למה בכלל להתחתן???

למה בכלל להתחתן???

מה בכלל אומר לכם המושג חתונה/נישואין {חוץ מחגיגה של ארבע שעות ואביזרים נלווים} מה מניע אתכם לקום ולאמר: "אני רוצה חתונה,אני רוצה מחוייבות"

חלושקית

New member
המאושרת.. עם ה' הידיעה..

השאלה הזו מאפיינת את הכינוי שלך? (מן הסתם שזו שאלה רטורית)

אני שואלת ברצינות

מעניין אותי לדעת מה מניע אתכם לקום ולאמר: "אני רוצה חתונה,אני רוצה מחוייבות" מה בכלל אומר לכם המושג חתונה???

פשוT אJי

New member
הצורך לאהוב ולהיות נאהבים!!

זה למה!אצל נשים המניע העיקרי הוא להיות נאהבת בעיני משהו אהוב..נשים מונעות מהאהבה הזו וקמלות בלעדיה..

באותה מידה שהגבר אוהב

הוא גם רוצה להיות נאהב. באותה מידה שאישה נאהבת היא רוצה להיות אוהבת. כאשר אישה מרגישה שהיא לא רק מקבלת אהבה {נאהבת} אלא גם נותנת אהבה {אוהבת} היא מרגישה בטוחה יותר לסמוך על בן הזוג שלה. ובשביל אהבה להתחתן??? תירוץ קלוש...

אלישיר

New member
../images/Emo12.gif פוצי מוצי, זו לא סיבה מספקת?!

בעזהי"ת גם אחד שיאלץ להקשיב לך עד הסוף, ואפילו אם זה יקח כל הלילה, וגם אחרי זה בבוקר לעשות לך פוצי מוצי חנפני, ואז לקראת הצהריים להפקיד בידייך את הכרטיס אשראי המקודש לקראת מסע הגיהוצים הגדול, וחוזר חלילה, ואת שואלת על סיבות להתחתן? (מה שנשאר הוא, למה לאחד כזה להתחתן? אז זהו, בדיוק הפוך, אבל ברובד עוד יותר גס ומכוער, וכאמרתה המפורסמת של ג'רי הול, גרושתה של מייק ג'אגר (The Rolling Stones). או יותר נכון חלקה הראשון של האמירה שלה, ושכל השאר, כולל הוא עצמו, ילך לעזאזל).

אלישיר

New member
הגהות ותיקונים:

בעזהי"ת גרושתה = גרושתו. חלקה הראשון של האמירה = חלקה האחרון.

פוצי מוצי?! זו האמת מאחורי הפוצי מוצי...

פוצי ומוצי זוג חתולים היו. שכנו להם השניים בדירת פאר באחד מפחי האשפה היוקרתיים בגבעת הזבל שמריהו וחיו להם באושר גלוי עד אין קץ. אושר כזה אשר אפילו באגדות נרתעים מלספר עליו ותמיד מסתפקים ב"הם חיו באושר עד היום הזה", כי אף אחד לא יודע איך זה נראה באמת.או אולי ניתן לפחות לומר כי מי שחווה אושר כזה,לא חזר לספר עליו מעולם. כולם בשכונה קינאו בזוג האוהבים הנ"ל.כן כן,הם היו המקור המיתולוגי ליחסי "פוצי-מוצי". פוצי פינק את מוצי בערימה משובחת של זבל אורגני ומוצי מצידה פינקה את פוצי ב...({לא ניתן לדבר על זה}. הוא תמיד קרא לה "מאמי" והיא מצידה קראה לו "מותק". תמיד נראו מחויכים ודביקים אחד ליד השני.האור בעיניהם לא מש אף פעם. עד שיום אחד... נמאס לגוצלי מכל הסיפור הזה והוא החליט לברר מה באמת טיב היחסים ביניהם. גוצלי שהי'ה ציניקן גדול בנוגע למעכרות נישואין {כן כן "מעכרות"-כך הוא קרא לזה} בשל גירושיו הקשים מחתולת זוגו, לא האמין ביחסים מסוג זה {הוא,אגב,הפיץ בציבור מאוחר יותר את המושג "פוצי-מוצי" כאירוני'ה.} בכל מקרה,גוצלי החליט לצאת למשימה,בתור חוקר פרטי היו בידיו כל הכלים לראות,לשמוע ולתעד כל מה שנעשה בחדרי חדרים. גוצלי חיפש לשווא הזדמנות שפוצי ומוצי יעדרו שניהם מדירת הפאר שלהם,ע"מ לשתול אמצעי הקלטה. יום אחד הזדמנות פז כזו נקרתה בפניו.פוצי ומוצי נפרדו להם לכמה דקות. זה היה מאורע נדיר,כי כידוע "פוצי ומוצי לא נפרדים לעולם,כאילו דאאא?!". הם יצאו את הבית ונפרדו בדמעות שליש על אותן 3 דקות שלא יהיו זה לצד זה ביחד. היא אמרה לו "ביי מושמוש" והוא אמר לה "ביי קושקוש" ופנו חתול חתול לדרכו. מיד קפץ גוצלי וחדר פנימה לתוך הבית,הדביק את מכשירי ההקלטה במהירות בתקרה,מתחת עציץ ובטלפון ואץ רץ החוצה אל הוואן שחיכה לו בקצה הרחוב,שם נמצא הקשר עם מכשירי ההקלטה ושם גם יושב הטכנאי המשועמם ושותה קפה,עד שמשהו מענין קורה. ובכן,התישב לו גוצלי בנוחות בוואן.לאחר 3 דקות בדיוק מאז פרידתם הגיעו פוצי ומוצי אל הדירה. פוצי אמר למוצי במבט מצועף "כ"כ התגעגעתי אליך מושמוש" והיא ענתה לו במפתיע בכעס במבט זועם "קושקוש זו אני, מושמוש זה אתה". בדיוק ברגע זה בתוך הוואן הסיר גוצלי את האוזניות מאוזניו וצעק לטכנאי שערך את ההקלטה,בהנאה גלוי'ה "בקטע הזה שים לי 'וואו' של קהל". ובדירתם של פוצי ומוצי. פוצי ענה למוצי בקול תקיף "סליחה?! מושמוש זו את,קושקוש זה אני". וכך הלכו הדברים והחריפו,עד לכדי צעקות רמות שאיימו לחדור מעבר לתקרה האקוסטית שהיתה מותקנת בביתם {ע"מ שלא ישמעו השכנים מה באמת קורה בבית.} ובוואן יושב לו גוצלי ומתגלגל בצחוק רועם:"חחח,אמרתי לכם שהכל הצגה.זה לא יתכן. אין נישואין באושר תשכחו מזה.מחר הסיפור הזה עמוד ראשון בכל העיתונים". כפי שאתם מבינים ילדים הם לא חיו באושר מהיום הזה. לפחות לא ביחד....

