למה ?? גברים ?

נשית

New member
למה ?? גברים ?

למה גברים למה ? ברגע אחד אתם מקסימים ומיד ברגע שני מאוד, מעצבנים למה ? נשית

מי עצבן אותך חמודה?

רק תגידי לי....ותראי שהכל יהיה בסדר. :cool: דרך אגב, יש לנו חברת פורום חמודה שגרה עוד יותר רחוק ממך... :cool:

חוששת

New member
אל תעצבן אותי חמוד!

זו חכמה קטנה מאוד לדעת את הפרטים של כולם ולא לגלות... ו``חמודה`` זה לא רמז כולן כאן חמודות ומי האשת-חיל שעלתה על כולנה?

חחחחחחה, איזה חושים יש לך.....

כן,את זאת הרחוקה יותר..... ואני יכול להבטיח לך שהיא נשואה יפיפיה וחמודה מבית טוב.... :cool:

חוששת

New member
סתם רציתי לסחוט מחמאות.... 8-p

ידעתי.. אבל רציתי שתתפתל.... גם אני הרי נשואה מבית טוב... יפיפיה? - תגיד בעצמך...

נשית

New member
חוששת למה לחשוש

לאבלוני יש מקום ל :כולן ואגב כמה רחוקה את ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםם נ.ב רוצה פרטים ....מי ....מהיכן.....בת ....כמה ..?

אופס.......לא כאן !

אני אסייע לך....באופן שרק את תביני. היא ממוקמת תחתייך, צעירה ממך בכ-3 שנים ויש לה ילד. אין לי בעייה שבאישורה של נשית אתווך בהחלפת פרטים. לגבי אחת אני בטוח ובשנייה אני `חושד`.......ביחס לנחמדות השופעת.

חוששת

New member
לא הבנתי כלום.. חחח...

ואצלינו אומרים : החושד בכשרים לוקה בגופו (חז``ל) משהו שנשאר לי מבית ספר.

אורמור

New member
חוששת את פה??? עניתי לך על שאלתך

בשירשור שבו שאלת.. צאינה וראינה.. אור

חוששת

New member
הייתי והרגע חזרתי וראיתי...

תמיד נכנסתי דרך הדף הראשי של MSN ולכן לא ידעתי על קיומו של הדף ההוא תודה עבור הטיפ תודה שבחינם ואת יודעת מה אומרים אצלינו? מה שבחינם עולה הכי הרבה... מבטיחה לך חיבוק בתמורה תודה!!

חוששת

New member
היי חמודה

קיבלת כ-א-ל-ה מחמאות אז גם אני במעריצות... אשמח לשחק אתך פינג פונג של מילים זה שם המשחק פה וכולם יכולים... נשתמע...

ketty

New member
כי הם......גברים

אנו הנשים מאוד מעצבנות.... אבל הכי הכי הכי... מקסימות

אורמור

New member
רבותי?! נכנס בונבון ולא ברכוהו?????

אייך קרה כדבר הזה? בנות..אתן עייפות.. אני מבקשת קצת יותר עיירנות.. כי מעלם לעלם..נגיע לחלם.. סתםםםםםםם אבל.. אהלן בונבון.. תפסת כבר כיסא? שנעשה לך הכרות עם החוטאים והחוטאות? רק תגיד.. יכול להכנס ללישכה של כל אחת בלי חשש בלי סוד בחושך..בלי(אור) ובכנות וצדק.. (יש עוד אבל התעייפתי..) בקיצור ברוך הבא אור

bobon

New member
וואו איזו קבלת פנים

תודה וברוכים הנמצאים רק אני לא מבין איך אני נעשיתי בובון תפסתי כסא ואני רוצה לעשות היכרות עם חוטאים וחוטאות כמוני

אורנה1

New member
אני עדיין מחפשת את התשובה...

אבל משום מה, הם לא נותנים אותה. מעניין למה.

למעלה