למה הרוסים לא משתלבים ?

LudaGirl

New member
לא נעים לי להגיד לכם אבל..

אתם טיפשים, ואל תיקחו את זה קשה אבל זה נכון.. אם הבן אדם חושב ככה שיחשוב.. כאילו שאם נשנה את דעתו הוא יהיה האחרון שיחשוב ככה.. זה לא נכון.. אם יש לו בעיות עם רוסים אז חבל מאוד.. אין לכם על מה לטרוח בכלל להתווכח.. כי זה וויכוח שלא יגמר.. נכון, קשה להגיד במצב שמגנים אותך, לקחת את זה בקלות.. אבל זה כל מה שנותר לעשות כי יש בעיות הרבה יותר גדולות בחיים. ולא אני לא אופטימית.. אני ריאליסטית.. ואני מאמינה שכל אחד מכם יבין מאיפה אני באה ולאן אני חותרת, לא ככה? מקווה שהבנתם אותי..

ymz

New member
אל תשכח לחשוב לשכל מצב יש שני הבטים

עליתי לארץ בגיל 15 ובשנים הראשונות היה לי קצת קשה להשתלב בחברה ישראלית. נכון שתהליך הקליטה שלי היה חלק יחסית אבל גם אני נתקלתי בילידי הארץ גזענים ולא פעם אחת שמעתי משפטים "סימפטים" הקשורים לניכוח הגוף שלי, כמו כן הופתעתי לגלות שמשפחתי דוגלת בשושלת נשים העוסקות במקצוע הוותיק בעולם וכו'. אז באיזשהו שלב פשוט אמרתי לעצמי שאני לא צריכה להיות חלק מחברה ירודה כ"כ והפסקתי לנסות להתחבר לצברים.נכון להיות המצב שונה, ויש לי חברים ילידי הארץ וגם עולים. לפני שזורקים אבן לכיוון העולים שלא רוצים מומלץ לשים לב לצורת ההתנהגות של ילידי הארץ וגם לעולים הוותיקים ששכחו מה זה להיות עולה. חשוב להבין שילידי הארץ לא תמיד מאופשרים לעולים להתקרב ולהתמזג בתוך החברה בצורה חלקה. נכון שתהליך עליה הוא בעצם חזרה למולדת ההיסטורית אבל בעיניי לילידי הארץ וכגם לעולים וותיקים יש כאן תפקיד של מארח שזה תפקיד חשוב,אך לצערי לא כולם מארחים טובים. כשבן אדם מרגיש לא רצוי הוא נסגר ולא רוצה להתקשר ולרוב פוגע בחזרה. ולהזכירך, גם העולים הראשונים שעלו לארץ והתחילו לבנות אותה עלו בעקבות המצב הרע שהיה בארופה. וזו גם ההיסטוריה של העם היהודי שנמצא בגלות כל עוד לא מסלקים אותו משם. מה לעשות, כאלה אנחנו היהודים. הוויקוח הזה לא נולד היום ולא לפני 10 שנים, השאלה מה שני הצדדים עשו בשביל לשנות את המצב?

D SHADY

New member
תגובות!!!!

