למה אתם כל כך נגד??

konito

New member
"ההצלחות" כבר מפורסמות במשך שנים

אבל לכתוב "הצלחתי" שלרוב נובע משילהוב דתי לא מספיק. מחקרים מנוהלים על פי קריטריונים ברורים והתברר שכשזה בא למחקר, הכל קשקוש מניפולטיבי לרוב ממניעים דתיים ומיעוטו מהומופוביה שמקורה דתי. כפי שהצעתי לך למטה, החתם את "הפסיכולוג" השרלטן על מסמך הצלחה, החזר כל הכספים וכיסוי כל ההוצאות הנפשיות אם יהיו בעקבות אי הצלחת הטיפול. למה שתבזבז את כספך וזמנך וכל הסיכון הממוני והנפשי עליך? זאת התקשרות עסקית גרידא ולכן אין מניעה שתדרוש זאת (בניגוד אלי, הוא עושה זאת עבור כסף). במצב הנוכחי אין לו מה להפסיד והוא "ימכור" לך הכל על מנת לקבל את כספך. כמו כן בקש ממנו לדבר עם אנשים ש"הצליחו" לאחר שעברו אצלנו. בטח הפסיכולוג הזה אחיו של אורן זריף :)

avitano

New member
קשה לי לומר את זה אבל אני מסכים עם קוניטו :\

לצערי שמעתי יותר מידי על אנשים שניסו וכשלו על נסיונות של חיים שלמים שהתרסקו וכן זה עושה צביטה בלב לשמוע את זה אבל גם היו עקשניים וממוקדים כמוך ושום דבר לא שינה אותם מהחלטתם אני חושב שכמו שלפעמים נותנים לילד קטן ליפול כדי שירגיש מהי מכה אולי לפעמים צריך להרפות מבן אדם ולתת לו לטעות או לנסות כדי שיטעם את זה ויתעורר אחר כך לאן שזה יקח אותו

yuni9

New member
ראייה חיובית

על בגד לבן קל יותר לראות את הכתמים השחורים.

Nחמן

New member
ולכן קרא שוב

את התגובה הראשונה הערב ותמצא, שנזהרתי מאוד בלשוני. גם אני מסכים, שאסור לטפח ציפיות שווא בנושא ההצלחה, אבל גם אסור לטפח אשלייה, שאי אפשר לחלוטין. כאמור את הנטייה אי אפשר לשנות אבל להתגבר עליה אפשר ואפשר. אולי לא בכל המקרים ולא ב- 100% אבל שוב: אנו דנים בהיבט ההלכתי ולא החברתי.

yuni9

New member
שאלה

מה אנחנו מחפשים, להסתדר עם החיים, או להשיג משהו יותר בעל ערך?

DannyDinn

New member
ליוסף770, סרוג בארון, ומצפה

אלכוהוליסט שנגמל משתיה עדיין קורא לעצמו אלכוהוליסט גם אחרי 20 שנה של גמילה. אתם יודעים למה? כי הנטיה להתמכר לאלכוהול תמיד שם, והוא צריך להלחם כל חייו ברצון לשתות. הוא מפתח כלים שעוזרים לו להתמודד עם המצב כך שזה יותר קל ויותר נסבל, אבל הוא עדיין אלכוהוליסט. יהודי שממיר את דתו יהיה תמיד יהודי על פי הגדרות הדת. לא משנה כמה יצטלב, יהיה אפילו בישוף או אפיפיור, בעיני הדת הוא יהודי. חתול שאולף למלצר והיה מלצר מומחה במשך 20 שנה עדיין נשאר חתול! ועכבר קטן אחד יכול לזרוק שנים של תהילה-מלצרית לפח... ככה גם הומו. לא משנה כמה תרצו וכמה כלים תמצאו ברשותכם להדחיק את היצר שקיים בכם, תמיד תהיו הומואים. גם אם עשרים שנה תדחיקו, תתחתנו ותולידו ילדים, עדיין תהיו הומואים. וגם אם תשכנעו את עצמכם שאתם לא, לעולם לא תדעו מה פתאום יחזיר את זה חזרה. ולרוב זה חוזר. אתם בטח מכירים רבים שזה חוזר להם, גם אלה המכנים עצמם דו. אז תנסו, למה לא. אבל הומואים תמיד תישארו.

