למה אוהבים?

למה אוהבים?

מה הסיבות שלכם לאהוב אדם מסוים? נסו לחשוב על מישהו שאתם אוהבים, לא מתכוונת לאהבה רומנטית/מינית אלא פשוט מישהו שאתם אוהבים. חבר/חברה או כל אדם אחר. למה אתם אוהבים אותו/אותה?

שאלה טובה

לי באופן אישי חשוב המרחב, לאפשר לי את המרחב האישי מבלי להרגיש מחוייב. כמו כן אדם מכיל, תומך ושלא מעביר בקורת. ואחרי שיש את כל אלה הוא גם צריך להיות חכם ומעניין :) כל זה מבלי להכנס לנושא הכימיה והאנרגיה שאמורות להיות מתאימות. עדי

LegallyBlonde19

New member
אני חושבת..

שאנחנו אוהבים את זה שאותו בן אדם מקבל אותנו כמו שאנחנו ובלי תנאים.. וגם כמובן שתהיה כימיה כלשהי וזרימה אחד עם השני..

בגלל מי שהוא/היא-

בגלל הערכים שלהם, בגלל ההתנהגות שלהם, בגלל כל ההוויה שלהם. אולי בגלל זה אני אוהבת כל כך ילדים-הם כל כך אמיתיים ומקסימים, ממש אנשים קטנים
- יש משהו חזק שמחבר אותי אליהם.

tailka

New member
אני קוראת

את הספר יומנו של תינוק - ספר שמתאר אינטראקציה בין איא לתינוק - הוא מספר שם על שהחיוך של האימא מגרה את התינוק לחייך גם זה גורם לתינוקי להבין בסוף שיש דברים שקורים עם אימא רק עם אימא על אותו משקל יש תחושות שמרגישים רק עם אדם מסויים יש מסיכות שאפשר להוריד רק אם אנשים מסויימים יש בדיחות שאפשר לספר רק לאנשים מסויימים ואני אוהבת אנשים כאילו כי הם מאפשרים לי להיות אני בלי להשקיע יותא מידי אנרגיה בלהנדס את המציאות בשבילם

למעלה