למה הם צוחקים ?

מור ד

New member
למה הם צוחקים ?

שנה שעברה מישהו שמע בטעות שאני צמחוני ומאז כולםה יו יורדים עליי והציקו לי בהסעה! גם אצלכם? השנה אני בבית ספר חדש ואף אחד לא יודע עליי

adva g

New member
על זה עדיין לא שמעתי...

כנראה שבבית ספרך הישן התלמידים היו מאוד תינוקיים. לי אין שום בעיות בגלל שאני צמחונית, למרות שלחלק זה נראה מוזר ("מה?! את לא אוכלת בשר? איך את יכולה?!").

adipo

New member
אח שלה- תתגאה בזה!

אין לך צורך להסתיר את זה, זה חלק נכבד מהזהות שלך... אם צוחקים עליך תחזיר להם באותה מטבע- תצחק עליהם (אני בטוחה שתמצא כבר את הדרך הטובה ביותר לעשות את זה). יום טוב וחג שמייח עדי

מה????????????????.

אצלי שאמתרי שאניצימחונית כולם פירגנו ואמרו כל הכבוד........... ושאלתי אותם למה הם לא והם אמרו שזה לא חשוב להם בעלי החיים

t i n k

New member
לא צריך להתבייש להפך!!!

צריך להתגאות בזה!!! גם עלי החברה יורדים אבל אחרי 6 שנים הם התרגלו... חוץ מזה למה להתיחס לאנשים שלא אכפת להם, זה רק אומר דברים רעים עליהם, שלא אכפת להם!

t i n k

New member
טוב זה יצא דיי עקום אבל...

כול הכבוד לך שאכפת לך, להם או שלא אכפת או שלא אכפת מספיק, הם מעדיפים למצוא תרוצים נוחים וככה הם משכנעים את עצמם שזה לגיטימי.

לילךLilach

New member
מי שצוחק לא ראוי בכלל להתיחסות

זה מעיד על בורות וחשיבה רדודה. אני חושבת שמי שצחק עליך ,הוא אדם אומלל ומסכן - תאר לעצמך: אתה אולי ספגת ממנו הערה עלובה ,אבל האומלל צריך לחיות עם עצמו יום יום זה נשמע לי עונש מספיק גדול נכון? בקיצר פשוט להתעלם מאנשים כאלה ,לא שווים התיחסות ולו הקטנה ביותר.

enbalush

New member
זה לא קשור ל"צמחונות"

זה קטע של חבורת אידיוטים שמנסים להיות בצד ה"חזק" ע"י ניצול תכונה של אדם ששונה, זה יכול להיות כל דבר...עדיף במקרה כזה להתעלם ולהתחפף מהסביבה... בהצלחה בבי"ס החדש, אני מציעה לך להכיר קודם אנשים שיחבבו אותך, ליצור קשרים ואם יהיה צורך גם לספר ולא להסתיר, אבל לא לפני שמכירים אותך, כי החברה של בתי ספר היא קשה!

Weird Eyal

New member
נכון

אני כל החיים שלי כשצחקו עלי פשוט הרבצתי כמו מטורף... ולמשל באמריקה העיפו אותי בגלל זה מבית ספר... שם צחקו עלי שלא ממש ידעתי אנגלית וכמובן שאני שמן..... תבין מור אני אחד שכל החיים צחקו עליו ואני יודע טוב מאוד מה זה... למדתי פשוט להתעלם מזה... שיהיה לך ולכולכם יום מצויין

tipid

New member
לצערנו דבריך נכונים לא רק

באוכלוסית תהתלמידים אלא בכלל האוכלוסיה. זה נובע בגלל החינוך הקלוקל שקיבלו מההורים בבית ,לדעתי הכל מתחיל בחינוך בגיל הרך. ובמכאוב לב אני אומרת שנהפהנו ככל העמים ומתקיים בנו הפתגם: אדם לאדם זאב במקום לעזור איש לרעהו ושתשרור אחווה הדדית והקשבה לזולת גם אם האדם לא מקבל תמורה כלשהיא בעבור ההקשבה.

הי מור! (פעם ראשונה שלי כאן)

גם אני צמחוני (מגיל 8), ולאורך השנים אמנם לא היו ממש ירידות לחיי, אבל הרבה לגלוג והקנטות, בעיקר בצבא (הכינוי הכי נפוץ היה "יפה נפש". ממתי יש משהו רע בנפש יפה???). תמיד הייתי מאוד שלם עם הבחירה שלי וקיבלתי את התגובות הלא-תמיד-אוהדות כחלק מהעניין.

Weird Eyal

New member
דרך אגב מור...

כשגרתי בצרפת והייתי צימחוני למשך שנה בערך... מישהו פשוט זרק עלי המבורגר....... הייתי שם בהפגנה נגד אכילת בשר (מול מקדונלדס) ומישהו זרק עלי המבורגר (בלי הלחמניה) מיותר לציין מה קרה לאותו בן אדם..... וגם בבית הספר שם מישהו זרק עלי פרוסות של נקניק...... אז תגיד תודה שזה רק מילים מהמפגרים אצלך בבית הספר / הסעה

CaT LadY

New member
מור

איפה רק לא היית אייל?:) מור תשמע גם עליי יורדים ולא רק אנשים שאני לא מכירה אלא גם החברים הכי טובים שלי... לחלקם הסברתי והם הבינו את המסר הרציני שבזה והפסיקו אך חלקם אפילו לא רצו להתייחס... לדוגמא אתמול ישבנו אני ועוד שלושה חברותיי בקניון שבעירי והן החליטו להזמין כנפי עוף... אחרי שהן התחילו לנגוס בכנפיים אחת מהן החליטה ברוב חכמתה להפגין את ה"חכמה" שלה וכמעט לתקוע לי את הכנף לתוך האף... הסתכלתי עליה ופשוט אמרתי לה עד כמה שהיא עלובה ובורה...והיא פשוט המשיכה לצחוק כמו מטומטמת (טוב לא כמו..:) מאתמול הבנתי שהילדה לא לוקחת אותי ברצינות ולכן גם אני לא אקח אותה ברצינות וגם כמובן את העקרונות שלה. תלמד מי הם חברייך ואל תפחד להודות בפני החברה מי אתה!!!! dont be ashamed of urself!!!!

למעלה