוב). מסתבר שזאת לא רק בעייה אצלי. לא מתייחסים כי הבעייה לא מוכרת ?