למה דווקא אני ?

פורמה

New member
אז בוא אני אגיד לך משהו

מכל דבר פעוט שאדם עושה בחיים שלו אפשר לספר סיפור שמן ועסיסי, פסיכולוגי ועמוק. אם נניח רגע בצד את השאלה האם הסיפור הוא אמיתי או לא, ונתמקד יותר בשאלה האם הוא נחוץ או לא. כל כך הרבה אנשין בעולם הפסיקו לעשן לתמיד, ושלמים עם זה מא' עד ת' גם בלי להתדיין עם עצמם בסוגיות כבדות שכאילה. פשוט הפסיקו ודי. רק משום שהיו נחושים שזה מה שהם רוצים, או לחלופין, שאת העישון הם לא רוצים עוד. מתוק שלי, עזוב אותך משטויות. לא צריך יותר מזה כדי להפסיק לעשן. אפשר להעזר בכל מה שאדם ימצא לנכון כדי להשיג את המטרה בצורה קלה יותר, גם זה בסדר גמור. ואם אדם צריך לטפל בבעיות נפשיות שלו, ללא קשר לעישון, מוטב שיעשה זאת. אי אפשר לכפות טיפול פסיכולוגי מסורבל על מי שרק ביקש לעצמו להפסיק לעשן. זה כבד, לא לעניין, וגורם סלידה. בעניין הלהצביע על מעשה שאני גאה בו, תסלח לי אבל אם לך יש רק אחד, אז אתה מטורלל לגמרי, אתה לא חושב שכדאי שתרפה את אחיזתך מאותו מושא גאווה אחד יחיד, ותתקדם להבא..? ועוד שאלה, אם אנשים סביבך לא ממש מוכנים לקבל את דעותך וגישתך, אז למה אתה ממשיך להתעקש עליה פה? אתה לא חושב שזה קצת אלים ואגרסיבי? (שלא נדבר על לא מנומס..) בכל אופם, כל התגובות שכתבת הן לא מספקות ואני מוצאת לנכון שזה מיותר לנמק ולפרט. כל טוב.

למעלה