למה זה כל כך כואב

rotemotek1988

New member
למה זה כל כך כואב

שהאהבה שלך נהנת במקום אחר ולא איתך?! איך זה עוד כואב לי אחרי שהוא אמר לי לא כבר לפני חצי שנה ... הוא לא היה שלי אף פעם אולי הוא גם לא יהיה אבל משהו אחד הוא לא מחזיר את הלב שלי והרגש הכי עמוק שאי פעם יכולתי להרגיש

DankaN5

New member
../images/Emo10.gif רתםםם

באמת כואב..מבינה אותך מתישהו (מתישהו) זה יעבור..
גר...שונאת שזה קורה..

השאלה היא לא למה זה כל כך כואב,

כי התשובה לכך ברורה, השאלה היא למה זה קורה לנו.. התשובה היא כואבת כמעט כמו הדבר עצמו, זהו הגורל.. והוא מחליט מי יהיה לנו ומי לא... אבל הוא תמיד בוחן אותנו אם אנחנו חזקים מספיק לעמוד בלילות קרים כמו שמצב כזה משרה אותנו.. רותמל'ה, אין מה לעשות נשמה, פעם את למטה ונדחית, ופעם את למעלה ודוחה.. אין מה לעשות, זה הגורל שלנו עד, שאנחנו מוצאים את -ה- אחד \ אחת.. רן.

פילפולה

New member
כל כמה שזה קשה..

תנסה להשאר חזק ולהמשיך לנסות לעבור את זה... עוד מעט יהיה מישהו חדש שכשרק תחשוב עליו פרפרים ירפרפו בבטן שלך [בין הקיבה לכבד], העולם יהפו להיות נעים יותר ואולי החורף הרבה פחות קר. זה קשה אבל תתעודד לעצם המחשבה שיום אחד זה יעבור-ואולי הוא יבין מה הוא החמיץ.. פיל

rotemotek1988

New member
מכירים את זה שיש ...

מישהו שאתם יודעים שלא משנה כמה תתגברו עליו אתם לעולם לא תפסיקו לאהוב כי הוא האחד שלכם ?! זה נורא והוא עוד הידיד הכי טוב שלי !!!!!!

זכוכיות

New member
מכירה,

ולא משנה כמה שזה נראה בלתי אפשרי, בסוף זה תמיד עבר. אצלי לפחות... כשאני נזכרת במה שעבר לי בראש... אני לא מבינה למה הייתי כ"כ מיואשת. כ"כ הרבה דברים עשויים להשתנות.

פיה שלו

New member
אצלי האיש הזה

כבר שלוש שנים בזכרון ובלב... נכון המשכתי הלאה אבל זה לא עוזב לרגע. ונכון יש לי בת זוג שאני אוהבת אבל זה עדיין לא עוזב

הקטגור

New member
מטיפת הנסיון שלי...

הפתרון האולטימטיבי הוא בסופו של דבר, היא רק טרנספורמציה של הרגשות למישהו אחר, שיאהב אותך בחזרה... בסופו של דבר זה יקרה, כמה אבוד ורחוק שזה נראה. כמו שזכוכיות אומרת, דברים יכולים להשתנות, והם נוטים לבוא וליפול עלייך במהירות מסחררת. יש גם גבול לכמה הלב מסכים לכאוב (ונכון שהוא מתוח מאוד ונראה לפעמים אינסופי - זה לא כך)... בתור אחד שהיה מצדדים שונים של המתרס, וגם אפילו עכשיו אני יכול לחשוב על 2 אנשים, אחד מהם הוא חברי הטוב ביותר, שנמצאים במצב שלך, אני חוזר למשפט הראשון - את תמצאי מושא אחר לאהבתך, והוא/היא יאהבו אותך בחזרה ויסבו לך אושר ואת בכלל לא תזכרי איך יכולת להגיע למצבים קיצונים כמו עכשיו... אני לא יודע אם זה עוזר, אני רק מקווה. ועיצה שאני דווקא נותן מהחבר הטוב, שכבר כמעט שנה במצב שלך - התנתקות מקילה רבות על העניין.

פיה שלו

New member
יש לי שניים כאלה

אחד מת והשני חי ועם החברה הכי טובה שלי מבינה אותך טוב מאד לצערי

הקטגור

New member
איזה הלם...

חשבתי איך להגיב לשורה השניה של ההודעה שלך, וממש נתקעתי על זה דקות ארוכות... ואז פתאום קלטתי את השורה הראשונה... עכשיו אני אובד עיצות לחלוטין.

MiToSComic

New member
כל כך נכון1!!

זה לא משנה כמה זמן יעבור,ף לאמ משנה עם כמה אנשים תצאו. המישהו המיוחד הזה. תמיד ישאר לו מקום בלב אצלך. כי ככה זה אהבה גדולה.

יו אני מרגישה כאילו מה שאתה

כותב נכתב על ידי..... אני באותו מצב כמו שלך עכשיו..... ולמעשה יש פתרון לזה באמת שכן דבר איתי במסנג'ר אל תתייאש אף פעם!

אהבהיכולה להיות דבר כואב....

במיוחד כשהיא חד צדדית או לא הדדית באותה מידה. כל כך קשה וכל כך כואב לאהוב מישהו/י שלא אוהב בחזרה. [אני יודע, אני נמצא במקום הזה] לצערי אין פתרון קסם, אי אפשר לשלוט על הרגשות. אני גם לא מסכים אם הקטגור, שטען שאת צריכה למצוא אהבה חדשה. כשהלב מלא באהבה כלפי מישהו/י הלב לא פנוי לראות דברים אחרים. מצד שני, כמו שנאמר, דברים משתנים, הזמן עושה את שלו ובמקביל להשתחררות מדבר אחד, אפשר לראות גם את הדבר הבא, את האהבה הבאה. דר' זמן הוא רופא טוב אבל הוא עובד לאט. תני לו לעשות את שלו

הקטגור

New member
אתה צודק.

יכול להיות שלא ניסחתי את עצמי בהתאם. ישנם מצבים שבאמת רק הזמן מרפא הכל... אבל גם במצבים אלו, ה"פיניש" האחרון, מה שיתן לך clouser זה הקשר הבא שלך, אני עומד מאחורי כך בכל תוקף. אבל יש מקרים, כאמור, שפתאום נופל עליך משום מקום, ואתה חושב שאתה עדיין שקוע ב - X או באהבה הנכזבית ולפתע בלי שאתה שם לב מפציעה שמש חדשה לגמרי, זורחת ומאירה...

למעלה