למה הם שותים?

Beat Girl

New member
כל מה שיש לי להגיד זה

אווץ'

sheerush

New member
אויש נו באמת...

מה אתם עושים מזה סיפור? אתם לא שותים? מה זה השטויות האלה... אה בני כמה אתם?

Beat Girl

New member
מי עשה סיפור?../images/Emo6.gif

אבל בכל זאת אני לא חושבת שאת היית נהנת אם היו כותבים עלייך כתבה כזו...

sheerush

New member
חחח נו זה מה שאני אומרת...

למה הם עושים עניין מהכתבה הזאתי? הם שתו, מה אנשים בגיל הזה לא שותים? לא קרה כלום.. זה לא משו מטורף שצריך לעשות כתבה עליו לדעתי.. זה לא היסטריה זה דבר כאילו רגיל.. ואף 1 לא היה נהנה אם היו עושים עליו כזאתי כתבה ברור

מזל ורן

New member
מה אכפת לכם

מה הם עושים ? אתם אם אתם לא רוצים אל תשתו אבל אתם תגידו להם אם לשתות או לו מה אתם עושים סיפור מכל דבר כל אחד חיי את חייו כרצונו...

o m g

New member
אם אני לא טועה-

החוק אומר שאסור למכור לבני 18 ומטה אלכוהול, אבל לפי מה שאני יודעת אין חוק שאומר שאסור להם לשתות אלכוהול... חוץ מזה, שיעשו מה שהם רוצים... הם לא מורים ביסודי ולא עושים קלטות ילדים, שיעשו מה שבראש שלהם

LiEllaaaa

New member
חיים בסרט זה מה שאתם!

כל יום שישי שהבנים יוצאים הם שותים ככה זה! ובמסיבות צריך להתפרק.. כל אחד בדרך שלו.. לשתות לרקוד להתנשק עם בנים..קחו את זה מפה..כל אחד והגבול שלו כל אחד ומה שנראה לו לנכון! למה לא להנות קצת לפעמים ולבלות? הם לא אלכוהוליסטים הם בני נוער זה נורמלי לחלוטין! ומי שאמר שהם ילדים חמודה בן 16 ובן 17 זה כבר כבר נוער במילים אחרות אומנם ילדים אבל ילדים גדולים! כל עוד יש להם שכל וראש על הכתפיים אז שיהנו מידי פעם למה לא!

sweetdreams

New member
הטענה היחידה שלי היא לברמנים שמכרו

להם אלכוהול.. אם מישהו פה לא ציית לחוק זה הם, ולא מתן ואלמוג. זה לא דבר חדש שאנשים שותים מתחת לגיל 18, מי פה לא עשה את זה? החוק מפיל את האחריות של הבגיר, ולא על הקטין. שזה הגיוני מאוד- שברמן מעל גיל 18 שעבר הסכמה למכור סמים לא קלים יישא באחריות הזאת, ולא קטין שהמחוקק מעריך ששיקול הדעת שלו עדיין לא מבוסס מספיק.

Beat Girl

New member
וואו חבר'ה עשיתם מזה סיפור...

כולה השתכרו קצת.. אפשר לחשוב
בעיה שלהם בלבד,הם ממש ממש לא אמורים להוות איזשהי דוגמא לנוער. הם בני נוער בעצמם ויש להם זכות לחיות איך שבא להם.

למה הם לא מצייתים לחוק!?

בדיוק מאותה סיבה שכל בני נוער אחרים בגילם לא מצייתים לחוק! ובדיוק מאותה סיבה שגם מבוגרים עוברים על חוקים! ובדיוק מאותה סיבה שכל בנאדם אנושי עובר על חוקים!

sweetdreams

New member
תלוי גם על איזה חוקים ../images/Emo13.gif

איך שאת מציגה את זה, זה נראה כאילו זה מאוד לגיטימי להפר חוקים

החוק אומר שאסור למכור אלכוהול

מתחת לגיל 18. אין חוק האוסר על שתיית אלכוהול, או חלוקת אלכוהול. ותעשו לי טובה, אני לא רואה כל רע בשתיית אלכהול במסיבה מאורגנת שכזאת. תפסיקו להיות כבדים. ואני מאוהבתתתתתתת במתן, למה הסנוב לא מחזיר לי אי מייל???????

למעלה