למה אין הופעות?!?!?!?!?!?!

shayi123

New member
למה אין הופעות?!?!?!?!?!?!

אנשים חייבים לעשות עצמוה, להחתים 1000 מעריצים של ברי שאנחנו רוציפ הופעה שלו ל-ב-ד ומהר!!!! מה הוא לא יעשה? גאד כ"כ צריך את זה עכשיו.

1Reebok

New member
אם כל אחד מהמעריצים יתרום עשרים

שקלים לעניין, זה ילך יותר מהר.

מממ גם אני

אבל מה לעשות, אין. עצומות לא ממש יעזרו בנושא. לפחות לפי דעתי.

אם יש משהו שאני לא מבין

זה למה לעזאזל אתם מתעקשים על הופעות של ברי לבד? במשך למעלה מעשר שנים חיכינו לאיחוד של פורטיסחרוף ועכשיו זה סוף סוף קורה, וזה קורה בשיא העוצמה עם הופעות מעולות ועם תקליט חדש, עם שירים מצוינים שלא יורדים מהאיכות של קודמיהם. אז למה להתלונן?

יש לי דה ז'ה וו../images/Emo3.gif

מממ שמע, כל אחד והטעם שלו.. אני למשל, אעדיף הופעה של ברי לבד מאשר הופעה עם פורטיס. אבל אני לא נחשבת

shayi123

New member
אני מבינה מה אתם אומרים

ואני לא אמרתי שיש משהו רע בהופעות של פורטיסחרוף, אבל אני באופן אישי מחכה להופעות של ברי לבד..

tuvalg

New member
../images/Emo45.gif

אין על ההופעות העוצמתיות של ברי לבד

המממ

New member
מה קרה לכם?

פורטיסחרוף זה משהו היסטורי ואנחנו עדים לאיחודו! בעוד כמה שנים ילדים בני 15 יכתבו בפורומים כמה הם מצטערים שהם לא היו בתקופה הזו כדי לראות לייב את פורטיסחרוף (כמו שרבים מאיתנו ודאי חשבו עד האיחוד). ברי לבד זה טוב ופורטיסחרוף זה טוב. אני שמחה לקבל מהכל
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

טוב...

כמו שאני יודעת שאני ממש רוצה הופעה של ברי לבד... אבל פורטיסחרוף הם צמד כזה טוב שני שרוטים על במה אחת זה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!! לא? קיצר אני בטוחה שלברי עוד היו הופעות לבד לי לא מפריע ברי או פורטיסחרוף. כי עדיין בפורטיסחרוף ברי שר שירים מהדיסקים שלו לא רק של פורטיסחרוף. אז מה זה משנה העיקר שהם מביאים הופעות טובות זה הכי חשובבבבבב!!! שבת שלום=)

T S F1

New member
הו! סוף סוף אני רואה תוצאות

מסדרת החינוך שהעברתי אותך. כל הכבוד! P:

למעלה