Nחמן

New member
מותר לחלוק עליך?

מותר. רק מה לעשות, שבמקרה זה אני מסכים אתך ב- 100%? האם אין לך נושא, שבגללו אפשר גם לתת מכות?...
רק תיקון קטן: הדוגמא לאלכוהוליסט היא דוגמא מצוינת ומתאימה בהחלט למצב שלנו. דוגמת היהודי המומר איננה נכונה, משום שזו הגדרה הלכתית. על אף שהוא יהודי, לא מחללים שבת כדי להצילו, ועל כגון זה נאמר: "מורידין (לבור) ולא מעלין". הדוגמא של החתול אף היא איננה נכונה, כי החתול הוא המהות העצמית. ההומו לעצמו זה יש לו איזשהו פגם בנטייה. זה איננו מום ואף לא מחלה אבל זהו פגם בטבע האנושי. מקבל את ההנחה הסופית שלך, שההומו לעולם יישאר הומו, אבל אין שום סיבה, שלעולם יחיה לבד או עם בן מינו ולא יקים משפחה נורמטיבית. זה לא קל ואולי לא מתאים לכל אחד ובוודאי לא מתאים למי שאיננו רוצה להשתנות כלל. זה כל ההבדל. מתי רואים אותך? המחשב שלי קורס (קניתי מחשב חדש ברשת מחשבים ידועה אבל היה כנראה חור גדול ברשת ולכן לא הגיע אליי. אז נחכה עוד קצת למחשב אחר) אבל הטלפון חי (וגם "בועט"... בחשבון...
).

DannyDinn

New member
ברור שמותר!

אבל למה צריך מכות?
בכוונה הבאתי את דוגמאת המומר ודוגמאת החתול כדי להראות שאין אף דוגמא שבדיוק מתאימה, אף לא דוגמאת האלכוהוליסט! ולמה? כי האלכוהוליסאט זה התמכרות, והומוסקסואליות אינה התמכרות. התמכרות נמדדת בד"כ בפגיעה בעצמך ובחברה שלך. הומוסקסואלים לא פוגעים לא בזה ולא בזה. ואני לא מדבר על התמכרות למין, אלא על אהבת גבר לגבר. ולגבי ביקור בארץ - תתפלל טוב ואולי זה יקרה בקרוב.... לי אין מושג מתי זה יהיה.... בהצלחה עם המחשב החדש ושבת שלום

Nחמן

New member
../images/Emo24.gif

על כגון זה אמר שלמה המלך: נאמנים פצעי אוהב. מטבעי אני אדם אלים...
אני אוהב להרביץ לידידים הכי טובים שלי...
בדרך אגב - הבהרה קטנה. הומוסקסואלית איננה מחלה ואיננה התמכרות. כמו שלאחד יש אף קטן ולשני אף גדול כך לאחד יש נטייה כלפי נשים ולשני - כלפי גברים. אין הולכים כאן אחר הרוב, משום שהנטייה איננה מעשה ידיו של האדם. רק אני טוען, שהמעשים בהחלט ניתנים לשליטה. שליטה - אין זה אומר 100% הצלחה, כי גם אני אינני מאמין, שיש מושג כזה. לפעמים לא צריך להתאמץ כלל כדי לשלוט. תאר לעצמך, שהנך נמצא בבריכה או בים (יש דבר כזה בארץ... אפילו שניים), ולפניך גבר חתיך ומקסים. האם יעלה בדעתך לפשוט את בגד הים ולהתחיל... הרי מיד תמצא עצמך כלוא מאחורי סורג ובריח. ישנם מצבים, שבהם אינך חושב כלל על המין. אם זה בלימודים, אם זה בעבודה, אם זה בהרצאה מעניינת וכו'. לא בגלל שאין לך רגש אלא בגלל שאתה עסוק וטרוד בדבר מסוים ולכן אין לך זמן אפילו לחשוב על משהו אחר. עד כמה שידוע לי אין מחקר מדעי בעניין זה וגם לו היה, הרי שום מחקר איננו מדויק ב- 100%. במקרה דנן, אם יש רצון לשלוט על היצר, כנראה זה יעבוד ברוב המקרים. מממ... אני מתפלל! שבוע טוב!

