למה אין לי חברים?

• פותח הנושא malh
  • פורסם בתאריך

malh

New member
למה אין לי חברים?

תכתבו לי בהכי מפורט שאפשר. איך צריך להתנהג עם בן אדם, כדי שיהיה חבר שלך. ממש מהתחלה. אני פשוט לא אוהב להיות קרציה. אז אני לא מתחבר עם אנשים.

angel enamorado

New member
להיות אתה עצמך!!

להתחבר עם בנאדם לא בהכרח אומר להיות 'קרציה' אפשר להפגש כשרוצים, לא כי 'אתם חברים וחברים נפגשים'. מדברים על נושאי יום יום, על דברים שמטרידים, על החיים, סתם ריכולים. מתקרבים. יש חשק נפגשים, יוצאים ביחד לבלות.. מתחברים. אתה צריך להיות אתה עצמך, כדי שאנשים יכירו את מי שאתה ורק כך יחליטו להיות/לא להיות בקשר איתך. ואם אתה מרגיש שגם אחרי שיש לך חברים אתה 'קריצה' אז תרפה קצת.

sh53

New member
"קרציה" זה

כאשר אתה מנסה כמה פעמים להתחבר אל אנשים ומקבל את התשובה "לא" מנסה בכמה אופנים ועדיין מקבל את התשובה "לא" ועדיין ממשיך. אבל אם אתה מנסה פעם או פעמיים (לא כל יום להתקשר לאדם ולנסות להתחבר אליו) - זה לא קרצייה. אפשר לשאול את הצד השני: יש לך רעיון לאן ללכת או מה לעשות? מה בא לך לעשות עכשיו? ראית את הפרסומת של ...., נראה פצצה, בא לך ללכת לראות איך זה?

נמנמ...

בעקרון כמו שאנג'ל אמרה תהיה עצמך. תתקרב לאנשים ואם לא הולך אז תרפה ותחפש אנשים שאתה יותר מתחבר איתם תחפש את הקבוצה שאתה אוהב להיות איתם והם סבבה איתך ולא רואים אותך בתור קרציה אבל תנסה. מקסימום לא הולך כל כך אז עוברים הלאה וממשיכים לחפש עד שתמצא את המקום שלך שאתה אוהב. מיאו :)

sweetdreams

New member
אתה צריך להעיז יותר..

לצאת קצת מהקונכיה שלך, ולהשתדל שלא לפחד מתגובות של אנשים למה שתגיד או למה שתעשה (כמו שאתה אומר, שאתה לא רוצה שיחשבו שהם קרציה). בכל מקרה, לא לתת לפחד הזה שיעצור אותך. לזה אני מתכוונת שאני אומרת להעיז. ואם תתחיל בזה שתנסה לזרוק איזו מילה לאנשים, או לנסות להתחבר אליהם, ותקבל בחזרה פידבקים חיוביים, אז זה מה שיחזק אותך להמשיך ולנסות.

גומבס

New member
הרבה בלה בלה

אנשים אוהבים אנשים שמבדרים אותם, כאילה שתמיד יש להם מה לספר ומדברים על שטויות כמו מה שעבר עליהם כשהם חצו את הכביש... זה באמת ככה. אבל כשתמצא חברות שהיא מעבר לבסיס בחלש הזה אז דברים יראו אחרת... יהיו לך חברים אל תדאג בגיל שלך זה דיי שיטחי אבל אוליי יש שם עוד כמה שמרגישים כמוך ולא יודעים מה לעשות בעניין.. תנסה תגשש והכי חשוב שתבחר ולא תיבחר במקרה למקום שלא יעשה לך טוב באמת.

למעלה