למה אתה לא עונה

thankful

New member
למה אתה לא עונה

זהו תוכן הודעת ה - SMS (כמה (לא) מפתיע) שהגיע הבוקר מ "נודניקנו" ... הפעם האחרונה ששוחחנו היתה בשלישי האחרון בערב . מאז יום רביעי אינני עונה לטל' שלו (באמת שהוא מגזים ... מתקשר כל יום לפחות איזה 3 פעמים ביום , ולפעמים גם 5,6 , גם כשאני עונה וגם כשאני לא עונה) . אני מניח , שהוא היה מופתע/לא ערוך לכך שיהיה לו "שפע זמן" , וזאת לפי המשפט הבא שהוא אמר לי באחת משיחותינו האחרונות : "בלימודים לא היה לי זמן לנשום . עכשיו יש זמן , חבל על הזמן ..." אם היום בערב נדבר , והוא ישאל אותי למה לא עניתי , אצטרך לומר משהו בסגנון של "אי-מציאת עבודה הרגה אותי , ולכן לא עניתי ..." (למעשה , "אתה מתקשר יותר מדי פעמים ביום" - את זה אני לא הולך לומר לו , לפחות לא בינתיים ...) בברכה , ליאור .

אופירA

New member
מנהל
כל עוד לא תאמר לו את האמת

הוא ימשיך לנדנד לך. זה לא פסול שאינך רוצה לומר לו בעדינות את האמת, ורוצה למשוך עוד את הזמן - כי באמת אולי הוא יתייאש בלי שתצטרך להגיד לו. אבל תביא בחשבון, שאם הוא לא יירמז ולא יתייאש - יבוא הרגע שתצטרך להגיד לו בעדינות "זה לא מתאים לי לדבר בטלפון יום יום).

thankful

New member
אז קודם הוא התקשר שוב , ודיברנו , ועניתי לו

את מה שרשמתי קודם שאענה , והוא ענה "מבין אותך , מבין אותך" ... הוא במצב דומה ...

efriend

New member
אני עוקב אחרי ההודעות שלך בנושא הזה ולא מצליח

להבין אותך. אין בהודעות שלך אף מילה של אהדה כלפי האיש הזה. אתה לא מדבר עליו כעל חבר שיש איתו בעיה ואתה לא יודע איך להעביר לו מסר כלשהו בלי להעליב אותו. לו זה היה המצב - הייתי מבין. אבל אתה קורא לו "הנודניק" וזהו, כלומר לא מדובר בחבר אלא בסתם אדם זר שמשום מה נטפל אליך.. אז מה הבעיה? אז הוא צלצל ולא ענית, אז הוא כתב לך SMS ויכולת גם לא לענות לזה. אז מה הבעיה? אני פשוט לא מבין!!!! ואיזה סוג של פידבק אתה רוצה בעצם מאיתנו?

אופירA

New member
מנהל
../images/Emo45.gif מצטרפת -

נסה לחשוב, מדוע הקשר הזה חשוב לך, עד כדי כך שאתה מתעסק בו ואינך מוותר עליו, שואל שאלות ו"מתמודד" איתו... מה בעצם אתה מרוויח מלהשאיר אותו בקשר איתך?

מה האדם הזה עבורך?

האם הוא חבר? קרוב משפחה? לדעתי, אם הוא כל כך מפריע ומציק לך, תגיד שאתה עסוק מידי לחיי חברה כרגע, או פשוט תסנן אותו לגמרי.

thankful

New member
בחור שלמדנו פעם כמה קורסים ביחד

והוא הסיע אותי הביתה לפעמים גם ... לאחרונה הוא פשוט בלתי נסבל ; אני מרגיש שאין לי כימיה איתו , הוא בקושי מחייך , אני מדבר אפילו על חיוך מינימלי לאחר תקופה ארוכה שלא נפגשנו (ובא אלי הביתה לפני 3 שבועות) - גם זה לא היה ... לא מגדיר אותו כחבר , אולי כ "פרטנר לחיפוש עבודה" ; האמת , אפילו לא פרטנר , אלא חלק מזה - פרט (PART - חלק מ - PARTNER ...)

למעלה