למה בכלל להתחתן?

FineSilverMan

New member
טוב, לא מסכים

אין הוראות יצרן.
אנשים שונים אוהבים דברים שונים.

אפשר לדעת בן כמה אתה והאם אתה נשוי?
או שהסנדלר הולך יחף?

אתה יכול לנסות את דבריי...

אם לא יילך [כמובן, אחרי שתמצה את הכל] - אז נכתוב פה בפורום
[דידי9 את מוזמנת להתנדב, כותיקת הפורום] - "איש המתח הולך יחף", "אתם מוזמנים לחתום". אני גם אחליף את האוואטאר שלי.

FineSilverMan

New member
כמובן שאני יכול לנסות

ברגע שאבין מה אתה אומר
כי עד עכשיו, בהחלט לא מובן.

זה לא יהיה מובן.

כי בתחילה ציינתי בפניך שהפורום זה לא קמפוס.
אני רק מעיף אותך קצת למעלה....אתה תמשיך משם עם השאלות שיש לך על הלב הלאה.

דידי 9

New member
מה

אתה רוצה מהחיים שלי..............:)

לא הבנתי מה התפקיד שלי פה.

לא להתחתן.

לקדש.
רב , שני עדים, וסיימת את הסיפור.

דבריך מעידים שלא הבנת את משמעויותיה של החופה היהודית (טמונים בה כל היסודות לנישואין מאושרים).

זה דווקא נשמע רומנטי

הרבה יותר מהחתונות של היום באולמות. ויש בזה איזה יופי. למרות שבד"כ אני די אנטי.

galyamim

New member
אשריך..

אני אמרתי למשפחה ולקומץ חבריי הקרובים שאם וכאשר אתחתן אז רוב הסיכויים שהם לא יבואו.. ענו לי "מה?!, לא תזמין אותי?" והשבתי ש-אני יותר אגרום עוול מאשר אושר, כי יהיה מדובר במשהו מאד רוחני, משהו של כעשרה אנשים במקום מבודד ומרוחק עם אוהלים וכו', בטבע, דבר שממש לא יתאים לרוב האנשים- אך אני עדיין אשאיר אז אפשרות הבחירה בידיהם (רק שאנסח את זה באופן שכשהם ירצו לא להגיע, הם לא ירגישו רע עם עצמם..). אם וכאשר אתחתן אז זה יהיה בשבילי ובשביל זוגתי, וממש לא בשביל אף אחד אחר, כך שאני אצא נשכר מאותו ערב. קצת עצוב לי, אולם, על כל השאר שאולי מתפארים בערב אחד בשנה על כל מוזמניו והאוכל והדיג'יי.. ואח"כ רואים מה השווי של זה..

אבל זה החיים כאן, מטריאליסטיים ברובם, ואין נכון או לא נכון, המקסימום שאפשר לעשות הוא לא לעשות או כן לעשות..

על אדם שמתקשה להירדם בלילה עקב (למשל) חוב כספי קטן לחבר, אני אומר "גבר!!, בנאדם!!", אך על אחד שמתקשה להירדם מהמחשבה שבחתונה יהיו פחות מ-500 איש או זה לא יהיה הדיג'יי הכי נחשק או טבעת הכי יקרה, אני אומר שאני חומל אותו...

אחזק את דבריך בכך...

שיום החופה של האדם הוא היום הגדול ביותר של האדם בכל ימי חייו.

לא חושב שכולם מבינים את זה ולראייה העיסוק המיותר בהחלט במספר המנות, בפליליסט שינוגן בערב או כיצד יהיה אופי הצילומים של החתונה.

צודק לגמרי

זה כאילו הוצאת לי את המילים מהפה. אני בכלל מעדיפה לחתום על חוזה או משהו בנוכחות גג 10 אנשים. ולברוח לחו"ל לטיול נחמד. לפעמים המחשבה מרחיקה עד כדי ..אם צריך את זה בכלל. אם אוהבים למה צריך לעשות לזה טקס בכלל. אבל אז האישה שבי או האדם שבי יוצא ואומר - לא, יש בזה משהו. גם אני רוצה להראות את ההתחייבות שלי.
רק למה ליד 300 איש. זה נורא אישי לי.

SupermanZW

Well-known member
אתה צודק

חתונה היא סתם בזבוז זמן וכסף חסר תועלת. לכן אני ובת זוגי החלטנו לא להתחתן, אין טעם לעשות דבר שלא מביא תועלת.

דעתי

היא שזה משאת נפשו של כל אדם נורמטיבי שרוצה להגשים את עצמו בחייו!
אף אחד לא מבטיח הרים וגבעות ואושר עילאי ,אלא סטטוס חברתי שאתה מתקדם בו ומקים משפחה בישראל!

בשביל הרגשה האישית בשביל המעמד החברתי בשביל האנשים היקרים לנו והמשפחה ,בשביל הערכים והאמונה ועוד ועוד ,ואם חלילה לא צולח מכל סיבה שהיא ממשיך הלאה ומתקדמים

מסכימה מסכימה מסכימה!

אכן, גם אני לא מבינה מדוע שני אנשים שאוהבים אחד את השני חייבים לספר על כך לכל העולם, תוך בזבוז משווע של הכסף שאין להם.

אנשים שרוצים לחיות יחד- שיחיו יחד, למה הם צריכים את שבירת הכוס בשביל זה?
אני בכלל נגד חתונה דתית כי אני לא מוכנה שמישהו יקנה אותי, ועוד יותר לא מוכנה לקרוא למישהו בעלי- שהוא הבעלים שלי ובועל אותי. מילה נוראית.

באופן כללי, אני לא מאמינה באהבה אחת לכל החיים, כשכל כך הרבה זוגות מתגרשים היום, אין טעם בהבטחה שתישאר עם אדם אחד לעד- אם ייצא- טוב, אם לא ייצא- גם טוב.

mri10

New member
ומה זה בעל הון

שהוא בעל חלילה את ההון?? אישך לא קונה אותך במובן המסחרי של המילה,הוא מקדש אותך ומפריש אותך משאר נשות העולם כדי שתהיי מיוחדת רק לו. בתוכן הפנימי של הרעיון,קידושין זה משהו שאמור להחמיא לכל בחורה. זה נכון שרוב מוחלט של הגברים מבצעים את הטקס הדתי כמו רובוטים מבלי להתחבר למהות. את לא חייבת להיות כמו כולם.

כי כשהבנות היו קטנות שיחקו בבובות

וצריך בובה של בן רק כדי שיהיה חתן במשחקים שלהן.

אף פעם כשהיית קטן ותמים לא אמרת לגננת או לילדה ששיחקה
איתך בואי נתחתן?

אוקיי אז בוא נסביר לך כמו בגנון, אם אתה אוהב אותה והיא אוהבת אותך סבבה, אבל אם רוצים לקנות אוטו, כלב, בית, חיים משותפים על כדור הארץ ואולי ליצור עוד קצת חיים...האוהב אותך זה לא מספיק בתור הסכם מחייב לזוגיות, במיוחד שהאיבר שלך בתור גבר מאוד מסוגל לאהבת
חינם לכל מי שתחפוץ...וגם מי שלא...ובגלל זה יש הסכמים, טבעות, רבנים שרוצים לתת נאום כמו פרס, דודות בוכות, חברים עם הפתעות הזויות, כי אתה לא מתחתן בשביל עצמך, זה בשביל אושר של מישהו
אחר שמכניס אותך לחייו, כנ"ל אצלך ובקרוב אצלך..

למעלה