למה בכלל להתחתן???

"לא טוב היות האדם לבדו..."

זה הסלוגן. הגימיק הפרסומי שמוביל את קמפיין המוצר המהפכני הזה שנקרא חתונה... הוראות היצרן מגיעים עם המוצר.

דיתIש

New member
שאלה מענינית

אני התחתנתי כי פשוט רציתי את בעלי לעצמי (אני רכושנית וקנאית) ופשוט כייף לי לגור איתו. מאושרת,מעניין לשמועי את דעתך, מה יניע אותך לקום ולאמר: "אני רוצה חתונה,אני רוצה מחוייבות" .??

יוס 20

New member
מסכן בעלך...!

אבל אם הוא מסכים אז כנראה שהוא חנון אז בסיידר

דיתIש

New member
מסכן?? למה ומדוע?

הרבה בחורים היו רוצים להרגיש שהאשה שלהם לא יכולה בלעדיהם והם מרכז החיים שלה ושבעיני האשה שלהם הם פשוט מושלמים. ומה הקשר לחנון? לא בדיוק הבנתי, אבל אם אתה מבין את עצמך אז זה בסיידר. . קראתי את מה שרשמה מאושרת פה למטה: ..."כי רוצה לקום לצידו מידי בוקר, להתבונן עליו ישן, ולחשוב כמה אנו ברי מזל..".. וזה פשוט ככה. לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב, כל מילה קולעת. כייף לי להתעורר באמצע הלילה ולהרגיש אותו ישן לצידי, לקום בבוקר ודבר ראשון לראות אותו ואת החיוך שלו, לאכל איתו ארוחת ערב פשוטה ולדעת שרק איתו אני מרגישה ככ מושלמת, לדעת שבעז"ה הוא יהיה האבא של הילדים שלנו (איזה כייף להם! איזה אבא יהיה להם!!!) ולדעת שהוא הבעל שלי. לכן אמרתי- כייף לי לגור איתו יחד. (תאמיני לי מאושרת, אם היה לי אח הייתי רוצה אותו בשבילך, לא הרבה מבינים את התוכנות הככ נבונות ונכונות שלך, יהיה ממש כייף לבעלך כי את תגיעי אליו בעז"ה כ"כ בשלה וכ"כ מלאת תובנה ועם הרבה אהבה, שלא תהיה לו ברירה אלא להשיב לך בכפליים)

חחחחחח...|תמני'ה מסמיקה|

רבה... מפיך יישר אל הריבונו. ב"הצלחה וברכה גמלך.

kiss 18

New member
עכשיו הבאתם לי שניכם חשק להתחתן (יותר) אז..

אולי תיכתבו עכשיו למה לא להתחתן?

למה אני אתחתן?!

קיטשי מידי...אבל... כי אני רוצה לחוות את הרגעים הכי המשמעותיים ביותר בחיי עם האדם שאני אוהבת. עם האדם שאוהב אותי באמת. כי אני רוצה לחוות את השגרה,להסחף ברוטינה עם אדם שטוב לי איתו. כי אני רוצה לעלות ולהתעלות כשיש מישהו שתומך בי והולך לצידי. כי רוצה לקום לצידו מידי בוקר, להתבונן עליו ישן, ולחשוב כמה אנו ברי מזל. כי אני רוצה לשתף. לפרוק. לשמוח. לכעוס. לקטר. לצפות. לתת. לקבל. ולאהוב.... כי אני רוצה שהוא ישתף. יפרוק. ישמח. יכעס. יקטר. יצפה. יתן. יקבל. ויאהב.... בשביל, המבט. הליטוף. הרגש. השיתוף. החיבור. הידיעה שיש שם מישהו בשבילי. כי אני מ ת ג ע ג ע ת!!! ליציבות לשולחן שבת ערוך שמסביב ישובים משפחה שלימה לאיש אחד שיהא יחיד ומיוחד אוהב אהוב ונאהב... שיאהב אותי כי זו אני בזכות מי שאני ולא בגלל מה שאני נותנת... רק, אבל רק, אני והוא באותה סירה. חותרים ביחד אל היעד, חותרים ביחד להגשים את שאר השאיפות שמוסד הנישואין מתיר לנו.

נו, זה הכל?

שימי לב כל מה שכתבת זה על עצמך: כי אני וכו' כי אני וכו' בשרשור למעלה כמדומני דברת יפה מאוד על...... נתינה...... הצלחת לבלבל אותנו???? בהצלחה

עם אדם...

אוהב אַהוּב ונֶאֶהַב... כי אני רוצה שהוא ישתף. יפרוק. ישמח. יכעס. יקטר. יצפה. יתן. יקבל. ויאהב.... בשביל, המבט. הליטוף. הרגש. השיתוף. החיבור. אני והוא באותה סירה. חותרים ביחד אל היעד, חותרים ביחד להגשים את שאר השאיפות שמוסד הנישואין מתיר לנו.

kiss 18

New member
../images/Emo41.gifשלום זרחוני...

עד עכשיו היית עם החברה כלה??

קייייייייייייייייסי!

אהלן! שנים אהאהאהאה.......? אני באמת נמצא איתה מלא.. החלטנו לשמור נגיעה עד החתונו וזה קשה אש (עד שהתארסנו לא שמרנו ) ... החתונה שלנו בעז``ה בסיון (את מוזמנת מהחופה עד המצווה-טאנץ) סגרנו כבר אולם, קיטרינג. צלם וכו` עכשיו נשאר התיק של הדירה....... ואמא שלי בינתיים כל היום קונה לי תחתונים וגרביים... חח

kiss 18

New member
חחחח בסוף היא תימאס עליך..די להיות איתה...

שתתגעגע קצת... גם אתה... תודה על ההזמנה, נחשוב אם מגיע לך... אז יהיה שולחן בנשים לנשות הפורום?? ולגברים?? תגורו בירושלים?? איזה התרגשות אה??? איך בא לי... שמחה בשבילך... וד"ש לחברה סלש כלה... בסוף החלטתי שלא לספר לה, מה שאמרת כאן על מישהי... שוב, מזל"ט...

חחחחח

כבר שנה וחצי אני אתה ולא נמאס לי ממנה, לא נראה לי שזה עומד להשתנות... ובקשר לד``ש- תמסרי לה בעצמך (היא קראה ת`הודעות בפורום, צחקה על איך שהשתפכתי לכם פה, וקראה גם ת`תגובות שלך, ) בעז``ה נגור בירושלים ואת מוזמנת לחתונה עם כל הפורום רק אם אתם נשארים עד סוף המצוה-טאנץ(שאמור להגמר ב3-4 לפנות בקר) מה את אומרת?

למעלה