למה הפורום הרוס? המממ...

בבר

New member
למה הפורום הרוס? המממ...

ואי אפשר לראות את כל ההודעות יחד עם כינויינו המהממים , נשאלת השאלה?

bduya

New member
הרוס?

על מה את מדברת בבר? הפורום לפי נקודת ראייתי בסדר גמור היום... דווקא מצוין. תראי, אני מצטערת אם חשבת שאני כועסת עליך. כי אני ממש לא... אין לי שום סיבה בעולם. לפחות אני לא חושבת שיש לי. עבר עליי מלא בשבוע האחרון ובגלל זה אולי חשבת ככה... בכל אופן עינב, הכל מצוין וטוב... מה איתך? איך הלימודים? הסרטים? רציתי לשתף אותך אני התחלתי ללמוד על אלפרד היצ`קוק היום וראיתי את אחת היצירות שלו ``ציפורים`` נכון ענק? איזה חכם הוא... כל סצנה, כל משהו בסרט שלו משמעותי ביותר. אין דבר אחד שלא הושקעה בו טונה מחשבה. לגבי השוטים החכמים שלו בכלל אני יכולה לחרטש לך המון... וכל זה אם באמת למדת עליו או לומדת בכל אופן.. המורה שלי אמרה לי שאנו לומדים ברמה של אוניברסיטה והיא מלמדת אותנו מהסיכומים שלה בקלסר משנה א` בתולדות הקולנוע אז יתכן ויש לנו אותו חומר... למדתי כבר את כל תקשורת המונים והיתה לי על זה גם בגרות הלך לי די טוב... למדת את זה? כל השפעות הטכנולוגיה וכו` וכו`.. זה יותר החלק הסוציולוגי בענין... נורא מענין בכל מקרה. בהצלחה בהכל בבר. :)

בבר

New member
הסבר

אני לא רואה את כל ההודעות ובסוף הדבר כתוב EROR ולא רואים את הכינויים שלנו ומספר ההודעות שכתבנו - זה בכל הפורמים משום מה . מישהו<חפרפרת?> התעלל בפורום תפוז . בכל אופן אני הולכת לישון ומורני לא השארת מודעה בצהריים שאת פורשת ואני הגבתי אליה ובאופן מתורי שתיהן נעלמו? מה קורה כאן? לילה טוב וביי בנתיים, עינב.

מורני !

New member
אז ככה...

תנסי לעשות ``רענן`` אולי תקבלי את כל הפורום.. אם לא תמחקי את הקוקיס שלך... את נכנסת לשם דרך - המחשב שלי - תיקיית C - וינדוס - קוקיס - למחוק הכל חוץ מאת האינדקס - ללכת לסל מחזור - למחוק הכל משם - ולעשות ריסט למחשב. דבר שני - בנוגע לזה אני אכתוב הודעת מורחבת יותר לכולם. ורק מחר בבוקר. או יותר מאוחר הלילה. לילה טוב.

למעלה