למה אני לא רוצה להתחתן עם אשה...

אתה מערער על דברי חז"ל?! כופר! רפורמי!

והלא פורטי ציטט מפי הגבורה, מפי רבותינו הקדושים, מי אתה יבחוש בן דומן, שתסתור את דבר תורתנו הקדושה. הרי כבר נאמר "זאת התורה לא תהיה מוחלפת" ו"עשית ככל אשר יורוך".

פורטי דובב שפתי ישרים, ואילו אתה עיקמת את דבריהם

פורטי40

New member
הפוך, גוטה, הפוך!

(זה ציטוט מתוך סרט ישראלי, אם אתה לא מכיר)
בעיני, בחורה זה דבר יפה, עדין כמו פרח. אני נהנה להסתכל ואפילו לחבק. ההרגשה נעימה חמימה ורכה, משהו כמו חיבוק שנותנים לכלבלב פרוותי וחמוד.
אבל אין שום משיכה מינית.

כשאני מחבק את הגבר, הסיפור שונה לגמרי, אני רוצה לטרוף ולהיטרף. אז האתה מבין, הה"מ?

זה שחז"ל ורבנים בימינו אמרו דברים נוראים כאלה על נשים, מצער אותי מאד. אילו הייתי אישה, הייתי כועס מאד מאד מאד.

Superboi

New member
נכון, זה מה שאנחנו רוצים.

אז תתרחק מהפורום הכופר והרפורמי הזה.

הייתי מאחל לך שאלוהים יסלח לך, אבל כבר אמרתי לא פעם שדי ברור לי שאתה לא מאמין בו.

פורטי40

New member
אתה רוצה שאני אביא אסון על בחורה טובה

בת ישראל צנועה וכשרה? למה לעשות לה את זה?
בחורה שמתחתנת עם בעל נטיות "הפוחות" סובלת כל החיים עד מותו או מותה.
לא מגיע לה!

Superboi

New member
לא מאמין לך.

אדם שמאמין באלוהים לא מתנהג ככה. אתה טרול אתאיסט שזורע שנאת חינם נגד הומואים ונגד דתיים. איכס.

מורה נבוכים

משכב זכר נכנס לגדר של "והיו לבשר אחד", אני אני מניח שאפשר לומר שדווקא הטענה הזו מעודדת זוגיות חד מינית על פני בדידות ונזירות.

Superboi

New member
ואני ממש לא מבין למה הוא עדיין פה

הוא עובר על כללי האתר, הוא מחלל את השם, הוא הומופוב, והוא מטריל. סיבה אחת לא לחסום אותו?

Superboi

New member
לא, אני גוי רפורמי כופר כמו כולם בפורום הזה

קדימה, החוצה, טרול אתאיסט חוטא.

פורטי40

New member
טב למיתב טנדו

ואכן אני חי בשניים. בת הזוג המיועדת אולי מצאה אהבה אצל אישה? אין לדעת. מקווה שטוב לה, כמו לי.

Superboi

New member
אז קדימה עשה זאת

ותפסיק להיות אתאיסט מטאיל וזורע שנאת חינם נגד הומואים ודתיים.

פורטי40

New member
ואליו תשוקתך, והוא ימשל בך

אתה חושב שיש לי כוח למשול באישה? אין לי. אני מעדיף לחיות כשווה עם גבר, בלי שהוא ימשול בי או אני בו.

פורטי40

New member
אתה חושב שיש לי כוח לכל זה? ראה פה:

"הנשים חייבות לכבד את בעליהן, ומניקות בניהן, ומאכילות בעליהן אפילו מידיהן לפיהן, ומכבסות ומבשלות, כמה שאמרו חכמים: אשה טוחנת ואופה. וכשנכנס בעלה מן החוץ, חייבת האשה לעמוד על רגליה. ואין לה רשות לישב עד שישב בעלה. ואין לה רשות להרים קולה עליו. ואפילו מכה אותה, תשתוק, כדרך שהנשים צנועות עושות. וחייבות ליפות עצמן מפני בעליהן כל שנה. וכוחלת את עיניה. ומבסמות פיהן בכל מיני בשמים, כדי שיהיה לבו גס בה, ותהיה חביבה עליו כיום כניסתה לחופה, משום "לא תהו בראה"

"ואפילו מכה אותה"-- למה שאכה אותה בכלל, מה היא עשתה לי?

פורטי40

New member
זה הרב יהודאי גאון ראש ישיבת סורא

שכנראה אמר את זה. אפשר להגיש תלונה, אם אתה רוצה (הכתובת: כותל מערבי, העיר העתיקה, הרובע היהוד, ירושלים , מיקוד 94232 ישראל)

פורטי40

New member
ולהמרות מצוות התורה?

וחוץ מזה, אל תהיה תשוקתה, המסכנה, ואני לא אשתוקק אליה בכלל. זה פֶר זה?

פורטי40

New member
שמע, הה"מ , אני בטוח שאתה ואני יכולים להיות

חברים טובים. יש לך חוש הומור, גם לי. נשב נשתה קפה, נלמד א בלעטל גמרא, (דף גמרא), חבל שאני לא מכיר אותך אישית.

פורטי40

New member
אתה כנראה לא שוחה מספיק בים התורה. קרא כאן:

http://www.daat.ac.il/mishpat-ivri/skirot/93-2.htm

ישנם עוד דברים רבים ביהדות שאינך מכיר. לא נורא. אתה עוד צעיר ותוכל לשבת וללמוד . אולי תגיע אפילו לדרגת גאון הדור, למה לא?
למה לי לקחת הדרכת חתנים? אני לא יודע לקרוא?

פורטי40

New member
ישנם רבנים גדולים שחולקים עליך

אם תלמד עוד קצת, תגיע גם אתה למידע הזה.

למעלה