האנשים האלה
ש"דופקים קופה" הם בד"כ אנשים לא יציבים, אני מכירה כמה כאלה, ואם הם כן אז יש להם איזשהיא רוטינה בחיי הקריירה, ז"א שהם עובדים בעוד כמה מקומות ומרוויחים באופן סדיר ממקור כלשהוא. בוא נבהיר משהו אחד, אוקיי? אני לא מזלזלת ביכולותיו של הקב"ה וגם לא בגורל. אני לא מזלזלת באף בנאדם - רק מודעת לרמות חיים, בין אם זה תכנונים בחלומות בהקיץ לבין מעשים בפועל. אני מעריכה אנשים שעושים תואר, שואפים ומשיגים, ואני גם איפשהוא מעריכה אנשים ששואפים ולא משיגים, כך מתחשלים. אתה יודע מה, אני גם חושבת כמוך, איפשהוא. אבל עם בחור טוב וערכים לא הולכים למכולת. זה חשוב, בטח שזה חשוב, וזה נמצא בטופ של הטופ של הרשימה, אבל אל לך להפסיק להסתכל באותה רשימה כשאתה חושב שהשגת את הדבר הראשון שם, כסף זה לא דבר פחות חשוב, קל וחומר אם אתה רוצה להקים בית מבורך בילדים אברכים צדיקים וכשרים וכו' וכו'.. אני תמיד משתדלת להוציא מהפה את הדברים שאני אומרת בצורה נכונה - אני מחפשת בחור שעובד בעבודה מכניסה כי אני שואפת למשפחה מרובת ילדים, אני רוצה לארח, אני כל כך אוהבת לארח, אני רוצה שאפילו השכנים שלי בע"ה יבואו לאכול אצלי בשבת, אני רוצה להכין בשבת 10 קילו חלות ולחלק לכולם - לא כי אני רוצה שיאהבו אותי ויעריצו אותי, רק כי אני אוהבת לתת. אני רוצה את היד הרחבה כדי לראות את חיוכים על כל השכונה שיודעים שאצלי זה הבית שלהם, תמיד. אז נכון, החלומות שלי גדולים מידי, ועם רצון אפשר להשיג הכל לא רק עם כסף, אבל זה המפתח. זה התמריץ, ותכלס אלה העובדות. מקווה שהבהרתי את עצמי כמו שצריך...