למה אין הפועל בחיפה ? תמשיכו ככה הפועל בא"ש.... דקה 85 1:0
R RED OR DEAD BS New member 18/12/04 #3 אחחח אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'סרדינים, אני לובש מגן דוד ומי שלא קופץ סרדין, אחח סוף סוף ניצחון, אני כל כך מאושר יאללה ככה צריך להתקדם ולהמשיך לטפס, אלוהים אדום !
אחחח אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'סרדינים, אני לובש מגן דוד ומי שלא קופץ סרדין, אחח סוף סוף ניצחון, אני כל כך מאושר יאללה ככה צריך להתקדם ולהמשיך לטפס, אלוהים אדום !
R RED OR DEAD BS New member 18/12/04 #9 חפיף יאללה מכבי לפחות תיקו עד שניצחנו לא חבל שסכנין תעבור אותנו
נ נִיסוֹ New member 18/12/04 #14 זו עדיין מכבי ת"א גם אם הם יהיו בליגה ג' אני אאחל להם להפסיד. גם בדוקים, שש-בש יו-יו פינג פונג ובסנוקר
זו עדיין מכבי ת"א גם אם הם יהיו בליגה ג' אני אאחל להם להפסיד. גם בדוקים, שש-בש יו-יו פינג פונג ובסנוקר
ק קונס אותך ב5 שקל New member 18/12/04 #16 יששששששששש סוף סוף אני מקווה שמכאן אנחנו יוצאים לדרך חדשה שלך נצחונות..! אחרי הפגרה מכבי ת"א נז**ן גם אותם
יששששששששש סוף סוף אני מקווה שמכאן אנחנו יוצאים לדרך חדשה שלך נצחונות..! אחרי הפגרה מכבי ת"א נז**ן גם אותם
Z zuli4 New member 18/12/04 #17 תגידו לי מה נסגר? יש פגרה שבוע הבא??? מה זה החרא הזה איזה באסה איתם.......
R RED OR DEAD BS New member 18/12/04 #18 יותר זמן להתרעננן ולהתחזק רק חבל שזה הרס מומנטום מסויים, עכשיו צריך צו 8 לאוהדים, להגיע מול מכבי ת"א אחרי הפגרה, להראות לזרים איזה אוהדים יש לקבוצה בה הם משחקים ולנסות לתת דחיפה לקבוצה הזאת שהיא האהבה הכי גדולה שלנו (שלי בכל אופן), יאללה הפועל
יותר זמן להתרעננן ולהתחזק רק חבל שזה הרס מומנטום מסויים, עכשיו צריך צו 8 לאוהדים, להגיע מול מכבי ת"א אחרי הפגרה, להראות לזרים איזה אוהדים יש לקבוצה בה הם משחקים ולנסות לתת דחיפה לקבוצה הזאת שהיא האהבה הכי גדולה שלנו (שלי בכל אופן), יאללה הפועל