לא קראתי את כל התגובות אבל הספיק לי לקרוא כמה ואת הנושא,אז ככה תאת לא יודע מאיפה להתחיל,דיברת על ה"גויים" שגרים פה..אז למה שממשלת רוסייה לא תגרש את כל "היהודונים" מארצה וכך גם ארה"ב וכ"ו,השאלה המרכזית היתה למה הרוסים לא משתלבים?בוא אענה לך בכנות ומניסיון,הגעתי לארץ בשנת 91 ולצערי הגעתי לשכונה שלא היו שם כמעט רוסים והרוב היו ישראלים גזענים שאני בטוח שאתה גם יית אחד חרא כזה,בשבוע הראשון כשהיתי כולה ילד קטן ותמים בכיתה א" הלכתי לחנות לקנות לי איזה ממתק אבל בדרך נטפלו אליי כמה ילדים גדולים שפיצצו אותי מכות ואף גרמו לי לזעזוע מוח קל,למה?הסיבה היחידה בגלל שאני רוסי,ככה כנראה היו צריכים לקבל אותי לחבר"ה נכון?כדאי שאני אשתלב מצויין,ועוד כל התקופה בב"ס היסודי וכל העלבונות והכל שגרמו לי לפציעה עמוקה בנפש עד עכשיו ולפתוח לך תלב גם לשנאה קטנה...כל הב"ס היסודי היה גהנום שלא ניתן לתאר ולפי דבריך כמובן זה היה מתוך "אהבה" ו"רצון" לעזור לי להשתלב זאת גם הסיבה היחידה שהרוסים חיים במעגל שלהם ואתם עוד מעיזים אח"כ לחשוב למה אנחנו לא משתלבים ואני כ"כ מאושר שהרוסים כ"כ עלו בארץ שזה נובע מחנויות...דיסקוטקים ...ערוץ טלויזיה וכ"ו כ"ו כ"ו...ועל החיילים שדיברתם וכ"ו והערבים,שמעו משהו קטן הערבים הדרוזים תורמים פי אלף יותר לבטחון המדינה ובצבא מאשר החרדים ה"לא מושחתים" האלה...מאיפה אתם חושבים שבאות ההתרעות על פיגועים?!מהחיילים הדרוזים שרובם גם משרתים במסתערבים ומלא בקרבי ובגלל זה המוסלמים לא סובלים אותם...ובקשר לרוסים אני אישית מכיר כמה חיילים שמשרתים ביחידות עלית קרביות בצבא והם לא יהודים שבגללם אפס כמוך ומשפחתו יושנים טוב בלילה...אני אישית שירתתי חצי שנה בצבא ויצאתי על אי הסתגלות מכמה סיבות ...בעיות בבית שלא ניתן לפרט והחוסר מוטיבציה לשרת,במיוחד אחרי שעובדיה לא יודע אם אפשר לקרוא לאחד כזה גזען בכלל רב-אמר בטלויזיה שכאשר החיילים הרוסים הלא יהודים מכינים אוכל בצבא שהישראלים ימנעו לאכול מהיידים של הגויים האלה,ועוד שהאפס המושחת הזה יושן טוב בלילה מכיוון שהחיילים האלה מגינים עליו וילדיו לא הולכים לצבא מכייון שהם טוענים במשפט הדיבילי שלהם "תהילים נגד טילים" הדבר הזה זאת פשוט בושה לכל דבר לא יודע איך הוא בכלל העז להגיד את זה בטלויזיה שעוד הרבה מומיות חרדיות הולכות לפי דבריו וכל מילה שלו "קדושה" כזה בן אדם היתי יכול להרוג במו ידי בלי להצטער על כך דקה..ועניין הקבורה שאף אחד לא מטפל בו-חייל לא יהודי שמספיק יהודי בישביל לשרת בצבא נהרג קוברים אותו 20 מטר מאחורי הגדר איפה שלרוב קבורים מחבלים ועובדים זרים זאת התודה והערכה לחיילים שנהרגים למען ה"מולדת" פשוט זוועה ולרוב גם אף אחד לא בא להלוויה כגון חברי כנסת וכ"ו כי לפי דעתם מת עוד גוי פראייר ששירת בצבא...אני גם לא אומר שיקברו תחיילים הלא יהודים עם יהודים שיעשו חלקה צבאית בישביל החיילים הלא יהודים אבל לא עושים בעד זה כלום כי שותקים ואפילו לא נותנים להיקבר בבית קברות נוצרי רגיל לד"וג אלה רק איפה שהממשלה מורה-שאמרתי למפקד שלי על עניין הקבורה וכמה שהוא כיבד אותי הוא פשוט נהיה אדום וגימגם כי הוא ידע שאני צודק...ובכלל רוב הלא יהודים מתגייסים לקרבי ולוקחים אחוז גבוהה ביחידות הקרביות לפי הסטטיסטיקה של השנה האחרונה...בואפשר לפרט עוד שעות במילה אחת זה אי צדק...ולפי דעתכם בימינו 60% או שמקבלים פטור לפני הצבא או בזמן הצבא...כשתגיעו לצבא תבינו שבצבא אין שום הגיון ו 30% אפשר בכלל לשחרר רק בגלל החוק הדיבילי של שרות חובה מתבזבז כסף רב על כלום..אני אתן ד"וג אצלנו בבסיס במשרד רס"ר היו 15 עובדים ש 2 היו יכולים לעשות תעבודה בלי מאמץ והם רק באים לבסיס בוהים בקיר והולכים בצהריים הביתה -זה ממש כל התפקיד...אם היו משחררים את מי שלא צריכים אותו הצבא היה חוסך כסף ונהיה יותר מקצועי והכל...דיברתי פה על הרבה דברים והכל...אבל בכלליות לאפס שכתב את נושא ההודעה היתי מאוד רוצה להיפגש אתו פנים מול פנים לדון על כמה סוגיות אני לא מדבר על אלימות שלא תחשבו,ובכלל בעניין ההשתלבות אחרי שעברתי לב"ס תיכון ועליתי לכיתה ז" פתאום נדהמתי כמה החיים יכולים להשתנות והיו מלא רוסים והכל וגם הישראלים היו ממש סבבה והכל...ממש לא יצא לי מישהו יגיד רוסי "מסריח" או משהו כזה בתיכון כנראה רק בגלל שהם פוחדים מהרוסים לא כנראה אלה בטוח..והלוואי היתי פוגש מישהו שיגיד לי כזה דבר עכשיו אוחח מה שהיה קורה לו כי אם מישהו כמוני לא יטפל בו בדרך פיזית הוא ילך על אנשים שלא יוכלו להגיב והגבתי כמה פעמים שפעם אחד גם מישהו ירד כמעט על הברכיים בכי שאני אעזוב אותו...כתבתי פה על הרבה נושאים והכל מבולבל מקווה שתבינו משהו חח

d i a m o n d

New member
צודק אח&#

בארץ כולם מפחדים מרוסים..חוץ מקווקאזים שבעצמם חצי רוסים!!!

למעלה