למה אין הפועל בחיפה ?

אני מתחיל לזכור איך..

רושמים נ י צ ח ו ן. שכחתי את זה תקופה מסוימת. אוקי.לא ראיתי את המשחק כי הייתי בעבודה ואבא שלי רק אמר לי שניצחנו 2. דווקא השחקן שאני הכי שונא בקבוצה כבש (בן דיין) ועוד שחקן שלדעתי אלי כהן חייב לתת לו חופש במגרש (אופבונמי). אז 2 לנו ואני הכי מאושר בעולם.באמת באמת.זה עשה לי את השמירה כי ממש התבאסתי לשמור באותו יום.

ההה.ומשהו נוסף שמציק לכולם..

רק שבנאדם עובד בשבת או עסוק בשבת,רק אז הוא מבין עד כמה חסר "שירים ושערים". שיזדיינו כל הערוצים בתשלום..ומה עושה מישהו שלא יכול לראות משחק,בגלל שהוא עובד או ללא טלוויזיה? ישראל בשנת 2005 אולי התקדמה עם השידורים וטלוויזיה והכל,אבל באף מקום בעולם בו הכדורגל הוא חלק מרכזי מחיי התושבים,לא ראיתי שאין שידור של המשחקים ברדיו. עד מתי..........?עד מתי נמשיך לבכות..ולא רק על הטלוויזיה?. פשוט הרגתי צורך ודחף אדיר להגיד את זה.

רוני 2112

New member
כשבית שאן היתה בלאומית רשמו אותנו

הפועל בא"ש שלא נתבלבל חלילה איתם?? דרך אגב איזה ליגה הם היום? ד? ה? רוני

רוני 2112

New member
אהה עכשיו אני מבין למה השרוכים

של הנעליים שלי נפתחים כל הזמן, וואלה תודה אחי וחשבתי שאני לא בסדר עם הקשירה שלי רוני

מוצארט

New member
יופי של ניצחון

וזה בהחלט ניצחון חשוב. אבל שלא תבינו אותי לא נכון, המשחק עצמו היה עלוב. ההגנה של חיפה עמדה כמו שורת קונוסים בזמן שבן-דיין נגח את השני. מצד שני, מזל שחצי מקבוצות הליגה נראות ככה. יש סיכוי להישארות.

blueman1

New member
יש יש יש יש

אני ממש בבעסה שאני לא הייתי ולא הצלחתי ללכת למשחק וגם לא להמר במשחק שלנו כי זה מה שקורה שמגיעים רק במוצ"ש הביתה. אבל לפחות אני נשאר עד יום שלישי

blueman1

New member
אני מחר כמעט כל היום בירושלים

אני עובר ניתוח אבל יום שני נוכל להיפגש נדבר באי סי ונקבע

iT DiS

New member
אחחח...כמה חמצן...

ברוך השם, השבוע אני לא אצטרך לחפש תירוצים כשישאלו אותי על קבוצת הכדורגל שלי... עכשיו מה שנותר זה לא לשחרר את מי שלא צריך, לשחרר את מי שכן, ולהביא עוד איזה שחקן 2 טובים, לא בינוניים, טובים!! ואז... אחח...תהיה נחת.. אולי לא תהיה עונה גדולה אבל בהחלט אפשר יהיה לסיים אותה עם ראש מורם וגאווה בלב. וכמו שאמרו את זה לפני, חובה להגיע עם כל מה שיש ולהכניס את מכבי לפחד שיכנסו לדיר החזירים, אה סליחה, לוסרמיל... ואז באמת נוכל לחזור ללכת עם ראש מורם עד השמיים, ולהשאר עדיין עם רגליים על הקרקע! יאללה הפועל!! מ-ל-ח-מ-ה!!!!!!

zuli4

New member
והנה..

שוב התחיל המסע אל "הזר המושלם".. ולדעתי ניטה ואופבונמי לא צריכים לעזוב כל כך מהר... אני הייתי נותנת להם עוד חודש.

RED OR DEAD BS

New member
גם טומאסיץ מתחיל להראות קצת

כישורים, הוא רק צריך להיות במקומו הטבעי, לגבי ניטה לא נורא גם ככה הוא לא מראה כל כך כדורגל, הוא לא יותר טוב מהצעירים שלנו, לפמי לדעתי צריך לתת לו עוד הזדמנות

RED OR DEAD BS

New member
עדיין לא קיבלנו את התשובה הסופית

שלו, אבל כפי שזה נראה, הוא יעדיף לעזוב

למעלה