ואם הוא דו מיני בנטיותיו הטבעיות?

אז אולי היא יכול לחיות נטיה אחת, ולהדחיק את השניה? או לפחות לא לתת לה ביטוי חיצוני?

אני לא נגד

אני פשוט לא חושב - חושב זה דעה!!- שזה אפשרי להפוך מישהוא מהומו ללא הומו, הרי - וזה שוב דעתי - משיכה מינית זה לא משהוא ש"רואים" ואפשר לנתח ??? (משם "ניתוח" לא יודע אם כתבתי נכון)

2EMC

New member
אנשים פשוט תשלימו עם זה!

למה אתם כל כך רוצים להיות סטרייטים?! מה אנחנו פחות טובים?! אני הומו וטוב לי עם זה כי אני שלם עם עצמי! אתם מתעסקים יותר מידי עם הגדרות כמו "הומו" או "לסבית" אנשים יכולים גם להיות ביסקסואלים או פאנסקסואלים וזה קצת מטריד אותי שהומואים רוצים להשתנות :// מה רע בלהיות הומו?

למה להשלים עם זה???

נניח ואתה עושה פסיכומטרי ואתה מקבל ציון נמוך, אתה משלים עם זה? לא, אתה מנסה לתקן ולשפר את הציון!! כך גם אני מנסה לעשות, אני לא אומר שהומו זה דבר רע!!! אני אומר שהנטיה הטבעית של בני אדם, ושל העולם הזה היא בן ובת זוג!! ולא בן עם בן, אז אם אפשר אולי לנסות ולחזור לנטיית העולם הטבעית, בואו נעשה את זה....

האם זו בחירה או לא-זה יותר מורכב

כיום רואים את הטווח שבין הומוסקסואל מוחלט לסטרייט מוחלט כציר מאוד ארוך יש הומוסקסואל מוחלט ויש הומוסקסואל עם נטייה קלה לעיתים לבנות וקצת יותר וכך הלאה עד דו מיני שנמצא על אמצע הגרף ומשם נעים לכיוון של יותר סטרייט מהומוסקסואל עד לסטרייט מוחלט. כך שלמעשה אנשים לא יכולים לשנות את נטייתם אלא להעלות למודע צדדים אחרים בנטייה שלהם. נכון, יכול להיות שאתה לא הומוסקסואל מוחלט ולכן אם תעשה דברים מסויימים תוכל להמשך לנשים. יש כאלו שמפנטזים כמו באוננות על גבר ושוכבים עם אשה, יש כל מיני דרכים גם ללא זה בטח. אבל מה שברור כיום לפסיכולוגיה ברמת וודאות דיי גבוהה זה שהרבה אנשים נפגעים נפשית מכך. אז קח את זה בחשבון. הכל אפשרי אם ממש רוצים, אבל אני חושב שמי שנותן חוקים כאלו כלליים שאסור משהו מסויים, הוא סתם מניפולטור בעל אינטרסים. וישנו גם הסבר לאיסור על "משכב זכר" ש בכלל נמצא בין איסורים לא על קיום יחסי מין בין שני אנשים שווים אלא על ניצול כוח פיזי או מתוקף משרה רמה כדי לקיים יחסים עם מישהו או משהו. אישה נשואה, ילדים קטנים, אמא של אבא, בהמות וגברים. ליפני 3000 שנה כל זה נעשה מתוקף סמכות או כוח פיזי. לכן זה נאסר. אבל היום אוהבים לבלבל את העובדות

למעלה