למה בשר טחון בהקפאה מחליף צבע?
קניתי בשר עגל טחון בסופר (טחנו לי במקום) והיה לו צבע ורוד-אדום יפה. שמו לי אותו בקופסת פלסטיק (בלי מכסה) ועטפו בניילון נצמד. שמתי את הבשר בתא ההקפאה במקרר. עברו חודשיים (לא יוצא לי לבשל הרבה...) וכשרציתי להפשיר אותו שמתי לב שהוא קיבל צבע חום כהה. זה נורמלי? אולי יש בעיה באריזה? או בתא ההקפאה?
קניתי בשר עגל טחון בסופר (טחנו לי במקום) והיה לו צבע ורוד-אדום יפה. שמו לי אותו בקופסת פלסטיק (בלי מכסה) ועטפו בניילון נצמד. שמתי את הבשר בתא ההקפאה במקרר. עברו חודשיים (לא יוצא לי לבשל הרבה...) וכשרציתי להפשיר אותו שמתי לב שהוא קיבל צבע חום כהה. זה נורמלי? אולי יש בעיה באריזה? או בתא ההקפאה?