ברור שהמעשה עצמו הוא אכזרי. אני מגנה אותו בכל תוקף. אבל אחרי שמכירים את האישיות של עדן (עד כמה שאפשר להכיר אותה מכתבה בעיתון), אפשר להניח שהוא עשה את זה לא מתוך אכזריות ותאוות דם, אלא מתוך כאב עמוק. ואני לא מבין למה התמונה נוגדת את חוקי תפוז.
ומה שהוא עשה זה אכזרי ומטורף לא פחות מכל מחבל פלסטיני. ואם תקרא כתבה על מחבל פלסטיני שהרג יהודים, ויסתבר לך שהוא עשה זאת לא מתוך אכזריות אלא מתוך כאב עמוק? אז תזדהה איתו? תבין אותו? תסכים איתו? ותיקח בחשבון שגולשים פה גם ילדים קטנים בגילאי 12-13, והם לא צריכים להיחשף למראות כאלה.
רוב האנשים הקבועים כאן בפורום מבינים את הכאב שלהם, גם אם הם שמאלנים. אבל הם, ואני, עדיין חושבים שהתוכנית הזאת הכרחית, ועדיין חושבים שמותר לעשות דיונים פוליטיים בנושא.....
. כן, זה לא קורה לי הרבה שאומרים לי חמוד בפורום התנתקות. למעשה, נראה לי שזו רק הפעם השנייה ^^. אם אני אגיד לך שגם את חמודה, זה ייראה כאילו אני רק "מחזיר טובה" >:, אז אני לא אגיד ואחכה לשעת כושר P:. ד"א, החתימה שלך.. יש לך שם
אני מבקש - תסתכל על החתימה שלך ותן את הכבוד הראוי לי בשבוע שלי! אני דורש - אל תתחזה אלי בשבוע שלי!! חכה לשבוע שלך כדי לדעת את הסוד של המטוס. כדאי לך.... זה מעניין....
אני ממש לא מבינה אותכם, גם אם אתם בעד אתם בכל זאת צריכים להבין אותם וחוץ מזה המהלך הזה לא יועיל הוא רק יזיק החמאס מסר בראיון שהם מתכוונים להמשיך בפיגועים ושיש סיבה שנמשיך לפחד!!!
במיוחד איילת, שבעזרת השם תתגבר על הכל. אני מוכן להבין את סבלם, אני מוכן להשתתף בסבלם, אבל לא אתן לפורעי חוק (ניפוץ מכוניות, שריפת גלגלים, הריסת טנק והסתננות) להמשיך ולבצע פשעים.