הוא מחייך כי חשב שיוכל להפיל על נתניהו את האסון וזה הדבר היחיד שמעניין חלאה כמותו
תשמע
תשמע
אני יודע להעריך שקר טוב גם אם זה נגדי ועל חשבוני
אבל זה מה זה פוטומונטאז' גרוע
פעם הבאה תשתדל יותר .
זה עדיין נראה לי כמו פוטומונטאז'זה מ- ynet
התמונה לקראת סוף הכתבה![]()
"חשבתי שיש לי התקף לב, הסבירו לי שזה פוסט-טראומה. מאז אני במעקב פסיכיאטרי. התרופות עוזרות, הטיפול עוזר"
עוז דוידיאן נכנס 15 פעמים לאזור הנובה וחילץ 120 איש, אבל הזוועות שראה והמחשבות על מי שלא הצליח להציל עדיין רודפות אותו. "יש מיקומים שהגעתי ולא היו בהם חיים. הרבה פעמים אני חושב, אולי אם הייתי נוסע מכאן הייתי מספיק יותר", הוא אומר, וחושף את הרגע שבו הופנה לטיפול. "לא יודע אם אצליח לחזור לעצמי"...www.ynet.co.il
פעם הבאה לפני שאתה מגיב תשתדל יותר .
זה בינך למנהלי אתר YNETזה עדיין נראה לי כמו פוטומונטאז'
מותר לו. הוא מ'הצד הנכון'. חכה שאיזה צלם יתפוס את נתניהו עושה אפצ'י היום ולפניך כותרות העיתונים של מחר.למה הוא מחייך ב 7/10
הוא לא היה אמור להילחם/להציל אנשיםמותר לו. הוא מ'הצד הנכון'. חכה שאיזה צלם יתפוס את נתניהו עושה אפצ'י היום ולפניך כותרות העיתונים של מחר.
בדקתי איפה מופיעה התמונה הזאת. וראיתי שהיא מציפהזו תמונה שנוצרה בAI ב93%
הבחנתי מייד אבל שלחתי למכון לבדיקת תמונות צפה בקובץ המצורף 151189
התמונה פורסמה ב ynet בכתבה של אנשי האתר שהלכו לראיין אנשים שנטלו חלק/"התפרסמו " ב- 7/10 כלומר תחקיר ולא ידיעה חדשה שצריך לפרסם מיד. רוצה לומר שהיה להם הרבה זמן לבדוק ולהכין את הכתבה שלהם.בדקתי איפה מופיעה התמונה הזאת. וראיתי שהיא מציפה
את הרשת באתרי תעמולה ימנים. היא מופצת ללא בדיקה .
הם משתמשים בה להפצת את הרוע וההסתה הימנית.
דרך אגב אפילו אם התמונה נכונה היא לא אומרת כלום.בדקתי איפה מופיעה התמונה הזאת. וראיתי שהיא מציפה
את הרשת באתרי תעמולה ימנים. היא מופצת ללא בדיקה .
הם משתמשים בה להפצת את הרוע וההסתה הימנית.
יש בהודעה אחרת ,למטה יותר קישור לאתר ynetדרך אגב אפילו אם התמונה נכונה היא לא אומרת כלום.
לראות תמונה בלי הקשר זה מטורף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.