למה אתם ככה?

nooshP

New member
האכזרית לכאורה?

שאני אבין שאתה בעד פיגועים? ואני די משוכנעת שהתמונה הזאת מאוד נוגדת את חוקי תפוז. אנא אל תשתמש בה שוב כאן.

noamgk

New member
אני לא בעד פיגועים.

ברור שהמעשה עצמו הוא אכזרי. אני מגנה אותו בכל תוקף. אבל אחרי שמכירים את האישיות של עדן (עד כמה שאפשר להכיר אותה מכתבה בעיתון), אפשר להניח שהוא עשה את זה לא מתוך אכזריות ותאוות דם, אלא מתוך כאב עמוק. ואני לא מבין למה התמונה נוגדת את חוקי תפוז.

nooshP

New member
אי אפשר להכיר אישיות מכתבה בעיתון

ומה שהוא עשה זה אכזרי ומטורף לא פחות מכל מחבל פלסטיני. ואם תקרא כתבה על מחבל פלסטיני שהרג יהודים, ויסתבר לך שהוא עשה זאת לא מתוך אכזריות אלא מתוך כאב עמוק? אז תזדהה איתו? תבין אותו? תסכים איתו? ותיקח בחשבון שגולשים פה גם ילדים קטנים בגילאי 12-13, והם לא צריכים להיחשף למראות כאלה.

nooshP

New member
חוץ מכמה מתלהמים

רוב האנשים הקבועים כאן בפורום מבינים את הכאב שלהם, גם אם הם שמאלנים. אבל הם, ואני, עדיין חושבים שהתוכנית הזאת הכרחית, ועדיין חושבים שמותר לעשות דיונים פוליטיים בנושא.....

TheOrion

New member
כפרעליך ../images/Emo9.gif.

לא ענית לי עדיין איך הבית החדש
. או שהשרשור ירד למטה ולא שמתי לב?

nooshP

New member
אני בקושי נמצאת כאן

אין לי זמן בכלל לבדוק אפילו את YNET... וכל פעם שאני רואה את החתימה שלך יש לי חיוך ממש גדול על הפרצוף.... אתה חמוד אתה!

TheOrion

New member
../images/Emo9.gif

יא, אני חמוד
. כן, זה לא קורה לי הרבה שאומרים לי חמוד בפורום התנתקות. למעשה, נראה לי שזו רק הפעם השנייה ^^. אם אני אגיד לך שגם את חמודה, זה ייראה כאילו אני רק "מחזיר טובה" >:, אז אני לא אגיד ואחכה לשעת כושר P:. ד"א, החתימה שלך.. יש לך שם
ו... "עוד מעט
"? יש הסבר?

nooshP

New member
../images/Emo107.gif זה בגלל הכלב שלי- נוש

והמטוס זה משהו אישי... סורי.....

TheOrion

New member
הממ...

נוש... זה גם הכינוי שלך
. מסביר הרבה ^^. ובקשר לאישי שלך, את שוכחת שאני יודע הכל, אני הרי בורא עולם
. אז זה בסדר שאת לא אומרת
.

nooshP

New member
נו ברור, בגלל זה אני לא פירטתי כאן

היה לי ברור שאתה כבר יודע, ולא רק שאתה יודע, אלא שאתה כיוונת את הכל משמיים....

הלו! הלו!

אני מבקש - תסתכל על החתימה שלך ותן את הכבוד הראוי לי בשבוע שלי! אני דורש - אל תתחזה אלי בשבוע שלי!! חכה לשבוע שלך כדי לדעת את הסוד של המטוס. כדאי לך.... זה מעניין....

TheOrion

New member
שכחתי ../images/Emo7.gif

אבל הידע שלי הגיע מהשבוע שלי P: כבר אז ידעתי מה זה P:

nooshP

New member
ממש כיף איתכם בפורום!

נחמד שיש צחוקים למרות כל הבלאגנים....

לכל מי שבעד!!!

אני ממש לא מבינה אותכם, גם אם אתם בעד אתם בכל זאת צריכים להבין אותם וחוץ מזה המהלך הזה לא יועיל הוא רק יזיק החמאס מסר בראיון שהם מתכוונים להמשיך בפיגועים ושיש סיבה שנמשיך לפחד!!!

t i p o

New member
אני אישית בכיתי, זה באמת נגע לליבי

במיוחד איילת, שבעזרת השם תתגבר על הכל. אני מוכן להבין את סבלם, אני מוכן להשתתף בסבלם, אבל לא אתן לפורעי חוק (ניפוץ מכוניות, שריפת גלגלים, הריסת טנק והסתננות) להמשיך ולבצע פשעים.

למעלה