למה זה כואב?

Looovely Girl

New member
למה זה כואב?

אני כותבת בשם המשתמש הזה כי אני לא רוצה להיות כחולה כרגע. מסתובבים הרבה אנשים שאני מכירה ב'תפוז' אבל, זה לא כל כך מזיז לי. בכל אופן, אתם יודעים שאני בת 16 בערך. אני בכיתה יא'. גרה בחו"ל כבר שנתיים בערך שמתוכם הייתי תקופה לא קצרה בישראל. כל הסיפור מתחיל משהייתי בת 14. בגיל 14 היה לי חבר. החזקנו ביחד במשך כמעט חצי שנה. נפרדנו בגלל שעברתי לחו"ל. התקופה שאחרי הייתה תקופה די קלה עבורי ודי קשה עבורו. לי היו חיים חדשים בזמן שהוא נשאר עם אותם אנשים. תקופה קלה אחרי שנפרדנו, חברות שלי היו שאלות אותי אם זה בסדר שהן מסתובבות ומתיידדות איתו. לא הייתה לי שום בעיה עם זה אז, ואין לי שום בעיה גם כיום אחרי שנתיים. כמה חודשים אחרי שעזבתי, חברה די טובה שלי סיפרה לי שהיא התאהבה בו. חשבתי שזה יחלוף לה אבל זה לא חלף.. במשך שנתיים בערך היא רדפה אחריו... האהבה כלפיו עיוורה אותה.. כמה שניסיתי וכמה שחברות אחרות ניסו להחזיר אותה למציאות, זה נכשל... שתבינו, הוא היה די מתעלל בה. מרביץ לה, משפריץ עליה מים.. כל מה שרק היה יכול... אבל היא פשוט התעוורה... היא הייתה נהנת מזה... באיזשהו שלב היא כתבה בפורום כלשהו ומכיוון שאני גולשת לפורום הזה.. זהיתי ישר על מי היא כותבת... היא כתבה עליו... אפשר להגיד שעם הזמן, השנאה שלי כלפיו גברה בעקבות היחסים ביני לבינו עד כדי כך שהרבה זמן התחרטתי על מה שקרה בנינו... אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, כי אם היה אפשר, ממזמן הייתי מוחקת את כל ההיסטוריה שלי איתו... בקיצר נחזור לקשר שלי עם החברה... לפעמים הייתי מתכתבת עם החברה עד לתוך הלילה שלה.. ניסיתי להכניס בה קצת ריאלטי אבל לא הצלחתי... לפני שבוע, היא טסה לפולין. אתמול, שבוע אחרי שהיא טסה, התכתבתי איתה. היא סיפרה שהיא לא בכתה וחשבה שמשהו לא בסדר אצלה. ניסיתי להגיד לה שזה בסדר כי כל אחד מקבל את זה שונה.. אני מאמינה שזה קצת עזר.. ואז היא הייתה צריכה ללכת.. לפני שהלכה, היא זרקה ככה "יש לי בשורות בשבילך". חשבתי שאולי סוף סוף היא שכחה ממנו או משהו אבל לא, טעיתי.. הם הפכו לזוג לפני שבועיים שמתוכן היא הייתה שבוע בפולין.. כאן נכנסות הרגשות שלי... מהרגע שהיא כתבה את זה, הרגשתי מעיין דקירה בלב... אני לא יודעת איך להסביר את זה... כי מצד אחד אני שמחה בשבילהם כי סוף סוף היא קיבלה את מה שהיא רצתה ומצד שני, הוא האקס שלי.. מישהו שפעם אהבתי.. אני מרגישה שמחה ונבגדת בו זמנית.. למה זה כואב לי? הרי אני יודעת שאני לא מרגישה אליו כלום. אני בכלל לא בקשר איתו מאז יום כיפור. איתה אני גם כן בקושי בקשר... הייתה תקופה שהיינו חברות טובות... עברנו ביחד המון... החל מבת המצווה שלה ועד שינה אחת אצל השניה... אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב על זה מאז אתמול... אני באמת מאושרת בשבילהם... מגיעה לה אחרי כל מה שהיא עברה... אבל, אני פוחדת שהיא תפגע ממנו מתישהו... ארר.. מה עושים...?

sh53

New member
אולי כי את מרגישה שהוא צריך להענש

שאת עזבת אותו בגלל..... ולדעתך לא מגיע לו מישהי טובה/נחמדה כמו החברה שלך, אבל צריך לדעת לעשות הפרדה. את חיה את החיים שלך והחברה שלך חיה את החיים שלה. את מבחינתך סיימת איתו (ואפילו שאלו אותך הידידות שלך אם זה בסדר מבחינתך להתקרב אליו ואת אישרת - ככה שלא עשו משהו מאחורי הגב שלך). יכול להיות שאם היה לך מישהו, אז הוא בכלל לא היה מעניין אותך ולא היה לך איכפת מי איתו. אני לא אומרת לך ללכת למצוא מישהו רק כדי להיות עסוקה בו ושלא תחשבי על האקס, אלא להיות מודעת לרגשות שלך ולהבין מאיפה זה בא. יכול להיות שאת שמחה בשמחת החברה, אבל עדיין כואב שיש לה מישהו ולא משנה אם זה האקס או מישהו אחר. יכול להיות שגם אם היה זה מישהו אחר, גם אז זה היה מפריע לך. קנאה זה דבר טוב לדעתי וגם טבעי, זה לא שאת נמצאת במצב בו את מקנאת ומתחילה לעשות תוכניות שנובעות מרוע כדי להפריד ביניהם או כדי לפגוע בהם. את מקנאת וזה נורמלי, מה לעשות עם זה? זה תלוי בך. אפשר לחשוב על זה ולאט לאט לעבוד על זה שככה זה העולם, פעם הוא שלך ופעם הוא האקס שלך וגם לפעמים שומעים שלאקס יש חברה וצריך להתמודד גם עם זה.

אני לא חושבת שהוא צריך להענש..

אני מאושרת שהוא הצליח להתקדם... (הייתה לו עוד חברה מאז שנפרדנו..) כבר ציינתי, לא אכפת לי ממנו... אני ממזמן כבר לא בקשר איתו... לא רוצה גם לחזור לקשר איתו.. אבל, אכפת לי מחברה שלי.. היא עברה הרבה דברים קשים ואני תמיד הייתי לצידה... אני מפחדת שהיא תפגע כמו בפעמים הקודמות... ובקשר אליי, אני לא רוצה מישהו כרגע... גם אם הייתה לי מישהו אני חושבת שהייתי מרגישה אותו דבר... אני ממזמן הבנתי שטוב לי לבד.. אני תמיד מנסה לשכנע חברות אחרות שהן לא מפסידות כלום מזה שאין להן חברים...

sh53

New member
לפעמים צריך להפגע - גם החברה

כי אחרת כשבאות צרות יותר גדולות, אם לא התמודדנו עם צרות קטנות, איך נתמודד עם צרות גדולות? היי שם, אבל אל תדאגי יותר מדיי. דאגי שהיא תדע שאת שם אם היא תזדקק לכתף תומכת, אבל לא יותר מדיי לעטוף אותה בצמר גפן. צריך בחיים גם לדעת לפתור בעיות לבד.

למעלה