אלישיר

New member
להתגלגל בחתול...

בעזהי"ת למה יש את העונש הזה של גלגול נשמות? זה הולך ככה: אם מישהו כל חייו התעקש לחיות כמו חתול רחוב ממוצע, באים משמיים ועושים לו טובה, להגשים את 'משאלת לבו'.

ואחרי הציניות רגע של רצינות...תחשוב רע ואלישי

לפחות לפי מה שכתבתם: חתונה=קשר זוגי=הבאת ילדים לעולם/שיהי'ה עם מי לדבר לטוב או לרע. יותר משיכה פיזית כדי לספק את הצרכים שלך כדי לציית באופן עיוור למה שהורו לך שהוא מצווה. על תקן:"אני רוצה אותך בגלל זה אני אוהב אותך".

סליחה?!

קושקוש זה אתה מושמוש זה אני...
אתה רואה, עוד לא התחלנו לצאת ואתה כבר טועה בשם שלי...
לא יוצאת איתך!!! |מאושרת הולכת לחפש אהבה ואת העט שאבד לה| אני יודעת מה זו אהבה ועד כמה היא יכולה גם להיות כואבת... חוויתי גם אהבה קשה שבה האיש שהי'ה אמור להיות אהובי הי'ה לאוייבי... ועם כל זאת אני טוענת שאהבה אמיתית נבנית לאט ודרושה שימור מרובה. אבל להתחתן בשביל לאהוב???

אני לא מסכים!!

להיות קושקוש!.. זאת את! חחח .. כמה שאהבה יכולה להיות חזקה ולתת המון כח.. היא גם יכולה להיות בדיוק ההפך.. ולהרוס המון.. לכן צריך לדעת מזה אהבה.. ואני לא הכי מבין מזה להתחתן כדי לאהוב. זה אמור להיות להתחתן מאהבה.. אבל אומרים שככה זה עובד בציבור החרדי.. אז אני מאמין (וחושש..) =)

אדם חייב להחליט

שהוא בשל ורוצה להתחתן לפני שהוא מפתח קשר עם הצד השני, אחרת מפתחים קשר והקשר מתקדם ומתקדם ומגיע לשלב שזה או חתונה או פרידה. אם אדם מרגיש לא מוכן לחתונה ויוצר קשר לחתונה: או שהוא יאלץ לחכות בלי לדעת כמה זמן או שתהיה פרידה ושברון לב... אבל,ללא ספק צריך שתהי'ה התפתחות של רגש כלשהו כדי להתחתן שעל בסיסו תבוא האהבה {של קשר הנישואין שהוא כל כולו נתינה}... אני לא מצפה מאף אחד להתחתן רק מתוך התאמה שכלית {ובטח ובטח לא ממני
} ואני מקווה מאוד שאנשים לא מתחתנים מתוך רגשות בלבד... {"רגש"=רגע+אש=וכמו כל רגע הוא נעלם...אלא אם מציתים אותו מחדש} אהבה זו תוצאה של נתינה.תיתן יותר,תשקיע יותר-תאהב יותר. לכן מבחינה מסויימת כל זוג שיש לו רצוו אמיתי לאהוב-יכול לאהוב!!! {כמובן שצריכה להיות משיכה מסויימת} כשזוג נפגש בפעם הראשונה-אין מצב "לאהוב"!!! אפשר "להתאהב" אפשר "להתרגש" אפשר "למצוא חן" אבל לא לאהוב. רק אחרי כמה פגישות,רק אחרי שיחות,רק אחרי השקעה של זמן,מחשבה,של כל דבר שגורם להשקיע בזוגיות רק אז,אפשר לאהוב או להתחיל לאהוב. וזה מגיע מתוך העובדה שאנחנו אינטרסנטים. אנחנו משקיעם במישהו ואז הוא יש בו משהו מאיתנו וההצלחה שלו היא גם ההצלחה שלנו.רוצים שהוא יצליח.דואגים לו ואוהבים אותו בעצם. ומכאן נקודת המוצא של קשר. צריכה להיות משיכה כלשהו אח"כ להתחיל עם הנתינה: לתת לבן אדם,לשתף,להשקיע,להפתיע,לכתוב מכתבים,לתת מתנות,לחשוב עליו,לחשוב על טובתו... ואח"כ האהבה האמיתית תגיע. כשהיא תגיע,או שניצני האהבה יגיעו אז אפשר להחליט להתחתן.. ואז כמובן ממשיכים להשקיע ואפילו יותר והאהבה תגדל ותגדל בעזרתו יתברך.

למעלה